Baerbock az ATV cikke szerint úgy látja, hogy Németország és partnerei háborúban állnak Oroszországgal, ugyanakkor úgy véli, nagyobb összetartásra van szükség.

Bejelentette a német külügyminiszter: Oroszország ellen vívunk háborút
Kép: Pixabay

Oroszország ellen vívunk háborút, és nem egymás ellen

– jelentette ki Strasbourgban a német külügyminiszter az Európa Tanács parlamenti közgyűlése előtt tartott beszédében. Annalena Baerbock felszólalásában azt is hangsúlyozta, hogy az egymásra mutogatás helyett összetartás és egység kell” – fogalmazott a tárcavezető.

Ne hibáztassuk egymást Európában. Az egymásra mutogatás sem békét, sem szabadságot nem hoz Ukrajnának. Így csak Vlagyimir Putyin győzhet

– húzta alá Annalena Baerbock.- vélekedett.

Forrás: Atv.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
nofene...még megérjük, hogy újra náci csizmák tapossák az Orosz földet...már veszik elő a nagypapa egyenruháját, csizmáját, vaskeresztjét..bulira készülnek?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
@Shikari: Az összes agyhalott ebben bízik.
verőce21
Spiegel: a fegyverek Ukrajnának történő átadása jogot ad az Orosz Föderációnak, hogy csapást mérjen a NATO városaira és gyáraira.

A Szövetség 100%-ban részt vesz a konfliktusban, így az Orosz Föderációnak jogában áll megtámadni a NATO-országok védelmi üzemeit, utakat és főhadiszállásait, sőt taktikai atomfegyvereket is bevetni – írja a Spiegel.
lusta
Sz@r ügy. Úgy néz ki, hogy hadat üzentek az oroszoknak.
csak úgy....
@verőce21: te már alig várod, hogy 1-2 ruszki buzi baka megeröszakoljon!
verőce21
@csak úgy...: majd jól a seggedbe dugnak egy detonátort, élvezkedhetsz...
verőce21
Két elvesztett világháború nem volt elég a németeknek...?
verőce21
Az USA megint éhes. Amit az előző két világháborún keresett, már elköltötték, Németország meg talpra állt és halmozta a tőkét...
Úgyhogy, megint háborúba kell őket terelni. És a hülye birka náci megy is...!
verőce21
21:05) Ezt már az ókori rómaiak is tudták: "40 évente jól agyon kell verni a germánokat, különben nem maradnak nyugton...!"
verőce21
És mi már megint a németek oldalán vagyunk! Nem tanultunk semmiből…
csak úgy....
@verőce21: @Shikari: ti most örömötökben hajnalig onanizáltok? :)
jesz
nofene...még megérjük, hogy újra náci csizmák tapossák az Orosz földet...már veszik elő a nagypapa egyenruháját, csizmáját, vaskeresztjét..bulira készülnek?
verőce21
@csak úgy...: 21:16) Embertelen ember vagy...!
Te nem is vagy ember...!
verőce21
@Őrnagy: Látszik a hozzászólásain, hogy egy unatkozó, rosszindulatú gonosz nyomorék...!
Bocsássatok meg neki...!
teuton
De jol elvan itt egymassal a papagajkommando... Vagy ugyanaz tarsalog önmagaval???
csak úgy....
@verőce21: @Őrnagy: na mi van gyogyósok, elmaradt a III. világháboru? :)
csak úgy....
@Shikari: fosol tibim? ausztráliában még kenguru is lehetsz! :)
kereső
Értelmezési nehézségek- itt és ott. A német külügyminiszter Strasbourgban az EP parlamentben beszélt. Európa áll"háborúban" az oroszokkal- , nem Németország. Nem mellesleg az oroszok is ezt mondják: "Az egész Nyugat háborúzik Moszkva ellen." És ezt a "háborút" Moszkva kezdte- amikor felszólitott , hogy álljon vissza 1997. És amikor tavaly február 24-én lerohanta Ukrajnát. Azt hitte, hogy Európa ismét félrenéz, mint tette 2014-ben. Tévedett.
verőce21
@csak úgy...: 08:52) Mi van ovis, nem azt kaptad karácsonyra, mint szerettél volna?
nemkati
@verőce21: @Shikari: Nem találom azt a hírt, hogy Németország hadat üzent volna Orosszországnak. Hol van?

