Mint ismert, Völner Pált vesztegetéssel vádolja az ügyészség, a vádirat szerint összesen 83 millió forint kenőpénzt fogadott el Schadltól a végrehajtói kinevezések megbundázásáért cserébe.

"Kéne valamiféle rendelet, amit kur.a gyorsan össze kell pakolni" – Varga Juditot bűnpártolásért akarták feljelenteni

Ahogyan arról már beszámoltunk a Blikk hétfőn publikált több hangfelvételt a Völner-Schadl-ügy leghallgatási anyagai közül. Most pedig újabb hangfelvételek szivárogtak ki a nyomozati anyagok közül azokból a lehallgatott telefonbeszélgetésekből, amiket Schadl György folytatott az igazságügyi tárca vezetőivel, köztük Völner Pál volt miniszterhelyettessel.

A Blikk által közölt felvételek szerint Schadl Völnerrel beszélt az egyetemi vizsgákról is, hogy miként lökdösik át a végrehajtási szakjogász képzésen a hallgatókat, amit azért kellett elvégezni, mert feltétele volt a végrehajtói pályázatoknak.

Meg azt mondom, az egyetemekre nem panaszkodhatnak a hallgatók, mert amíg tudták, azért tartották őket, tehát nem mondhatni, hogy rosszindulatúak voltak

– mondta Völner Schadlnak, akivel beszélgettek a végrehajtói helyekre kiírt pályázatokról is.

Völner:

Szerintem így egyben jobb, mert egybe írjuk ki, és akkor gyakorlatilag nem kell ugyanazokat az embereket többször…

Schadl:

Ez így van, ez így van, mert egyébként, aki ugye, nem kerül be, ha négy csomagba írjuk ki, akkor mind a négyszer el fog jönni, mind a négyszer meg kell hallgatni.

Schadl az igazságügyi tárca egy másik vezetőjével folytatott, azonban az ő személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra. Itt egy renitens végrehajtóval gyűlt meg a gondjuk, aki feljelentéseket tett, és azzal fenyegetett, hogy feljelenti Völnert és Varga Judit igazságügyi minisztert bűnpártolásért.

Schadl:

De addig is kéne valamiféle rendelet, amit kurva gyorsan össze kell pakolni. Mi összerakunk egy tervezetet, de nagyon égeti a talpunkat a sztori, mert a…

Schadl:

Nem. Ezt egy hónapon belül meg kell szülnünk. Meg addig is gondolkodjál már rajta légy szíves, milyen állásfoglalást, akármit tudunk kiállítani, mert a P. lett a helyettes (P. egy másik végrehajtó – a szerk.), és elvitte az iratokat, és az R. már ott tart, hogy feljelentette a P.-t, bűnpártolásért, már feljelentette K.-t, és előre fenyegetőzik, hogy feljelenti a Varga Juditot bűnpártolással, meg a Völnert is.

