Váratlan fordulat.

Navracsics Tibor európai uniós forrásokért felelős miniszter január 25–26-án tárgyal Brüsszelben Erasmus+ együttműködési és oktatási csereprogramról.

Varga Judit már Navracsics előtt Brüsszelbe utazik az Erasmusról tárgyalni

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Az igazságügyi szaktárca csütörtökön arról tájékoztatta a Magyar Nemzetet, hogy Varga Judit igazságügyi miniszter viszont már kedden tárgyal az Európai Bizottság tagjaival a Magyarországtól igényelt igazságügyi vállalásokról.

A minisztérium közölte, az ezekkel kapcsolatos kodifikáció lezajlott, amit már társadalmi egyeztetésre is bocsátottak.

Navracsics Tibor az ATV-nek elmondta: bízik benne, hogy márciusra meg tudnak állapodni azokban a kérdésekben, amelyek tisztázzák az Erasmus-ügyet, szerinte azonban nem egy tárgyalás várható, hanem tárgyalássorozat indul.

Forrás: 24.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
majd eljátsza nekik a nem loptam én életemben kezdetü fidesz nótát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Mint a maffia igazság minisztere majd elmagyarázza azoknak a buta Uniós embereknek, hogy a Putyinhű oroszok lehúzása a szankciós listáról miért is magyar érdek?!
Ez a beugró a további tárgyalásokhoz...
Sámannus
Ne má he! ez is agyonfizetve, és megvédi agyarojszágot, hát a lónak a himbálózós szerszámát véded te Magyarországot ti támadtátok tizenharmadik éve. Brüsszel minket véd a csirizes kezetektól bazmeg!
Menyj és add fel magadat Hágában, ha nem akarod az életedet Kalocsán leélni.
Néro2
@Qqberci: Előbb az egyiket aztán a másikat.
simmering73
"Nem lehet azt mondani, hogy nincsenek reményteli, jó hírek is a Nemzeti Együttműködés Rendszerében, legalábbis a felületesen szemlélődők számára. Navracsics Tibor például bejelentette, hogy lemond, ha március végéig nem sikerül megállapodni az Erasmus-támogatásokról az Európai Bizottsággal. Ez nagyon nagy áldás lenne, ha Orbán fasiszta rendszerének jogi megalkotója eltűnne a közéletből, s az “Orbán és társai” főtárgyalásig (másod- vagy harmadrendű vádlottként) nem is hallanánk róla. Jelenleg is az a feladata, hogy megtévessze az EU-t a jogállamiság tekintetében."
nepszava.us/ha-az-europai-bizottsag-elvszeru-lesz-erasmus-penzek-csak-akkor-lesznek-ha-a-fidesz-kivonul-a-felsooktatasbol/
ómió
A korruptbolsi lopóbandához?! Minek?!
Nessy
Akkor az Erasmus pénznek számunkra annyi!Talán nála hiteltelenebb csak külügyérünk! Bármelyik mehet "tárgyalni"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.