Unokája, Aliz és kis barátai látogatták meg ma Orbán Viktort rezidenciáján, a Karmelita kolostorban. 

A miniszterelnök ki is posztolta a nagy eseményt, a kisunoka láthatóan odavan a nagypapáért:

Forrás: Facebook

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Hej, ha ezt a Gyurcsány csinálná, de menne a bömbölés, hogy ez politikai pedofília!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Úgy rémlik nekem hogy pedofil. Más gyerekével legalábbis ne atyáskodjon.
division
@Sámannus: Oké, hogy bíráljuk Orbánt, de azért ilyet akkor sem kellene mondanod.
Sámannus
@division: Nem kéne? Amikor gyermekek százezreit nyomorítja a rendszere?
nejlontacskó
Hej, ha ezt a Gyurcsány csinálná, de menne a bömbölés, hogy ez politikai pedofília!!!
jáger laszló
A cím biztosan elírás
Nem cuki,hanem ciki...
Így lenne helyesen!!!
csak ennyí
barátilag
J.L.
division
@Sámannus: Akkor sem pedofil, ez egy nagyon súlyos vád, ilyen szavakkal nem kell azért dobálózni. Népszerűség növelése gyerekekkel, maradjunk ennyiben.
gina
Hányingerem van ettöl a zsiros elmebetegtöl, gyerekekkel reklámozza magát ez az agyhalott, felnőtt emberek elé nem mer kiállni,,, olyan primitiv dehát egy sötét patkány
division
@Eladott Ország: "A gyermekvédelem ott kezdődik, hogy a kormány egy gyereket sem hagy éhezni, télen fázni, nem lakoltatják ki őket, nem szakítják el őket családjuktól, ha szegények."
Jogos. Viszont a gyermekvédelem elsősorban ott kezdődik, hogy csak azok a szülők vállaljanak gyereket, akik fel is tudják nevelni őket, és persze csak annyit amennyire tényleg képesek, nem többet.
namihami
Amikor a Gyurcsány ""véletlenül"" elkószált gyereket szedett össze, akkor a jobboldali sajtó, a kommentelőkkel karöltve nem győzött köpködni rá.
Vajon most miért kellene kesztyűs kézzel nyúlni a Kolostormalachoz? Miért érdemelne kíméletet?
Eladott Ország
@division: ma, 16:10 ☻ És a gyermeknevelés ott folytatódik, hogy nem lopja szarrá magát a bűnöző román cigány és bandája, és nem csinál az országból koldusházat, hanem megteremti a normális élet lehetőségét ebben a qrva országban , ahhonan az épeszű agilis ember elmenekü, mert Orbanisztán élhetelen ország!
Törölt Nick
Jogszabály tiltja a politikai pedofíliát, a zsírdisznó egyszer pénzbüntetést kapott ilyenért, dehát ezek a saját törvényeiket is leszarják. Meg úgy általában minden törvényt is.
VASTAGBŐR
Kaleta nem volt meghívva ... fogadni mernék
VASTAGBŐR
Rendhagyó kormányülést tartott a kicsiknek :

1., Mégsem 18°C hanem 5°C lessz ..
2., 2x -er annyi krétát kell bevinni és szivacsot, meg filcet is ..

3., Kásler dal - youtu.be/QyBrHYmCFeE

hát ez cuki :)
division
@Eladott Ország: Ebben is egyetértünk, de neked is be kell azért azt látnod, hogy nagyon sokan vannak a mai napig, akik maguktól képtelenek lennének bármit is csinálni, és mindig másoktól várják a megoldást. Ez sincs azért rendben, tenni is kell valamit azért, hogy az ember jól élhessen, biztonságban nevelhesse fel a gyerekeit. A lényeg, hogy a kormányon és a szülőkön is múlik.
magyar1
Az azért látszik, hogy a kislány szereti az öregapját.
Nyírfa
@division: 16.10

