Az ügyészség döntött így, mivel azoknak nem volt közük a korrupciós ügyhöz.

Egy férfi egy nővel szexuális aktust folytat egy ágyon, egy tükrös-tolóajtós szekrény mellett. Ezt az aktust egy másik személy fényképezi, ő is látszik a felvételen. Mindannyian meztelenek.

Érdekes: az ügyészség megsemmisítette a Schadl György széfjében talált kompromittáló szexuális felvételeket

A kép illusztráció: 123rf.com

Az ügyészség szerint ez volt látható azokon a fotókon, amelyeket a végrehajtói kar elnökénél tartott házkutatáskor még 2021 novemberében találtak két DVD és egy számítógépes üzenetváltás mellett. Schadl György akkor azt állította, nem tudott sem a felvételekről, sem arról, miként kerültek azok a páncélszekrényébe. Az ügyészség szerint azok egy közéleti személyre nézve lehettek kompromittálóak. Most az rtl.hu írta meg, hogy a Schadl-Völner-ügyhöz nem kapcsolódó bűnjelek egy részét visszaadták, a kompromittáló felvételeket viszont megsemmisítették.

A portál által megismert nyomozati iratok alapján az ügyészség nem tartotta indokoltnak kivizsgálni, történt-e valamilyen bűncselekmény a felvételekkel kapcsolatban. Tekintettel arra, hogy az eljárás során arra más sem jelentett be igényt, ezért – mivel azok értéktelenek – a lefoglalt tárgyakat megsemmisítették.

Arról, hogy a DVD-n feltüntetett közszereplőt, mit nyilatkozott korábban az ügyről, a 24.hu-n olvashatnak. 

Forrás: 24.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
A végen minden bizonyíték el fog tünni, még talán maga schadl is, vagy völner pali. Nehogy már dekázó ju(o)cinak baja essen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
nagyobb összegben fogadnék, hogy készült egy biztonsági másolat(is)...ott sem hülye emberek keverik a kártyát...

Eljön az idő, amikor még ennek a sadl nevű faszinak valaki ezzel a törölt videóval szorongatja a tökeit
lampa laz
A végen minden bizonyíték el fog tünni, még talán maga schadl is, vagy völner pali. Nehogy már dekázó ju(o)cinak baja essen.
izéke
Ha nem lenne siralmas,röhögni lehetne rajta. Így kell bizonyítékot eltüntetni.
Néro2
Mottó:
Aki Nagy Orr Bán rendszarát támogatja az vagy csak vegetatív idegrendszerrel jött a világra vagy maga is pont olyan korrupt mint a rendszar amit támogat.

az ügyészség megsemmisítette a Schadl György széfjében talált kompromittáló szexuális felvételeket

Elképesztő korrupciós botrány Ukrajnában: sorra mondanak le a vezetők,...
Viszont Nemzethy NagyViktor országában elképesztő dolgok nincsennek.
Havanagi
Az ügyészség SzMSZ/ munkaköri leírásában benne van,hogy minden NER-rendszerre vonatkozó negatív tartalmú doksit meg kell semmisíteni.Tehát: törvényesen jártak el.Pláne a többszörös veszélyhelyzetre tekintettel.Ez a kabaré országa,tessék,tessék!!
Aki Én
Ez nem bűncselekmény már önmagában?
namihami
Ezek már elég feketék ahhoz, hogy érvényesülhessen a szerecsenmosdatás!
""Senkit nem hagyunk a tükörképben!""
Emmersson71
@lampa laz: Ez épp nem bizonyíték, a rajta szereplő cselekmény nem bűncselekmény. Mintha lebuknál egy kis fűvel, majd házkutatást tartanának nálad és megtalálnák a házi pornódat. Nem lenne korrekt, ha kitennék a netre.
justhpeter
Az RTL által megkeresett koma nem azt mondta, hogy ilyet nem csinált, hanem azt, "nem ismeri Schadlt, őt nem zsarolták meg, el sem tudja elképzelni, hogy róla kompromittáló felvétel készült volna"...
teuton
@Maccska: Te nem ukran vagy, hanem siman csak hülye...
Jozefina
A két hazánk fiának már régen a börtönben lenne a helye, de erre egyre kisebb az esély ha az ügyészség inkább megsemmisít anyagokat. Esetleg más bizonyítékok menet közben elvesznek, stb. Mindenféleképp megg kell gátolni, hogy a nyomok a kormány közelébe vezessenek. De minden kiderül, ha nem ma, akkor holnap!!!
Lepényleső
Sokakat inkább az lepett volna meg ha az ügyészség üldözi a bűnt,és vagy a bűnelkövetőket?
Akkor talán nem lenne aki megszavazná másnap az éjnek évadján benyújtott népnyúzó törvényeket?
lampa laz
@Emmersson71: Valószínű, h nem a letartóztatásával függ össze de, h hátsó szándékai voltak azzal a felvétellel az egészen biztos. A szálak valahol összeértek volna, a férfi nem közismert, de a nő az lehet. Amúgy elég lassan hámozzák ezt az ügyet biztos nagyon kukacos lehet, így sok a kivágni való belőle.
ómió
Pedig ez lett volna az "efftársi bizonyíték", hogy még kupoldát is fenntartott!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.