Tovább bogozták a titkosszolgálatok és nyomozó hatóságok az ellenzék tavalyi kampányának külföldi pénzügyi támogatásait, és arra jutottak, hogy egy svájci alapítványon keresztül e célra, de már nem közvetlenül a Márki-Zay-féle MMM-hez további 900 millió forint körüli összeg érkezett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
"- Szlovénia - parlamenti és elnökválasztások megtámogatása magyar pénzzel
- Boszniai Szerb Köztársaság - parlamenti és elnökválasztások megtámogatása magyar pénzzel
- Franciaország - elnökválasztás megtámogatása magyar pénzzel

Ezeket az ügyeket nem vizsgálják a titkoscsicskák?" (Vagyim Zaglagyin/hvg)
Jozefina
És hol van az ügynök akták titkosításának a feloldása??? Errő kellene panpogni!!!
nemkati
A Fidesz 3,9 milliárdot költött a kampányra. Ha ebben van külföldi pénz, akkor az is tiltott kampányfinanszírozás. Ha van benne költségvetési pénz, az még nagyobb törvénytelenség. Nekieshetnének ezeket is megvizsgálni, a Fidesznek mégis honnan volt ennyi pénze a kampányra?
A vizsgált külföldi pénzek egyébként nem pártokhoz kerültek, hanem alapítványokhoz, egyesületekhez, civil szervezetekhez, akik ezer féle más dologra is költötték, miközben segítették az MMM mozgalmat. Nyilvánvaló, hogy a kormány bosszút akar állni, de nem fog neki sikerülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.