Ez így nagyon kategorikus kijelentés: " Viszont a gyermekvédelem elsősorban ott kezdődik, hogy csak azok a szülők vállaljanak gyereket, akik fel is tudják nevelni őket, és persze csak annyit amennyire tényleg képesek, nem többet. "
Én óvatosabban bánnék e gondolat megfogalmazásával, mert nagyon keskeny a palló a fasisztoid kirekesztés és a szülővé válás joga között.
Nyírfa
Ízléstelen. Mint Orbán egész világa.
Giovanni Alba
@Nyírfa: ma, 18:23
Meg aztán ott van még az is, hogy a fiatal házasok a rezsim ígéreteiben bízva három gyereket vállalnak, arra számítva, hogy a mindenféle segítségeknek hála a gyerekhez lesz lakás, a rezsi kifizethető marad (mert a rezsim az ad és nem pedig elvesz), aztán pedig jön a hideg zuhany, csoportos létszámleépítés, rekorder infláció, a bankkölcsön törlesztőinek emlekedése, és a végén se kocsi (családi kocsi, kilenc személyes) se ház, csak a gyerekek és az adósság, de a házasság talán túléli ezt.
Aki hideg fejjel, logikusan tervez napjainkban, az külföldre megy, a kalandorok maradnak itthon.
division
@Nyírfa: @Giovanni Alba: Én nem hinném, hogy ne lenne igazság abban, amit leírtam. Nem hiszem, hogy egymás után kellene a gyerekeket szülni a semmire, ez a rész a szülő felelőssége. Aztán a másik, hogy nem azért kell szülni 3 gyereket, mert akkor a kormány ad pénzt, házat, kocsit, stb. A szülőknek azért mérlegelniük kell, hogy mire lesznek majd képesek, és a gyerekeknek sem jó, ha csak azért jönnek világra, mert akkor lesz ház, autó, stb., velük meg alig foglalkoznak. Szerintem nem is tudjátok elképzelni, mennyi ilyen gyerek jár csak nejemékhez is az óvodába, a legutóbb amit sajnos láttam, elszomorító volt. A gyerek sírt, amikor jött érte az anyja, hogy nem akar még hazamenni, mert itt játszanak vele az óvó nénik, plusz meleg is van, és kap enni, miközben a 3 gyerek végett a CSOK-tól kezdve mindent igénybe vettek, csak hát anyukának a műkörmei sokkal fontosabbak.
Nyírfa
@Giovanni Alba: Igen. Azt @division: is írja később, hogy a gyermekvállalási kedv a kormány intézkedésein is múlik, de ahhoz, hogy felelősen tervezhessük a családi életünket, az is kell, hogy legyen társadalmi szerepvállalásunk, tehát, legyünk a tudatában annak, hogy akiket megválasztunk, azok alkalmasak-e a rájuk bízott szolgálat vitelére.
És már megint a közvetlen demokráciánál tartok. :) Nem szeretem én ezt a pártoskodást, valószínűleg ezért nem is zavart anno az egypártrendszer. Nem a párt érdekelt, hanem az ember, aki a tanárom lett, a munkáltatóm, a gyerekeim óvónénije, a lakásügyön az ügyintéző, a doki. Igazából, ha visszagondolok, elég sok pozitív tapasztalatom volt, de, ehhez, nyilván én is kellettem.
Ami nem tetszett, az el is tűnt a rendszerváltozással , de jött helyette sok más, amitől kirázott a hideg.:)
colibri
Pontosan ott a helyük, a dagadt tata munkahelyén!
Nyírfa
@division: 18.,54

