Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető ismét kezdeményezte "a választások befolyásolására" érkezett külföldi pénzekről készült nemzetbiztonsági bizottsági jelentés titkosításának feloldását.

Kocsis Máté szerint az ország szuverenitását durván sértő, példátlan akcióról van szó: "Új fejlemények láttak napvilágot a dollárbaloldal ügyében"
Fotó: Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője felszólal az ellenzéki frakciók kezdeményezésére napirendre tűzött Gyermekeink jövőjéről, a közoktatás minőségéről és feltételrendszeréről című politikai vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. november 2-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Közösségi oldalán a kormánypárti politikus pénteken azt írta, hogy

új fejlemények láttak napvilágot a dollárbaloldal ügyében a nemzetbiztonsági bizottság mai ülésén. A magyar választások befolyásolására több pénz érkezett külföldről, és egyre inkább tisztul a kép a hazai baloldali és liberális szereplőket illetően is.

Hozzátette:

Mivel a ma megismert jelentés 2052. december 31-ig került szabályszerűen titkosításra, és így a részletekről nem áll módomban tájékoztatást adni, ezért kezdeményeztem a minősítés feloldását

- tette hozzá.

Remélem, hamarosan mindenki számára elérhető lesz a jelentés, hiszen az ország szuverenitását durván sértő, példátlan akcióról van szó, amelyről minden magyarnak joga van tudni

- áll Kocsis Máté Facebook-bejegyzésében.

Forrás: MTI

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Málékám málékám nincs itt semmi új fejlemény. Maradtál ugyanolyan fidióta mint eddig voltál.
Szóljál majd ha valami értelmeset is tudsz mondani.
Bár szerintem akkor egész életedben néma maradhatsz.
Mondjuk mindenki jobban járna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Őrnagy: 21:38 Konkrétan mire is gondolsz?
csipetke
@kulabombaafityiszre: 08:35 A többi trollal együtt fújják azt is,hogy Ukrajnában van a legnagyobb korrupció, de utánaolvasni lusták, hogy Zelenszkij negyedik éve van hivatalban,és az sokat elmond, hogy több,mint 70%-al választották meg, pontosan azért,mert szabadulni akartak a ruszkibarát korrupt Porosenkótól.
Havanagi
Nem lehet! Nem csinálhatja ezt az ellenzék!Kizárólag CSAK a NEMZETI KURMÁNY.Hogy a Putyin seggevége és eladja az országot az örökös ellenszavazásokkal ?Egy háborús bűnösnek?A többi bűnről most nem is beszélve.Tükör,te szarjankó,bírod még magad nézni?!
gina
Még egy meleg állat ugat baromságokat, ezek vagy nyámmogó melegek vagy zsiros hizlalt disznók--- ebböl áll a fidesz !!!
Qqberci
"a ma megismert jelentés 2052. december 31-ig került szabályszerűen titkosításra"

Mártuska, ma még azt hazudhatsz, amit karsz...
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 13:31
Oroszoknak,kinaiaknak hazájukat elkótyavetyélő fidernyák rubel jobboldali tolvaj banda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.