Az európaiak számára nem a szélsőjobboldali hálózatok, hanem az illegális migráció jelenti az igazi biztonsági fenyegetést – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője az MTI-hez eljutatott közleményében szerdán.

Fideszes EP-képviselő: "Az Európai Parlament ismét kettős mércét alkalmaz"
Fotó: Schaller-Baross Ernő fideszes EP-képviselő beszédet mond a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum második napján a Bálna Budapestben 2022. május 20-án. MTI/Illyés Tibor

Hidvéghi Balázs, az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésének a szélsőjobboldali hálózatok által jelentett terrorfenyegetésről tartott vitája kapcsán azt mondta: a baloldal hónapról hónapra azt próbálja bebizonyítani, hogy Európára a szélsőjobboldal jelenti a legnagyobb veszélyt.

Komolyan azt hiszik, hogy néhány német szakács és veterán komolytalan próbálkozása a legnagyobb biztonsági probléma Európában?

- tette fel a kérdést az EP-képviselő.

Emlékeztetett arra, hogy egy németországi kisvárosban december elején egy migráns két iskolás lányt késelt meg. Az egyik lány belehalt sebeibe. "És ez csak a jéghegy csúcsa" – mondta.

A migránsok által elkövetett bűncselekmények száma Európa-szerte emelkedik, Németországtól Franciaországon és Belgiumon át egészen Svédországig

- figyelmeztetett Hidvéghi Balázs.

Schaller-Baross Ernő, a Fidesz EP-képviselője arra hívta fel a figyelmet, hogy

az Európai Parlament ismét kettős mércét alkalmaz, hiszen ingerküszöbét csak a szélsőjobboldali atrocitások érik el.

Kijelentette:

elég abból a felfogásból, hogy a baloldalnak csak közepe, a jobboldalnak meg csak széle van. Pártállástól független közös európai fellépés szükséges minden olyan esettel szemben, amikor egy csoport a politikai véleményét erőszakkal fejezi ki

- tette hozzá az EP-képviselő

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
@sgl:Beszéljünk talán a kormányunk kettős kettős mércéjéről miért csak a Fideszes Önkormányzatokat,támogatják,az ellenzékieket,vagy függetleneket nem előbb tükörbe kellene nézni azután vádaskodni!
lampa laz
Ezeknek a bunkóknak a migránsozás a varázsfegyverük, főleg akkor ha komolyabb ügyekről kell a birkák figyelmét elterelni. Most éppen az EU-s pénzek elakadása miatt.
Néro2
Kettős mérce csak a fityma orkoknál létezik.
Mindenben.
telegdilaci
@sgl:Beszéljünk talán a kormányunk kettős kettős mércéjéről miért csak a Fideszes Önkormányzatokat,támogatják,az ellenzékieket,vagy függetleneket nem előbb tükörbe kellene nézni azután vádaskodni!
Lepényleső
...nem úgy mint itt ahol pl. van ártatlan pedofil,köztörvényes bűnöző,stb, na meg aki nem közülük való az ártatlanul is
vádolható bár,és akármivel is,- elitélés előtt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.