Te olyan fokú tudatosságot vársz el, amellyel ez a nép, kollektív szinten nem rendelkezik. Erre meg kell érni, mint arra is, hogy ne vezettetni akard magad , hanem társadalmi együttműködésben gondolkodj, amelynek szerves része az önmegvalósító törekvéstől a szolidaritásig sok olyan attitűd, amely által nemcsak élhető, hanem örömteli is az életünk.
Giovanni Alba
@division: ma, 18:54
Amit én fejtegettem az az, hogy hiába tervez(né)nek a fiatalok legjobb tudásuk szerint felelősen, ha egyszer a honi jogállamban a törvényeket egyik napról a másikra átírhatják, a gazdasági év lezárulta előtt megváltoztathatják az adózás szabályait. A fővadász csütörtökön 23:55-kor bead egy 250 oldalas törvényjavaslatot, pénteken délelőtt a parlament "megtárgyalja", ebéd után a 135 bátorak elfogadják.
Erre nem lehet reális tervet építeni, főleg nem gyereknevelést illetően.
division
@Nyírfa: Talán azért, mert van egy "rossz" szokásom, hogy általában magamból indulok ki, na meg persze a nejeméből, és az ő szüleiből, meg az enyémekből (még ha közülük csak anyósom az, aki még él). Ők is ezt adták át nekünk, én is ezt akarom átadni, hiszen alapvetően a gyerekeinket mi neveljük, azaz nekünk kellene elsősorban nevelni. Persze tudom, vannak dolgok, amelyeken nem tudunk változtatni (sajnos belekeveredhetnek akár egy rossz társaságba, stb.), de én úgy hiszem, ha otthon megkapják az alapokat, a szeretetet, mindent amire egy gyereknek szüksége van, könnyebben intenek be egy olyan társaságnak, amely mindig is távol állt tőlük. Remélhetőleg...
division
@Giovanni Alba: Én értelek, de az nem tervezés, hogy akkor vállalok 3 gyereket csak azért, mert akkor igénybe vehetek sok kedvezményt, főleg azért sem, mert ezekben mindig ott vannak a buktatók, pont mint egy hitel szerződés esetében az apró betűs részek, amelyeket észre sem veszel. Ha most azt mondják, hogy 5 gyerek esetében kapod a kedvezményeket kizárólag, akkor 5 gyerek lesz? Mint amikor az átkosban megmondták, hogy a disznónak mennyit kell fialni, mennyi a terv, és attól eltérni nem lehet:-)) Az mondjuk valóban komoly felelősség, hogy a mai viszonyok között egy fiatal pár akár egy vagy két gyereket is vállaljon biztos háttér nélkül, mert sosem tudni mi lesz akár 1 hónap múlva is, mi változik, lesz e még állásuk, stb. Mondjuk belegondoltam, apámék 8 - an voltak testvérek még az átkosban, és mindegyikük magasra jutott, valahogy a hozzáállásuk is más volt akkoriban, mint mostani fiataloknak. Én ezt kaptam örökségül, és az 5 gyerekemből kettő már jól kereső értelmiségi, a 3. is lassan odaér, kettő meg még most kezdi a 8. osztály utáni életet, irány az informatika világa. Nagyon sokat számít, mit kap otthonról, mit visz magával, és persze sokat jelent, ha a szülő minden téren tudja támogatni, de végül úgyis rajta múlik, milyen szintre jut el.
division
@Eladott Ország: Igen, van hiba a rendszerben, nem is kevés. Viszont a szülőkben is ott van sok esetben.
Nyírfa
@division: 19.25

