A magyar kultúra napján.

A Blikk írta meg, hogy január 22-én, a magyar kultúra napjának alkalmából tartott beszédet Orbán Viktor az ökumenikus istentiszteleten, a szatmárcseki helyi református templomban.

Egy kedves édesapa is ott volt a lányával, akik rögtön megragadták az alkalmat, hogy készítsenek egy közös szelfit a magyar kormányfővel.

Íme, a fotó. 

Kiderült! Ezért fotózkodott ezzel a kislánnyal Orbán Viktor vasárnap

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Forrás: Blikk.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegény hazám
Szegény gyerek. Nem lesz büszke erre a képre, de nem Ő tehet róla, hanem a vak őse.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
És Böszme efftárs most éppen nem "bérmálkozott", hogy nem őt választották?
Fenyöfa58
@m73: MÉG egy PEDOFIL ÁLLAT GÓLYó ÁLLÓ MELLÉNYBEN !!!
Fenyöfa58
@ómió: HALADTOK !!! A LŐLŐ MÁS FASZÁT TAPOGATJA ,A GAZDÁD MEG MÁS GYEREKÉT SIMOGATJA !!!EZT NEVEZIK ORBÁNYI KERESZTÉNYSÉGNEK !!??? ROHADJATOK MEG KÉTSZINŰ SZARKUPACOK !!!
ómió
@Fenyöfa58: És mondd csak, bolsiék aberró gyagyása, az mi volt, amikor Böszme efftárs gazdád anno "eltévedt kislányt" talált a Szemkilövetőhegyen és "hazavitte"!? Ő, akkor, bolsiék síkbarma, kinek a "gyerekét símogatta"!? Vagy az olyan szarkupac efftársak szerint, mint te, az belefér a "haladó efftársi pedofíliába"? Az nem elégítette ki bolsi elmebajodat, amikor verőlegény efftársad a nudiszelfijét megküldte neked?!
Nanya
@jáger laszló: Csak " barátiilag " mondom neked,hogy ennek a hitvány csürhének a napjaik meg vannak számlálva. Egyszerűen most már nem életképesek. Normális ember már nem veszi be,amit naponta felgenerálva hazudnak.
Nagyon jó a szlogened és és én is csak " barátilag " jelzem neked : a jelenlegi szemét,aljas,elvetemült rendszer nem húzza ki a következő választásig !!!
Tudod ! Csak barátilag !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.