Forrás: 24.hu

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ilyenért demokratikus jogállamban 24 óra alatt bukik meg egy komplett kormány. Különösen ha egyértelmű, hogy központilag védik, fedezik őket.
Nálunk meg ezek a bűnözők szavaznak, döntenek egy társadalom életéről, sorsáról...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ilyenért demokratikus jogállamban 24 óra alatt bukik meg egy komplett kormány. Különösen ha egyértelmű, hogy központilag védik, fedezik őket.
Nálunk meg ezek a bűnözők szavaznak, döntenek egy társadalom életéről, sorsáról...
archive
@KisTehen: Nagyon jó példája vagy, hogy milyen is a fideszesek hozzáállása konkrét fideszes ügyekhez. Nem az adott témához szólnak hozzá (mert nem tudnak mit szépíteni a valóságon), hanem rögtön másra mutogatnak (mint sokáig az "emút nyocév - 12 éven keresztül).
szép új világ
@Aki Én: Jól írtad! " demokratikus jogállamban", de nem itt!
Jozefina
Poltnak kemény mukába telhet, hogy a nevüket csak betüvel jelző személyeket pl. "X" ,vagy "P" "R" "K" valahogyan tisztára mossák. Schadl György 2021. novemberi őrizetbe vétele óta már régen letöltendő börtönbüntetésben lenne a helye Völnerrel együtt!! Igaz, akkor Völnernek lenne néhány szava és kormánykörökből hullanának fejek!!! Hát kb. Poltnak és a "független" bíróságnak a feladata lehet, hogy ez ne történjen meg!!!
24.hu/belfold/2023/01/24/kene-valami-rendelet-ujabb-reszletek-schadlek-lehallgatott-telefonbeszelgeteseirol/#
balos
Ez olyan,mint a lottó!A számok már megvannak,csak a "nyertes" személye kérdéses!
csak úgy....
nem lesz ebböl se semmi, erre mérget vehettek! ahhoz túl buta a fidesz magyar, hogy megértse, miröl is van szó, hogy hány embert tettek födönfutóvá ezek a mocsok fidesz állatok!
verőce21
@csak úgy...: na mesélj még, olyan okosnak látszol...!
Gazella
@KisTehen: soha nem tudhatod hogy mikor jelentette fel Hadházy a fideszes bűnösöket
ómió
Ez aztán "igazán tartós efftársi gumicsont"!
csak úgy....
@verőce21: hozzád hasonló tökkelütötteknek miért is meséljek? ti így szeretitek a fidesz bünözöket! -de rothad már az 0rbán rendszer, remélem téged is maga alá temet..
verőce21
@csak úgy...: te olyan okos vagy, hogy a fejedet tálcán kellene mutogatni...!
archive
@KisTehen: hát ezaz.. de ha nem tudsz hozzászólni, akkor mindek Hadházyzni? Maradj inkább csendben
Peller Anikó
@archive: Ez a marha? Iszen a fizetésért meg kell dolgozni.
telegdilaci
Azért ez bicskanyítogató,és gyalázatos hogy évek óta nem történik felelősségre vonás ezeknél a korrupt bűnözőknél vigan élik világukat a korrupcióból szerzett pénzből, Szégyen!
csak úgy....
@verőce21: baxod,te csak egy szerencsétlen shikarista fidesz elmebeteg! :)
a hülye cinizmusodtól nem leszel okosabb csak egyre dedósabbnak tünsz!
sokáig (03:00) ig voltál éjjel a buzibárba? remélem meghágtak..
verőce21
@csak úgy...: remélem Németországban megtaláltad a buzi náci partnereidet...! :)
Béla333
Bepillantást nyerhettünk a maffiaszervezet működésébe.
Csak szólok a hülyemagyar maffiahívőknek: a fenti történet nem a Hollywood-i maffiafilm forgatókönyve egy banánköztársaság életéről, hanem a mai magyar valóság a maffia kormány működéséről!
csak úgy....
@verőce21: hozzád hasonló elmebetegekkel nem ismerkedek! :) -elég nyüg vagy te meg a baromságaid nekem!
rokker33
@verőce21: ez a pedofil @csak húgy...: csak a fiatal fiúkra bukik!A németek csicskája volt talán még a mai napig az, de az esze soha nem jött meg hiába erőlködött 60 + év az nem volt elég neki :) :) :)
csak úgy....
@rokker33: te buta borsodi cigány ,ha ismerkedni szeretnél a buzzancs @verőce21: bácsival, akkor azt megteheted az én segítségem nélkül is! :)
privátban csináljatok egy randit , óvszert ne felejtsétek el!
Nyírfa
Tegnao az esti híradóban (RTL) láthattuk egy pillanatra Varga Judit arcát Völner meghallgatása közben: mindent elárult, olyan feszültség uralta. Inog a széke? Plusz még 50-60 emberé. Akkor most iszom egy kávét, és hagyom dolgozni az ellenzéket.
csak úgy....
@Nyírfa: ezeknek a székük sosem inog meg ! marha nagy földrengés kell, hogy ez a maffia megsemmisüljön! túl sok még mindíg a buta hiszékeny hívük.
Nyírfa
@csak úgy...: 11.15

Lehet, hogy akkora földrengés lesz, hogy a Duna kilép a medréből, és elmossa a Parlamentet. :)
Galway
Tessék mondani, amikor a kurva gyorsant emlegetik, Varga Jucira célozgatnak?
Clavigo
@csak úgy...: @Nyírfa: Alakul ez szépen...Ezt talán polpot sem tudja elsikálni..( hogy rohadna meg az összes..! )
Nyírfa
@Clavigo: 11.24

