A hatóságok korábban lesöpörték a sötét parkolási ügyeket, aztán akaratlanul is beleszaladtak parkolási vállalkozókba. A gyanú szerint Zuglóban, Újbudán, Józsefvárosban is bűnszervezet vehetett részt a rossz hírű bizniszben. A NAV nyomozati anyagából arra lehet következtetni, hogy a SIS Parking egy kiterjedt bűnszervezet cége, amit kifejezetten arra hoztak létre, hogy megcsapolják a kerületek kasszáit. Felmerül a kérdés, hogy ha csak a szocialistákat fizették le Zuglóban, akkor a Fidesz összes képviselője miért szavazott igennel a zuglói közbeszerzésnél? Vagy a fideszes vezetésű Újbudán, ahol szintén a Fuzik-féle, frissen alapított, parkolással soha korábban nem foglalkozó SIS Parking lett a befutó, és ahol szintén veszteséges volt a fizetős parkolás, ott minden szabályosan zajlott? Ugyanez a kérdés merül fel az akkor még Fidesz által vezetett Józsefváros parkolási ügyeivel kapcsolatban is. A nyolcadik kerületben mások is garázdálkodtak. Ott bizonyíthatóan Fuzikéktól függetlenül...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Jozefina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Évek óta visszatérő ügy a parkolási pénzek szabálytalan eltüntetése, pedig milliárdokról lehet szó!!! Érdekes módon sem a rendőrség, sem a nyomozóhatóság sem az érintett területek vezetői nem tudnak, de talán nem is akarnek tenni ellene semmit!!! Az ok, esetleg ők is részesülnek a busás bevételből!!! A parkolás az egyik legnagyobb korrupciós ügy is lehet!!!
Erős akarat és elszántság kellene, hogy mindezek megszünjenek. A maffiát ki kellene mindebből iktatni és csakis önkormányzati cégek működtethetnék a helyi parkolást!!! Ráadásul a parkolásu díjak az egekben, amiket drasztikusan csökkenteni kellene!!!
KisTehen
Zuglóban ...geri készülődhet

HAHAHA
KisTehen
"hallgatta meg Karácsony Gergelyt a fővárosi közgyűlés bizottsága a zuglói parkolás ügyében. Karácsony, akit nem főpolgármesteri, hanem korábbi zuglói polgármesteri minőségében hívtak meg az ülésre, azt hangsúlyozta, hogy, bár indokolt lett volna, Zuglóban 2016 előtt nem volt fizetős parkolás. A 2016-ban megkötött szerződések közül pedig bár az automaták beszerzése is „felvetett bizonyos kérdéseket” mégsem az, hanem a parkolás üzemeltetése volt, ami

„kevésbé volt összhangban a közérdekkel”."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok