Négy éve erről forgatott filmet a 444, azóta nem sok minden történt az ügyben.

2019-ben készített filmet a 444.hu a ferencvárosi parkolási csalásokról, a leleplezés kapcsán születtek feljelentések, de a rendőrség bizonyíték hiányában mindet elsöpörte.

Azóta kiderült, hogy legalább három kerületben bűnszervezet üzemeltethette a parkolást

A 444 cikke emlékeztet, hogy a hatóságok nem törték magukat, hogy megtisztítsák a legendásan rossz hírű üzletágat, akaratukon kívül mégis beleszaladtak a parkolási vállalkozókba.

2021. június 15-én országszerte nyolcvan helyen csaptak le a NAV-osok egy feltételezett bűnszervezetre, amely után már két éve nyomoztak.

A bűnügy kapcsán meggyanúsítottak egy bizonyos Szellem Zoltán nevű vállalkozót is, aki 2016 és 2019 között vezette a SIS Parking Kft. parkolási céget. A SIS három kerületben: Újbudán, Zuglóban és Józsefvárosban is részt vett a parkolás üzemeltetésben.

Forrás: 444.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ugyan a hatóságok nem törték magukat, hogy megtisztítsák a legendásan rossz hírű üzletágat, akaratukon kívül mégis beleszaladtak a parkolási vállalkozókba. 2021. június 15-én országszerte nyolcvan helyen csaptak le a NAV-osok egy feltételezett bűnszervezetre, amely után már két éve nyomoztak. Ez volt az ominózus Fuzik Zsolt-féle számlagyáras ügy, amit sorozatban mutatunk be a 444-en. A bűnügy kapcsán meggyanúsítottak egy bizonyos Szellem Zoltán nevű vállalkozót is, aki 2016 és 2019 között vezette a SIS Parking Kft. parkolási céget. A SIS három kerületben: Újbudán, Zuglóban és Józsefvárosban is részt vett a parkolás üzemeltetésben.
Fuzik Zsolt letartóztatása után úgy döntött, alkut köt az ügyészséggel, és a választási kampány közepén feldobta (vagy bemártotta) az ellenzéki kötődésű ügyfeleit.
444.hu/2023/01/26/egyre-tobb-a-bizonyitek-hogy-legalabb-harom-keruletben-bunszervezet-uzemeltethette-a-parkolast
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Budapest főpolgármestere persze kussol,vagy nyakig benne van a ganéjban!Azért a Szarházy Zuglóban is szétnézhetne és 2019 előtti dokumentumokat megnézhetné! Biztos vagyok benne,hogy nem csak a Fidesz műveli a lopást, hanem az összes hiéna ezt teszi!
jáger laszló
Fake news
Eddig +számlálhatatlanul sok fidexes csatlakozott a a DK-hoz
Ergo +számlálhatatlan...
Ugye L hiszed
csak ennyi
barátilag
J.L.
Aki Én
@KisTehen: @rokker33: Gyerekek, ezek mind kiderülnek a videóból.

@KisTehen: Agyhalott, te mit Gerizel, mikor a fidesz is nyakig benne van? Sőt, ők csak igazán. Azt már nem is mondom, hogy 13 éve van a fidesz.
Te tényleg ennyire mérhetetlenül buta vagy? Ez ijesztő...
ómió
Bemutattátok a zuglóit is, efftársak!?
Lepényleső
Ez hasonló szövetkezet lehet,- mint a fydes amikor az állítólagos keresztényekkel szövetkezett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.