Igazából Polt Pétert kéne megfogni, mert, lehet, hogy nem is Orbán tartja össze a fideszt, hanem a Polt által fedezett bűnszövetségük.
nejlontacskó
@m73: hagy csak, had bőgjön. A hasonszőrű társait védi, a marhája!
Aki Én
Én nem gondoltam, hogy egy ilyen horderejű ügyet sem képesek megérteni a csicskák.
Pedig ahogy nézem itt feljebb, qrvára nem értik. De mi készteti őket arra, hogy ennek hangot is adjanak?
Ha egy Verőce, Tehén, ómió vagy macska nem érti, azt miért reklámozzák bután?
Aki Én
@Maccska: ...hogy neked mennyi eszed van...
verőce21
@csak úgy...: te handabandázó vén buzi...!
csak úgy....
@verőce21: ´te tetves penészvirág! :) te nem csak lopós, hazudós is de ettöl vagy jó fideszes!
justhpeter
@csak úgy...: @Nyírfa: Itt nem lesz politikai okból földrengés. A taljes gazdasági ellehetetlenülés hozhat változást, de míg ez bekövetkezik addíg O1G kormánya még egy pár mázsa hitelt fel kell vegyen a nem kétező uniós források helyettesítésére. Ám nincs kétségem, ez be fog következni.
verőce21
@csak úgy...: te a hazudozásaidtól vagy jól elmebeteg...?
Nyírfa
@justhpeter: Igen, a kínai, orosz, akár arab hitelektől én is tartok, ezeknek nagyon rossz vége lehet.
verőce21
az uniós támogatás be volt tervezve a múlt évi költségvetésbe, így mondhatni a hiány tervezett volt...!
csak úgy....
@verőce21: egyszer kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha azt hazudom rólad, hogy te normális vagy! - na te gyogyós, kipróbáljuk !? :)
kár,hogy nem vagyok hazudós!
verőce21
@csak úgy...: tudjuk ki vagy!

Irigy, kapzsi, öntelt, sóvárog az elismerésért..., a legrosszabb emberi tulajdonságokkal rendelkezel... az emberi faj selejtje vagy!
csak úgy....
@verőce21: te szart sem tudsz, soha nem is tudtál..., max. a fideszék seggét polírozni és velük kánonba hazudozni! :)
te egy mischling magyar, akibe több van gyözike véréböl mit a szláv és a török! -magyarul korcs !
justhpeter
@Nyírfa: Nem kell tőle tartani. Ahogy ez a nemzeti keresztény csürhe elszarta ezt a 12 évet természetes, hogy be fog következni, de hogy milyen lesz - jó vagy rossz - azt nem lehet tudni. Én is csak tippelni tudnék. Tekintettel az ellenzék mai állapotára, én semmi jót nem látok. Sehol nincs új ember, sehol nincs szerény, de normális munkával végrehajtható terv. A legsúlyosabb érv, hogy ez a magyar "politikai elit"-nek nevezett trágyadomb kívölről új embert nem fogad be.
Aki Én
@verőce21: Ma hülyébb vagy a megszokottnál, te buzeráns vén csicska.
Nyírfa
@justhpeter: Számomra riasztó - vagy elkeserítő? ez is, az is - , hogy jelenleg két politikus van, akire feltételek nélkül rá merném bízni az ügyeink vitelét, és ez a két ember már jó ideje Ákos és Baranyi Krisztina. De mi van, ki van rajtuk kívül?
Nayon bepöccentem azon, hogy a fudannal való küzdelmében a DK és a főváros magára hagyta Krisztát. Gyakorlatilag lemondtak a diákvárosról, a hatalmas közparkról , egyedül Baranyi harcol Józsefváros nevében a tavaly még közös ellenzéki támogatást élvező tervekért. És ez akkora csalódás, amit már nem is akarok megbocsátani.
Visszatérve az adósságainkra, ezek visszafizetése úgy veti vissza a következő generáció gazdasági lehetőségeit, amiben nem lesz köszönet. Kell újabb 30 év, hogy túlessen ez az ország a fideszsokkon. Minél előbb bukik a kormány, annál jobb kilátásaink vannak a jövőre nézve. De, az a nap, amikor a keleti hitelezők benyújtják a számlát, emlékezetes lesz.
namihami
Jogállamban (tehát nem Orbániádiában) ezt azzal a rövid jelzővel illetnék, hogy ::BEISMERŐ VALLOMÁS!
Persze, ez OTT igaz!
Istenakinincsen
@KisTehen: ma, 09:44 Tényleg jól megy a nyomozás?!? A fellelt bizonyítékokat megsemmisítették...gondolom amivel zsarolni akarta a 60 bátor képviselőt!
Lepényleső
Íme; a magyar igazság,- és ebből van állítólag három,lesz egy ráadás is?
Csoda,hogy ide semilyen nemzetközi bűnüldöző szerv be nem teheti a lábát,
ha mégis,akkor ki már nem biztos,hogy hordja az irhát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.