Új helyettes államtitkár felel a felsőoktatásért: Varga-Bajusz Veronika február 1-jével áll munkába a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért felelős helyettes államtitkáraként – közölte a tárca az MTI-vel hétfőn.

Új államtitkárt avattak Orbánék: A Fidelitas volt budapesti elnöke lesz felelős a felsőoktatásért
Varga-Bajusz Veronika, a Fidelitas budapesti elnöke az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseinek tiszteletére rendezett flashmobon a fővárosi Pilvax kávéház előtt 2017. március 15-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Azt írták, Varga-Bajusz Veronika eddig a Tempus Közalapítvány főigazgatói posztját töltötte be.

Emlékeztettek: a felsőoktatásért felelős helyettes államtitkári poszt még decemberen, Hankó Balázs felsőoktatásért és innovációért felelős államtitkárrá való kinevezésével üresedett meg.

Varga-Bajusz Veronika mielőtt a Tempus élére került, a Fidelitas budapesti elnöke, az Emberi Erőforrások Minisztériumában Illés Boglárka mellett volt ifjúságügyi főosztályvezető, később pedig

a Miniszterelnöki Kormányirodán dolgozott.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Ez az igazi káder. A felsőoktatás nagy szagértője!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Ez az igazi káder. A felsőoktatás nagy szagértője!
csak úgy....
8 osztály és a pártsulija megvan a bajusznak? ne röhögj rákosi !
Qqberci
Hiányzott már, mint egy falat lócitrom!...
namihami
A Fidelitas üdvöskéje? Azé, amelyik már annyiszor bizonyított? Akik már tv-riportban is elmondták, hogy miért áruló az ellenzék?
Nesze neked felsőoktatás!?!?!
Nessy
Még egy "szakértő"! Nem ért a felsőoktatáshoz, de nagyon lojális pártkatona! Isten óvja a felsőoktatásunkat!
jáger laszló
Államtitkárok,miniszteri biztosok avatásához kabinet nagyszerűen ért, azonban ez nem vigasz ha a gazdaság romokban,infláció ! az egekben!!
Ehhez is érteni kellene uraim!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
Eddig ő volt a "Tempus közalapitvány" elnöke. Igaz, hogy összeférhetetlenség állt fenn a kinevezése és a fidelatos tevékenysége között- de nem volt probléma. A fidelitas "nem párt"- és ezzel el volt intézve a dolog. Olyanok ezek, mint volt az mszp-nél draskovics.az is értett mindenhez. Ott vannak minden kilométerkőnél .
drrotf
Még mindig azt gondolja Orbán, hogy csak a saját csapatából lehet valaki államtitkár, mert a saját csapatból való ember mindenhez ért!Az nem derül ki hogy milyen végzettségű a hölgy, de hogyha fideszes -vagy vagy az az ifi csapatból való annyira biztos ért a felső oktatáshoz mint az előde , s nagyobb kárt ő sem tud okozni.
balos
@Fenyöfa58: Tévedés!A gazságügyinek a "pókháló" őre!
gina
@Maccska: Nagy proli vagy te szerencsétlen, hányingerem van töletek,
lusta
@csak úgy...: A háziszárnyasunk olyan remek, hogy a regöltek szerint kiváló, remek, isteni, rengeteg tapsztalattal meg ez, meg az, de egy önéletrajzot sem lehet találni. Persze két eset lehetséges. Vagy én hamar feladta, vagy nincs mire büszkélkedni.
surdilloFUJT
@lusta: ...neki is kell küldeni térdvédőt,mint a gazságügyi jucusnak!!!
telegdilaci
Gratulálok van még valaki akinek nem találtak ki egy új beosztást,hogy jól fizető álláshoz jusson Én úgy emlékszem választáskor Takarékos Államot ígértek ahhoz képest,már megsokszorozódtak al államtitkárok helyettes államtitkárok száma,ez lenne a Takarékos állam fidesz módra,mindegy mekkora X@Rban vagyunk de egy új államtikárra szükségünk van mint egy falat kenyérre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.