Adománygyűjtő oldalon várja Bakai Ádám, a Momentum müncheni politikusa a felajánlásokat arra, hogy a „magyar propagandisták hazatérhessenek a Szovjetunióba” – írja a 444.hu.

Bayert és Bencsiket is a Szovjetunióba küldené egy politikus – Vihetnék Gajdicsot és Néző Lászlót is

A HírTV Sajtóklub nevű műsorában Bencsik András, Bayer Zsolt, Gajdics Ottó és Néző László arról beszélgettek, érdemes lenne elmenni egy tanulmányútra Oroszországba, hogy kideríthessék,

nem is mennek olyan rosszul a dolgok a diktatúrában a szankciók mellett sem.

Mindezt arra alapozták, hogy látták egy magyar nő Tiktok videóját, ami arról szólt, hogy egy moszkvai szupermarketben az alapvető élelmiszerek jóval olcsóbbak mint Magyarországon.

A momentumos politikus azt írta a négy kormánypárti médiamunkásról, hogy nem engedhetjük meg, hogy a vágyaik ne teljesüljenek.

Gondoljunk arra a néhány nyugalmas hétre, esetleg hónapra (talán évre?), amíg a tisztelt elvtársak Moszkvában vagy Novoszibirszkben süttetik a hasukat, esetleg kipróbálhatják a legújabb Lada Nivát.

Forrás: 444.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Má a kamerák előtt is szopnak nyilvánosan. Putyin má nem mer idejönni mert ezeknek a szeretetétől fél
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Má a kamerák előtt is szopnak nyilvánosan. Putyin má nem mer idejönni mert ezeknek a szeretetétől fél
izéke
Egy nemkurmánygépből elég ha kidobják őket,ne pazarolják a drága kerozint a le és felszállással
vitriol
Ne legyünk kicsinyesek! Rakjuk fel az egész kormányt egy moszkvai gépre!
jesz
ha röhögcsélve is, de határozott szándékot mutattak egy Moszkvai, Leningrádi útra, hogy megtekintsék az ottani jólétet..Orbán szinkronhangja(Bayer Zsolt)bajban lesz, ha tényleg el kell menni...a főnök elsőkézből várja az igazságot...
...már csak oroszul kell megtanulni...ott nem mondhatják, hogy magyarok vagyunk, oszt egy szót sem tudunk oroszul...nagy égés lenne.
surdilloFUJT
@vitriol: tegyük fel ezt a féldöglött,paszkonca maccskát is,meg a szarosfarkot,a pegerót,meg a többi ide okádó 1 bites agyú fidessnyaloncot is!!!4000 méteren meg KISZÁLLÁS,VÉGÁLLOMÁS!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.