Kikre céloz a nyilvánosságra került hangfelvételen a bukott fideszes államtitkár – tette fel a kérdést közleményében az MSZP!

Fidesz-rezsim politikájának lényege a hatalom, a pénz és a korrupció – Közleményt adott ki az MSZP

A bukott fideszes államtitkár lehallgatott telefonbeszélgetéseit hozta nyilvánosságra a Blikk, az egyik felvételen Völner Pál azt állította, tud olyanokat mondani, amiktől egyesek széke meginoghat. Az elhangzottak alapján az MSZP szerint a Fidesznek színt kell vallania, hogy a Völner-ügy szálai milyen kormányzati szereplőket érintenek.

Arra a kérdésre pedig a botrány kirobbanása óta nem kaptunk megnyugtató választ, hogy Völner magányos elkövető volt-e avagy bűnszervezet működött a minisztériumok szervezetrendszerében. Polt Péter legfőbb ügyész és Bíró Ferenc az Integritás Hatóság elnöke hétfői találkozóján szóba került-e a politikai szálaktól sem mentes korrupciós botrány?

Emlékeztetőül:

az eddig nyilvánosságra került lehallgatási jegyzőkönyvekből és a nyomozati iratokból az derült ki, hogy Varga Judit egykori helyettese az Igazságügyi Minisztériumon kívül is elintézett bizonyos dolgokat a végrehajtó maffia tagjainak. Ezekben az iratokban konkrétan megnevezik Rétvári Bencét, Steiner Attilát, Süli Jánost.

Nemhogy egy minisztérium, hanem a minisztériumok jelentős része gyanúba került. A kérdés már csak az, hogy kikkel és milyen üzleteket kötött Völner Pál a minisztériumokon átívelő korrupciós botrányban, és vajon kiknek a székére utalt a hangfelvételen a bukott politikus.

A Völner-féle ügyek mutatják be a Fidesz-rezsim valódi politikájának lényegét, amely csak a hatalomról, a pénzről és a korrupcióról szól.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
creativehun
Ezeket a tróger,korrupt gazembereket már rég ki kellett volna baszni mint a macskát szarni.Sajnálatos módon meggyőződésem,hogy ez demokratikus módon nem történik meg.Régóta mondom,hogy a fidesz oylan mélyen berágta magát a hatalomba és oly mélyen megfertőzte az erre fogékony agyakat,hogy törvényes úton nem lehet elmozdítani.Itt lenne az ideje egy olyanösszefogásnak amely nem feltétlenül ellenzéki pártokra épít sokkal inkább azokra akiknek elege van a fidesz gazemberségeiből.
Csizmás Kond
...az az emeszpé beszél korrupcióról amelyik a szőke göröggel lopták csalták a zeut ?
jesz
közleménytadott ki az MSzP?...nem szégyenlik magukat?..ezen kívül mit is tesznek? Semmit?...hát ez az...
Nessy
@Philip Marlowe: Kis hazánkban Isten összes angyala sem lenne megfelelő mindenkinek! Különösen nem azoknak, akik pártunk és kormányunknak "hála" milliárdosok lettek pár év alatt, akik szakértelem nélkül dönthetnek milliók sorsáról, sok milliós dotációért! Rákosi liliomos kiscserkész volt! Áldott emlékű nokiás doboz! Ma már száz millióknál kezdődik a törvényesített korrupció!
Jozefina
Ha a magyar fejekben tudatosulna mindez a gaztett, amit a fodesz-kdnp művelt 12 év alatt, akkor nem ülnének otthon és várnák a sültgalambot a szájukba!!!?? Pl. lehetna csatlakozni a pedagógusokhoz!!! Az egyetlen értelmiségi réteg ma Magyarországon, akik kiállnak jogaikért a jövő nemzedéke érdekében is!!!
gina
Ennek a rohadt tolvaj kormánynak már régen a börtönben volna a helye
Gazella
@Philip Marlowe: kis geci Gyurcsány már akkor gazdag volt amikor azt sem tudta, hogy mi is az a politika
csak úgy....
@Philip Marlowe: "Tudod engem nem érdekel ki mennyit lop." :) -na látod, ezért vagy egy hatalmas seggfej ! köpködtök a csirketolvaj cigányra,közben a kedvenceitek országrablását elnézitek! szegény magyarország...
Csizmás Kond
@KisTehen: A most napirenden lévő korrupciós botrányról beszélek...benne van az egész magyar baloldal.
Aki Én
@Philip Marlowe: Hogy te mennyire ostoba vagy :(
@Csizmás Kond: Hol van a baloldali korrupció az orbánihoz képest, te szellemi totálkár...
Egyébként kinek lenne kötelessége ott is rendet tenni?
Bárhonnan nézzük, a kormányfő a hibás.
ja, az orbán...???
Lepényleső
...s mindezt erőszakkal is megtartani?
( "X a rendszerből törölve" c. filmet e témában lehet ajánlani?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.