David Pressman nagykövet feltette a nagy kérdést, hogy az orosz oligarchák védelme a szankciók ellen mégis hogyan szolgálja a magyarok és az ország érdekeit.

A 444 cikke szerint alaposan beleszállt a magyar kormányba az Egyesült Államok budapesti nagykövete. 

Keményen beleállt a magyar kormányba a budapesti amerikai nagykövet a Twitteren

David Pressman amerikai nagykövet beszédet mond a Szent Korona hazatérésének 45. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban 2023. január 6-án. Az eseményt a Magyar Királyi Koronaőrök Egyesülete szervezte.

Fotó, címlapkép: MTI/Kovács Tamás

David Pressman nagykövet ugyanis a Twitteren feltette a nagy kérdést, miszerint mégis miképp szolgálja Magyarországot és a magyarokat az, hogy a magyar kormány orosz oligarchákat véd az uniós szankciókkal szemben.

A lap idézte a Szabad Európa korábbi cikkét, melyben az olvasható, hogy a magyar kormány képviselői az Oroszország elleni szankciók személyek elleni listájáról (vízumtilalom és vagyonbefagyasztás) többek között Aliser Uszmanovot, Pjotr Avent és Viktor Rasnyikovot szeretné levetetni De rajtuk kívül még Uszmanov húgát, Gulbahor Iszmailovát is lehúzatnák a listáról, mint ahogy Mihail Fridmant (Aven üzleti partnere), Dmitrij Mazepin fehérorosz-orosz oligarchát és annak fiát, Nyikita Mazepint, valamint Grogorij Berjozkint és Vjacseszlav Mose Kantor orosz oligarchákat is.

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@kulabombaafityiszre: A fajtádat szórakoztasd, ne a magyarokat. :-) Takarodsz!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 11:52
Dilinyóst imádsz csikari japán röfi.HAHAHA
Tudod csikari röfi,demke.
Németh István
Kis jellemrajzok a valóság szerint >>> @simmering73: te hazaáruló rohadt sperma hulladék! @kulabombaafityiszre: agybeteg hülye, persze a többi hasonló nyilatkozók is, bár látni vélem azok is elfordúlnak tőletek - besookaltk! nem csodálom!
De hátha ti is tudjátok ha ismétlitek > az usa-nató mocskos csűrhe takarodjon Európából a Magyrországra delegált nagykövetével együtt, az EU.vezetése a buzi és korrupt, háborús bűnös bagázs meg húzzon a börtönbe!
KisTehen
neki az amerikai érdekeket kell védenie

amerika meg a föld túl felén van

ennyi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.