Az ügyészség döntött így, mivel azoknak nem volt közük a korrupciós ügyhöz.

Egy férfi egy nővel szexuális aktust folytat egy ágyon, egy tükrös-tolóajtós szekrény mellett. Ezt az aktust egy másik személy fényképezi, ő is látszik a felvételen. Mindannyian meztelenek.

Érdekes: az ügyészség megsemmisítette a Schadl György széfjében talált kompromittáló szexuális felvételeket

A kép illusztráció: 123rf.com

Az ügyészség szerint ez volt látható azokon a fotókon, amelyeket a végrehajtói kar elnökénél tartott házkutatáskor még 2021 novemberében találtak két DVD és egy számítógépes üzenetváltás mellett. Schadl György akkor azt állította, nem tudott sem a felvételekről, sem arról, miként kerültek azok a páncélszekrényébe. Az ügyészség szerint azok egy közéleti személyre nézve lehettek kompromittálóak. Most az rtl.hu írta meg, hogy a Schadl-Völner-ügyhöz nem kapcsolódó bűnjelek egy részét visszaadták, a kompromittáló felvételeket viszont megsemmisítették.

A portál által megismert nyomozati iratok alapján az ügyészség nem tartotta indokoltnak kivizsgálni, történt-e valamilyen bűncselekmény a felvételekkel kapcsolatban. Tekintettel arra, hogy az eljárás során arra más sem jelentett be igényt, ezért – mivel azok értéktelenek – a lefoglalt tárgyakat megsemmisítették.

Arról, hogy a DVD-n feltüntetett közszereplőt, mit nyilatkozott korábban az ügyről, a 24.hu-n olvashatnak. 

Forrás: 24.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
A végen minden bizonyíték el fog tünni, még talán maga schadl is, vagy völner pali. Nehogy már dekázó ju(o)cinak baja essen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Az RTL által megkeresett koma nem azt mondta, hogy ilyet nem csinált, hanem azt, "nem ismeri Schadlt, őt nem zsarolták meg, el sem tudja elképzelni, hogy róla kompromittáló felvétel készült volna"...
teuton
@Maccska: Te nem ukran vagy, hanem siman csak hülye...
Jozefina
A két hazánk fiának már régen a börtönben lenne a helye, de erre egyre kisebb az esély ha az ügyészség inkább megsemmisít anyagokat. Esetleg más bizonyítékok menet közben elvesznek, stb. Mindenféleképp megg kell gátolni, hogy a nyomok a kormány közelébe vezessenek. De minden kiderül, ha nem ma, akkor holnap!!!
Lepényleső
Sokakat inkább az lepett volna meg ha az ügyészség üldözi a bűnt,és vagy a bűnelkövetőket?
Akkor talán nem lenne aki megszavazná másnap az éjnek évadján benyújtott népnyúzó törvényeket?
lampa laz
@Emmersson71: Valószínű, h nem a letartóztatásával függ össze de, h hátsó szándékai voltak azzal a felvétellel az egészen biztos. A szálak valahol összeértek volna, a férfi nem közismert, de a nő az lehet. Amúgy elég lassan hámozzák ezt az ügyet biztos nagyon kukacos lehet, így sok a kivágni való belőle.
ómió
Pedig ez lett volna az "efftársi bizonyíték", hogy még kupoldát is fenntartott!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.