Abszolút, minden a szülővel kezdődik. De: elmész @Giovanni Alba: felvetése mellett. Ő nem azt mondja, hogy, heuréka, 3 gyerekre mennyi kedveményt kapunk, gyere asszony, hozzuk össze a lurkót, hanem a tervezhetőségről, mint alapvetésről beszél. Hogy mennyire lehet megbízni az államban, mennyire tartja a szavát, mire használja a közvagyont, milyen törvényeket, intézkedéseket hoz, s azokat megváltoztatja-e kénye-kedve szerint. A hosszú távú tervezhetőségben bizony benne van, hogy sokan szívesen vállalnának több gyermeket, mint ahányan aztán meg is születnek, és nem a kedvezmények miatt, hanem, mert szeretnek nagy családban élni. A biztonság hiányzik, s ez nem meglepően erodálja is a család intézményét.
Sámannus
@division: Bocsika a kormánya pedofil ügyeket simított el, vagy igyekezett ezt tenni. Előttem ez ugyan azt jelenti, ha ezt az unokájával igyekezik leplezni is. Az is különös hogy a katolikus egyházban is történnek ilyenek, és mégis egyházi iskolákat hoznak előnyösebb helyzetbe, kiszolgáltatva ezzel is a gyerekeket egy álszent klientúrának.
Yeromos
Kaletát nem hívta meg. Pedig biztosan szívesen vigyázna az unokáira.
division
@Sámannus: Nejem evangélikus ovit vezet, azaz nem lehet összemosni mindent azért egymással, ahogy két embert sem. Én csak erre céloztam. A kormány meg elsimított itt már sok mindent, amiért más életfogytiglant kapott volna. Egyébként elárulom neked, jó ha két hívő család járatja a gyerekeit oda, a többi csak azért, mert ez van a legközelebb:-)) Ja, és semmi rosszat nem tanulnak, sőt...Elcsodálkoznál. Azt elismerem, hogy nem kis támogatásokat kapnak állami szinten, de ez nem az óvónők hibája.
division
@Nyírfa: Igen, valami hasonlót írtam én is egy másik cikk alatt.
Nyírfa
@division: 20.33

Olvastam, reflektáltam is. :)
Sámannus
@division: Ez valóban nem, de hogy sokak viszont nem ennyire elégedettek ezzel nincs megoldva semmi.
Akiknek a védelmében szót emelek, még nem jelenti azt, hogy egyes helyeken nem tehetnek arról, hogy több támogatást kapnak, még az is lehet hogy a mi viszonyaink között lehettek elégedettek.
Az országban a szociális helyzet kétségbeejtő, csak a mai körülményeket vesszük alapul a kormány kifejezetten az energiatakarékos lakhatás megoldásait akadályozta tizenkét évig és a kártyás mérőórák helyett segíthetett volna napelemeket kiépíteni vagy az így termelt energiához a lakosságnak hozzájutni.
Amiért én szót emelek az sokkal többről szól mint a gyermekek védelme ebbe a fogalomba a gyermekek családja is fontos! A fidernyákok politikája álságos, és megalázó sokak számára. A gyerekek így válnak kiszolgáltatottakká. A bájos fotók ezért válnak egy szinttől szinte aberráltá, mert a tömegek számára köze sincs a valósághoz!
Clavigo
A Kaleta nevű ,,haza lopott,volt perui nagykövet, pedo- szarrakás,, ,biztos like -olta a fotot,,,,,
division
@Sámannus: Ebben az értelemben jogos amit írtál.
jáger laszló
Cuki vagy cjki???
Nem mind1!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Juhász István
Kiváncsi lennék a KIS BARÁTOK között hánynak a szülei tagjai pl. a DK- nak, vagy másik ellenzéki pártnak...Amúgy igaz lehet a CIM, hiszen a KORMÁNYÜLÉSEK, amiken eldől hazánk sorsa, általában 1.. / egy fős ülések /, és részt vehetnek rajta bizonyos kormánytagok is, persze EGYETÉRTÉSI JOGGAL felruházva. Csak előre, és nem hátra...
Sámannus
Lehetne riportot készíteni a kislánnyal is Vadon Janinak, milyen csúnya kövér vagy sí senyor! Kinevetnek a barátai is sí senyor sokat kell futnod sí senyor!
Ha má telifosta horvát autópályákat emlékezzünk meg róla tiszteletteljesen, had legyen elégedett a büszke nagyapa. Mikről lehet még híres az onoka. legyen meg ez a kiváltsága is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.