A Demokratikus Koalícióban folytatja politikai pályafutását Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd korábbi parlamenti képviselője és pártigazgatója. A politikus ezt a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be. A politikus 2010-ben még az LMP-ben kezdett politizálni, abban az évben terézvárosi önkormányzati képviselő lett (polgármesterjelölt is volt) a párt színeiben. Az LMP-t 2013-ban hagyta ott, a Párbeszédnek – akkori nevén Párbeszéd Magyarországért mozgalomnak – alapító tagja volt, 2014-ben pártigazgatója lett. A 2018-as választásokon országos listáról került a parlamentbe, miután az MSZP és a Párbeszéd közös listáján bejutott Karácsony Gergely visszaadta a mandátumát, hogy budapesti főpolgármester lehessen.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A DK nem a szavazókat győzködi, hanem az ellenzéki választékot szűkíti.
Aki ellenzéki, de nem szimpatizál a DK-val, egyre kevesebb választása van...
Ugyanúgy politizálnak, mint a másik oldalon a maffiapárt...
Jozefina
A kis "megélhetési" pártok kora lejárt!!!?? Be kell látni, hogy az ellenzéki oldalon a DK dominál és vezető szerepet játszik!!? A többi kicsi párt létezésével is Orbánt támogatja!!!
Aki Én
Itt az ideje, hogy kicsit szűküljön az ellenzéki legyező.
Aki Én
@Maccska: Az az apró gond, hogy Gyurcsány már kevésbé becstelen, mint a gazdátok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.