A második, ezúttal Debrecen polgármesterét nélkülöző közmeghallgatás az előzőnél is nagyobb botrányba fulladt – számolt be a Debreceni Nap.

A helyi portál tudósítása szerint az indulatok az elejétől fogva izzottak, már csak azért is, mert a korábbinál jóval kisebb helyiségbe igyekeztek beszorítani az embereket. 

A fórumon sorozatos bekiabálások közepette kellett volna az odarendelt főispánnak, Rácz Róbertnek rendet tartania. Ez a legkevésbé sem sikerült, sőt a Telex videójában jól hallható, hogy le is hazaárulózták.

A legdurvább jelenet akkor játszódott le, amikor egy akkumulátorgyár-párti nő arról beszélt, hogy ne legyünk álszentek, mindannyiunk telefonjában van akku. Erre egy férfi odalépett hozzá, és megütötte. 

A hang.hu videóján látható a végkifejlet.

A tudósítás pedig itt olvasható.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Ejnye má nőt nem ütünk meg csak véletlenül átesik a vak komondoron. Na ugye !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro2
Ejnye má nőt nem ütünk meg csak véletlenül átesik a vak komondoron. Na ugye !
Terminátor
A TEK meg elvitte!
Ez mög szolgsi tempó!
simmering73
Ez a picsa pont olyan sötét mint itt ez a szarvasmarha. Nem telefonba való akkumulátorokat akarnak ott gyártani te szellemi toprongy.
balos
@nagy--marha:Hogy jön ide a mamád és a lónak a pöcse?
jáger laszló
Még nincs kés a akku gyár,de feszültség már van!!!
csak ennyi
barátilag
J,L.
Nyírfa
Az országnak viszket a tenyere, és ezen nincs mit csodálkozni. A nőt nem ütünk meg elv azonban képmutató, mert, ezzel egyrészt legalizálja a fériak felé irányuló agresszivitást, másrészt a nőt privilegizált helyzetbe juttatja.
Az én törvényem szerint embert megütni, megalázni, kizsákmányolni, zsarolni és manipulálni egyaránt galádság.
drrotf
A "nép" gyermeke így fejezi ki magát , ha az akaratával szemben valakinek más a véleménye.Ez volt akkor és ott a debreceniek többségének a reakciója a szemben álló véleménnyel szemben!Ugye milyen vissza tetsző, ha egy embert a más véleménye miatt fizikálisan bántalmaznak, még akkor is ha a bántalmazó a többség akaratát fejezte ki a pofonnal!Ugye most már érthető, hogy a többségnek is illik, nem illik hanem kötelező a más vélemény meghallgatása és nagyon rosszul veszik ki az magát, ha a más véleményt pofonnal hallgattatják el!Ezen talán a hatalom gyakorlóknak is el kellene gondolkodni!
nezelodo
Magyarország kétségtelenül fejlődik. Ennek csalhatatlan jele, az Euró árfolyama, az infláció, a tempósan növekvő államadósság, a magas kamatra felvett uzsorakölcsönok, az ország kiárúsítása az orosz, kínai stb demokratikus államoknak, és kétségtelen ha országként kezeljük, viharos tempóban gyarapszik a pénztáros Lőrinc, (Orbán), magánvagyona.
VASTAGBŐR
@Néro2: vagy eltörik az állkapcsa a gráci kirándulás előtt ...
Giovanni Alba
Kicsit hosszú, de érdemes elolvasni.
www.debreceninap.hu/helyi/2023/01/14/into-jel-debrecennek-betemettek-a-kutat-ami-megmutatna-hogy-mergezi-e-kornyezetet-a-godi-akkumulatorgyar/
Egy kis ízelítő:
"A magyarországi akkumulátorgyárak engedélyezése terén teljes a káosz: míg eddig környezetvédelmi engedély és monitoringozás nélkül járultak hozzá az akkumulátorgyártó gigaüzemek építéséhez, a debreceni gyár első ütemének építését most szigorúbb feltételekhez kötik.
Csakhogy hiába a debreceni gyár szigorúbb engedélyezési eljárása: a gödi vízszennyezés kivizsgálásának elutasítása azt mutatja, hogy a hatóságoktól nemigen várható valódi védelem az akkumulátorgyárak környezetében élők számára – olvasható a cikkben."
terlasz
@Maccska: Ebben teljesen igazad van, de most egy környezetszennyező üzem magyar nagyváros mellé telepítéséről van szó. Úgy tűnik, hogy a gazdasági érdekek felülírják a racionális helykiválasztást. Aztán még szó van a gyár közelébe építendő kínai lakótelepről is. Mini Kína magyar-földön? Környezetvédelmi szabályok betartása gödi módra?
Németh István
Ha a létesítmény létrehozása ellen nyüzsgött, kifejezetten kár, hogy nem ütötték agyon!
DE a lényeg! > az usa.natótakarodjon Európából az Eu korrupt aljas, háborúsbűnös vezetése a börtönbe!
Németh István
@Maccska: te annyira hülye vagy, hogy téged valószínű, hogy az űrbe kellene kilőni eset-tanúlmányként, a bolygóközieknek! TE BAROM >> a ZÁRT TECHNOLÓGIAI rendszerről halottál már? Írtam már valahol, és az örök ige - akár! - ha fejlődni, élni akarsz azért tenni kell! Minden tevés magában hordja annak bárminemű kockázatát! De ha nem teszel éhendöglesz! Ez rád különösen vonatkozik, tehülye lusta cigány!
de te is tudd az usa-nató takarodjon Európából, a moslék rohadt kétmércés Eu. korrupt háborús bűnös vezetés takarodjaon a börtönbe!
ómió
Túlpörgött az "efftársi hevület"?!
balos
@Shikari: Fejlődj fel a gyárból kifolyó "iható" szennyvízre!Miért van olyan érzésem,hogy imádód,ha visszanyomják beléd a szart,hogy érjen még!
gina
@Németh István: Te agyhalott szemét fidesz moslék, Anyádról irj igy te proli
gina
Fidesz stilus,, ennyi telik tölük, agyhalott kocsma barmok itt is látszik a nagy intelligencia,
Németh István
@gina: te az elviselhető álarc mögé bújt szörnyella miért nem dugod felmagad a saját vaginádba!?
De azért te is tudd te ganaj-bogár > az usa-nato takarodjon Európából, az Eu. korupt, háborús bűnös aljas gende-rbuzi vezetése takarodjon a sittre!
Érted buzi szivárványos szörnyella vénasszony, lotyadt vaginájú nem proletár > pondró maradvány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.