Humán erőforrásként tekint az Orbán-kormány a határon túli magyarokra Kiss Tamás kolozsvári szociológus szerint, aki az e heti HVG-nek adott interjút.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Kiket akarunk intézményesen gyarmatosítani?A külhoni magyarokat?Nem hiszem hogy ilyen hülyék lennének a a külhoniak, hogy ezt a helyzetet elfogadnák.Ők úgy tudom hogy mind magyarok ugyan úgy ahogy a hazában élők.Hogy lehet őket akármilyen szempontból is gyarmatnak tekinteni, és hogy akarunk mi akármilyen módon szomszédos baráti területeket gyarmatnak tekinteni?Nem elfuserált gondolat ez?A gyarmatosítás ma szerintem semmilyen szempontból sem pozitív dolog, és a a doktorminiszterelnök úr is mindig azt mondogatta, hogy nekünk soha nem voltak gyarmataink!És ezt nem csak területi szempontból értette!
Istenakinincsen
0rbán-fidess maffia gyarmata: Magyarország. A népünket és országunkat teszik gyarmattá, a saját érdekükben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.