Bakai Ádám, a Momentum müncheni politikusa pénzt gyűjt „a magyar propagandisták hazatérésére a Szovjetunióba”. A momentumos adománygyűjtő oldalon várja a felajánlásokat.

Bencsikék „szovjet” nosztalgia turnéjára gyűjt pénzt a Momentum

Szovjet-magyar barátság plakát Bencsik fiatalkorából. Fotó: Földvári Books

A HírTV Sajtóklub nevű műsorában Bencsik András, Bayer Zsolt, Gajdics Ottó és Néző László arról álmodozott, hogy kimennének egy orosz tanulmányútra, hogy kideríthessék, nem is mennek olyan rosszul ott a dolgok, a szankciók mellett sem – írja a 444. Összehasonlítási alapjuk biztosan lenne, hiszen a szocializmus idején többjük is MSZMP-propagandista volt, így jól ismerhették az akkori szovjet viszonyokat.

Bencsikék „szovjet” nosztalgia turnéjára gyűjt pénzt a Momentum

Bencsik András „expedíciót” szervezne a Sajtóklub tagjaival Moszkvába, Szentpétervárra, Novoszibirszkbe, hogy bemutassák, hogyan élnek az oroszok. Egy TikTok-videó lelkesítette fel őket.

Bakai most ezt írja a négy propagandistáról:

„Nem engedhetjük, hogy vágyaik ne teljesüljenek. Gondoljunk arra a néhány nyugalmas hétre, esetleg hónapra (talán évre?), amíg a tisztelt elvtársak Moszkvában vagy Novoszibirszkben süttetik a hasukat, esetleg kipróbálhatják a legújabb Lada Nivát.”

A momentumos politikus szerint 2200 euróra van szükség, amelyből az odautat fizetné. Ennek eddig csupán töredéke gyűlt össze.

Forrás: 444

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
Bencsikéknek koruknál fogva valóban lehet összehasonítási alapjuk, de a Momentumnak se múltja, se jövője!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok