Szovjetunió, 1936. A hadsereg vezetésének lefejezése. Akkor a paranoirás Sztálin állandóan újra és újra lecserélte az elitet, hogy senki se kérdőjelezhesse meg a hatalmát. Nem tudom, mi van a háttérben, de nekem kurva büdös ez az ügy. Igaz Gömbös már az első évében lecserélte a tisztikart, Orbánéknak csak most jutott eszébe, hogy nem lesz ez […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Már a honvédelemben sem a szakértelem, hanem a lojalitás a lesz a fontos! Ijesztő!
drrotf
Hát , a háborús vészhelyzet ezt a lépést indokolja!A nem csak tudással hanem gyakorlattal rendelkező honvédőket el kell távolítani, mert még esetleg meg tudnák védeni a hazát, és akkor lehet, hogy indokolatlan lenne a vészhelyzet meghosszabbítása, és akkor Orbán Viktornak oda lenne a teljhatalma ami nélkül már nem tud élni!Le kellene vetni a védőöltözékét és azt meg már úgy megszokta, hogy le sem tudja vetni, úgy érezné magát mint egy meztelen ember.
neverland
Oroszbarát hazaáruló kormánynak. orosztbarát hadsereg kell.

Öld meg Orbánt, Öld meg az fideszest!
neverland
Kevesen vannak a fineszesek - szúrd nyakba.
neverland
Most akkor rossz ember vagyok?
Ki faszt érdekel?
Haljál meg köcsög fideszes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.