A "kell" nagy úr 2023 Magyarországán, főleg, ha Semjén Zsolt miniszterelnök úgy gondolja. Hogy ez az elengedhetetlen kiadás 6. 000 közmilliót emészt fel? A közszolga észjárása szerint nincs ezzel semmi probléma, lehet tovább sétálni... Akik rájuk ikszeltek abban a bizonyos fülkében, biztos, hogy erre adták a felhatalmazásukat?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
Ez a Stüszivadász mást sem tud csak szórni a közpénz kibicnek semmi nem drága annyi esze hogy nem a pénz szórásra kaptak felhatalmazást,hogy szétlopják az Országot,a KDNP-re viszont senki nem szavazott mivel egy mérhetetlen támogatottságú pártocska!
amortizáltok
ez ám a plebános fővadászunk hobbija meg a RÉNSZARVAS helikoptereztetése + pénzszórás a 6 éve sem használt nekünk meg semmén sem semjén nem KŐLL költeni mi is tudnánk ŐK viszont értünk dolgozni kevésbé sőt sok sok 000000000000000000.amit termeltek eddig is.11 x alkottak alkotmánymódosításokat ??? kabaréba tenné HOFI őket. naponta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.