Viszont van ez:
www.atv.hu/kulfold/20230125/tortenelmi-bejelentest-tett-nemetorszag-haborus-szerepvallalasarol-olaf-scholz

"a kormány már akkor rögzítette, hogy harci repülőkkel nem támogatja Ukrajnát, amikor a háború elején az Ukrajna feletti repüléstilalmi övezet esetleges kijelöléséről folytattak nemzetközi egyeztetést, az pedig a NATO és Oroszország közvetlen összeütközésének elkerülését célzó törekvésekből következik, hogy NATO-katonák, és így német katonák sem vesznek részt a háborúban." - Olaf Scholz tegnap.

A Spiegelben pedig, mint máshol, varjak, félkegyelműek is károghatnak, de erre nem kéne odafigyelni.
Namely
"Összetartás kell"

sajnos ez Németország esetében azt jelenti, hogy "azt teszed, amit mi mondunk". Ők pedig azt, amit a jenki gazdik mondanak. De szép is ez az euroatlanti szervilis rendszer :)

De mintha ezt már hallottam volna a németek szájából, csak ott nem a szabadság, hanem az árja faj védelme nevében akarták megmondatni, hogy mit kell tennie mindenkinek az "igazság" nevében.
verőce21
@nemkati: Ki és hol írt itt olyat, hogy német hadüzenet történt?

"Oroszország ellen vívunk háborút, és nem egymás ellen” – jelentette ki Strasbourgban a német külügyminiszter...

Baerbock úgy látja, hogy Németország és partnerei háborúban állnak Oroszországgal, ugyanakkor úgy véli, nagyobb összetartásra van szükség.
nemkati
@verőce21: tegnap, 21:03-KOR @Shikari: Most akkor hadat üzent, vagy nem? Ha háborúban állnak, akkor ki üzent kinek hadat? Vagy hadüzenet nélkül háborúznak? Mert akkor az üzent hadat, aki elkezdte ezt a háborút, és azzal, hogy támadott.
teuton
@Namely: Analfabeta, egy kicsit eltevedtel! Nemtorszagban a lakossag 1/8a nem nemet szarmazasu, es a 2015ben jött menekültek 45%a is dolgozik mar,m tehat fizet adot, csak hivatalosan -feketen vagy magyar cegen keresztül nem beszamitva!- 150ezer magyar dolgozik kint, ezert teljesit jobban a gazdasag! Hany 100ezer nemet is ment MOra, mert ott jobb a fizetes es az elet??? Ki pofazott Posvanyoson tiszta, nem keveredett fajrol? Ami persze nem csak rasszizmus, hanem sima hazugsag, ugyanis magyar faj nincs, de mindenfele keverek, besenyö, horvat, szlovak, roman, cigany, kun, hajdu, ruszin, svab, stb. Eleg csak a neveket vegigböngeszni, Deutsch, Orban, Svabi, Nemet, Bobrovniczky, Nikolics, Palkovics, Bayer, Schadl, stb., meddig folytassam? Ugye mind szintiszta arja magyar?!
verőce21
@nemkati: furcsa polemizálás...! de azt hiszem senki nem üzent-, illetve hadüzenet nélküli háború folyik...
Vagy hadgyakorlat...?

Meg kellene kérdezned erről a német külügyminisztert..., aki illetetékes (még)
teuton
@Shikari: Persze, Putyin fog gyözni! Hogy ki lesz elöbb halott, abban!
Namely
@teuton: olvastad a kommentemet, te idióta kretén? Kezeltesd magad, szedd rendesen a gyógyszert, menj vissza az esti iskolába, tanulj meg olvasni, majd értőn olvasni, művelődj, majd próbáld újra.
teuton
@Namely: Szerintem te vagy egy mocskospofaju analfabeta, mert nem tudtad elolvasni amit EN irtam...
Namely
@teuton: de elolvastam, csak annak pont semmi köze nincs ahhoz, ami írtam. De ahhoz, hogy megértsd, azok kellenének, amiket írtam. Szóval huss vissza az esti iskolába, gyökérke.
teuton
@Namely: Akinek vissza kell menni az esti iskolaba gyökerke, az te vagy! Olvasdd vissza amit firkalsz! Sem magyarul fogalmazni, sem helyesen irni nem tudsz, csak alpari modon mocskolodni, persze azt is helytelenül... Tipikus gyapjasszinvonal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.