Hadházy Ákos ismét durva mutyiról számolt be a közösségi oldalán, méregdrága pick-up terepjárót "vehetett" magának Pétervására polgármestere. 

Újabb fideszes mutyit lepleztek le: A fideszes polgármesternek terepjáró is jutott a támogatásokból, nem csak jakuzzis palota
Kép: Facebook/Hadházy Ákos

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a képviselő a hét elején mutatott egy kacsalábon forgó „falusi szálláshelyet”, amire 50 millió forint EU-s támogatást kapott Pétervására fideszes polgármestere. .

Az lehet, hogy nem történt, de az biztos, hogy egy újabb példáját látjuk annak, hogy Orbánék hogyan fizetik ki az embereiket a gaz Brüsszel pénzéből.

- számolt be róla akkor.

Azonban egy másik dolgot is látott Hadházy, méghozzá ezt a méregdrága pick-up terepjárót Pétervására fideszes polgármesterének háza előtt fényképezte, az autón a polgármester címére bejegyzett vadásztársaság neve található, a helyiek szerint a polgármester használja.

A politikus nem érti, hogy az uniótól kapott elsősorban vidékfejlesztésre és falusi szálláshelyek működtetésére szánt forrásokat miért költi Pétervására fideszes polgármestere egy terepjáróra, aminek az oldalán a képviselő szerint a polgármester címére bejegyzett vadásztársaság neve található.

Nem értek ezekhez az autókhoz, nem tudom, hogy ez egy 9-10 milliós ártól induló Ford Ranger, vagy a spéci, 15-20 milliós „Raptor” változatról van-e szó. De az egészen biztos, hogy az elszegényedett magyar falvaknak nem arra van szükségük, hogy városi polgik vadásztársaságai méregdrága pick-up terepjárókat vegyenek!

- tette hozzá, és elment, hogy a hétfőn bemutatott, 50 milliós „falusi szálláshelyre” (luxus palotába) is ezzel szokott kijárni, bár amikor meglátogattam, inkább a polgármesteri szolgálati autó állhatott ott.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
@Gregoryx: Nem fideszes "nyertesként" ott van mindjárt Cseh (Guevarra), alias Botmixer Katalin efftársnőd, aki részben annak megvalósítására "nyert" 5 milliárdos uniós támogatást, ami ellen aláírásokat gyűjtött, részben meg olyan "nóvumra", ami már régóta rendelkezésére állt! A hazudozást meg meghagyom neked! Az olyan "efftársi"!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Mert, ugye, támogatást kizárólag ő kapott!? Így kell hazudni, Hullaházy efftárs!?
jáger laszló
Hát 1 kicsit túlragozott
Szerintem!!
Nem lesz ebből semmi komoly esemény,majd +lássátok!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Libbantölő
Rendes ember mint minden jobboldali. Megérdemli.
csak úgy....
@Libbantölő: meg hát, had lopjanak..., már a te fejedböl is kilopták az eszedet!
megérdemled!
Gregoryx
@ómió: Akkor sorold a NEM fideszes nyerteseket, vagy hazudjál tovább.
Menőmanó
@Libbantölő: Sajnos a jobboldali úgynevezett "rendes ember"-nek az a legfőbb tulajdonsága, hogy lop, csal, hazudik. Náluk ez a rend.
ómió
@Gregoryx: Nem fideszes "nyertesként" ott van mindjárt Cseh (Guevarra), alias Botmixer Katalin efftársnőd, aki részben annak megvalósítására "nyert" 5 milliárdos uniós támogatást, ami ellen aláírásokat gyűjtött, részben meg olyan "nóvumra", ami már régóta rendelkezésére állt! A hazudozást meg meghagyom neked! Az olyan "efftársi"!
Csizmás Kond
...a gyengébbek kedvéért...a vadásztársaságok magántársaság, tehát az ők nevükre bejegyzett akármi az ők költségvetési keretükből valósul meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.