Egy kacsalábon forgó „falusi szálláshelyet” mutatott be közösségi oldalán Hadházy Ákos amire 50 millió forint EU-s támogatást kapott Pétervására fideszes polgármestere.

Leleplezték Orbánékat: Így fizetik ki az embereiket Brüsszel pénzéből – Jakuzzis, tornyos kastélyocskát kapott a polgármester
Kép: Facebook/Hadházy Ákos

A jelek szerint itt tölti a betegszabadságát is... Eged Istvánt MUNKAIDŐBEN találtam a jakuzzis, tornyos kastélyocskában, egy helyi kísérőm szerint a parkolóban a szolgálati Opel állt.

- írta a politikus.

A közösségi oldalán arról is beszámol, hogy a fideszes városvezető azt is mondta, hogy éppen takarít. Bár múlt kedden, kora délután jártam ott, szerinte nem volt munkaidőben, mert „egyfajta betegszabadságon” van.

Reméljük, hogy ez nincs így, mert akkor ez táppénzcsalás gyanús...

- tette hozzá.

A független parlamenti képviselő szerint 50 millió forint nagyon sok pénz, van, aki egész életében nem lát ennyit, egy kezdő tanár pedig 15 év alatt keresne ennyit.

Persze ezen felül az Eged család még további több, mint 58 millióhoz jutott a piszkos Brüsszel miatt, a Vidékfejlesztési Programból.

Mivel a beszélgetésünkkor még ezt nem tudtam, sajnos nem tudtam megkérdezni, hogy mit rejtett az az öt projekt, ami a hivatalos adatbázisban „Helyi vidékfejlesztési stratégia” néven fut, leírás nélkül.

- jelentette ki, és elmondta, hogy a beszélgetés nagyon bizarr volt. A polgármester arra nem válaszolt, hogy a helyi adóbevételt akarta-e növelni a beruházással, de szerinte minden rendben van, hiszen láthattam, hogy a „projekt megvalósult”, tehát nem történt lopás.

Az lehet, hogy nem történt, de az biztos, hogy egy újabb példáját látjuk annak, hogy Orbánék hogyan fizetik ki az embereiket a gaz Brüsszel pénzéből.

A luxusvillának kinéző „falusi szálláshely” egyébként valóban működik szállásként is, foglalható a szallas.hu oldalon, és van néhány pozitív visszajelzés is. A polgármester egyelőre nem ott lakik, bár mint láttuk, ott tölti a betegszabadságát.

Persze, azt is jó tudni, hogy ezeket az EU-s projekteket csak öt évig kötelező fenntartani, utána nyugodtan lehet azt mondani, hogy befuccsolt a vállalkozás, inkább használjuk lakásként...

- zárta gondolatait. 

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@FLETÓ: 8:21 Szives tudomásodra hozom, hogy Pétervásáriban pl. egy 2 szintes, 180 nm, 4 szobás ház 21,5 millió. Ez volt a legdrágább, az átlag viszont 10-15 millió. Azt gondolom, hogy a 30 milliós "támogatás" fedezte ennek a "szálláshelynek" az épitési költségét. Aztán a köv. kérdés: mennyi bevételre tett szert ebből és mennyit adózott?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lendkerék
(folyt)... – egyébként egyedül, mert az ipartestületnek nincsenek állandó alkalmazottai. És hogy a kör bezáruljon, a felújítást valamilyen okból az ipartestület akkori meghatározó személyiségének cége végezte. Abból az uniós pénzből, amibe ez a felújítás került, annyi évig lehetett volna fizetni a régi iroda bérleti díját, hogy a munkaszervezet jelenlegi, sok százezres fizetésű tagjainak még az unokái is ott dolgozhattak volna, de akkorra a jelenlegi vidékfejlesztési rendszer már régen az enyészeté lesz. A tragikus könyvégetések emlékképei semmik ahhoz képest, ahogy égnek el az eurómilliárdok a hazai rendszer máglyáin.
NKF
Ez a Szarházy parlamenti képviselőnek tartja magát?
Még az esküt letenni sem ment be! Csak tudnám,hogy került ez a fasz a palamentbe?
Lendkerék
@NKF: Ahogy a százharminchat "bátor" f@sz. Csak ezeket a hasonszőrűek választották, míg Hadházyt felelős szavazópolgárok.
Aki Én
@Maccska: @NKF: Szomorú látni, mennyit vagytok képesek felfogni egy ilyen hírből :(
Gregoryx
@NKF: Érted lopnak, baszdmeg, nem érted?
Eladott Ország
Egy kacsalábon forgó „falusi szálláshely" közpénzből saját célra! Remélem, a következő választáson nem felejtik el a választópolgárok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.