A magyar kultúra napja alkalmából beszélt arról is, hogy a magyarság megmaradása nem vakszerencse, hanem politikai, katonai és szellemi küzdelmek eredménye.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Csútkány, te nemzet potroha! Miből gondolod, hogy te vagy a "Mi"?...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Csútkány, te nemzet potroha! Miből gondolod, hogy te vagy a "Mi"?...
Nessy
Tessen mondani, amikor egy ország miniszterelnöke akarja megmondani, ki magyar, ki nem, ki élhet kis hazánkban, ki nem, az normális dolog? Hol 15 millió magyar miniszterelnöke, hol 2 - 3 millióé!
Qqberci
@Shikarescu: Akkor húzzál vissza Regátba!...
dr. prédikátor
@Shikari: ÉS TÉGED MÉG MINDÍG ITT ESZ A RADAI ROSSEB, ÉS ITT ÉLŐSKÖDSZ TE PIPASZUTYOK KIS PÖCS!!!
teuton
@Maccska: Herelt kandur, akkor meselj nekem arrol, miert van Nyugat-Europa elörebb, söt egyre elörebb, mint Orbanisztan???
Miert a magyarok özönlenek szazezrevel Nyugat-Europaba, ha jobb, boldogabb es biztosabb eletet/jövöt akarnak maguknak es a gyerekeiknek, nem a nyugatiak Abszurdisztanba???
Miert 2x nagyobb a Nyugaton elö magyaroknal a születesi rata???
Miert csökken folyamatosan a magyar lakossag letszama (beleszamitva a több, mint 1 millio papiron magyarra tett megvasarolt szavazot is)???
Miert van egyedül Abszurdisztanban kenyszermunka (közmunka) ehberert, ami csak töredeke a letminimumnak, tehat nem lehet belöle megelni (!), sehol mashol Europaban??? Ez a "munkaalapu tarsadalom", ami Hitlernel volt eddig egyedül???
gina
Sajnos elöbb kellett volna, és te maradtál volna a jó édes román hazádban putris,,,a magyaroknak jobb élete lenne tolvaj cigány
gina
@Maccska: Te mondod ezt te kis patkány, még midig jobb ott mint a sok rohadt román cigánnyal OV és meleg társai hehe
namihami
""Hajlandóak vagyunk együttélni velük---ha elég hasznunk van belőlük!""--fejezte be a nyilatkozatát!
Lásd letelepedési kötvény, kínai befektetők és munkások, ukrán rabszolgák és hasonszőrű társaik.
bencemacska
De szeretném látni az "echte" magyarok családfáját!
Találnék egyetlen ősmagyart benne?
Nessy
Én arra lennék kiváncsi, a rájuk szavazó 2-2,5 ,illió hívül adójából tudnának e urizálni, osztogatni! A határon túli "hú magyarjaiktól" ne várjanak semmit, mert ők várják Orbánéktól a milliárdokat a szavazatukért!
Néro2
Mottó:
Aki Nagy Orr Bán rendszarát támogatja az vagy csak vegetatív idegrendszerrel jött a világra vagy maga is pont olyan korrupt mint a rendszar amit támogat.

"Mi mondjuk meg, ki jöhet be, ki maradhat itt, ki élhet velünk és ki nem.
Én kérem 87 éves vagyok és életem során többször hallottam ilyen mondatokat. Sajnos nagyon rossz volt a vétel a Kossuth rádióra így nem tudom ki mondta. Tisztelettel megkérnék bárkit aki a dktorminiszterelnök közelében van , hogy szóljon neki , hogy megint miket mondanak a rádióban. Biztos vagyok benne , hogy nem tud róla mert ha tudná nem hagyná.
Birka Józsi 87 helyi fidesz alapító tag Hodályfalva Trágyadomb köz 1 ajlavju fidzse

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.