Sztrájkolni akartak, nem jött össze.

„A tantestület 90 százaléka döntött úgy, hogy 2023. január 23-25-ig minden jogszabályt betartva, előre tervezetten és szervezetten sztrájkba lép”

– ez volt olvasható a tatai Kőkúti Általános Iskola Facebook-oldalán a sztrájkhoz csatlakozó tanárok közleményében.

Ellehetetlenítették a tanárok sztrájkját egy tatai iskolában

Fotó: tanárok, Tata

Hétfő reggelig úgy is tűnt, hogy minden szabályosan történik: az intézményvezető előzetesen tájékoztatta a sztrájkról a szülőket, a gyerekek nagy része emiatt hétfőn nem ment be az intézménybe.

Ezután el is kezdődött a tanárok törvényes sztrájkja reggel 8-kor. Viszont az intézmény vezetője 9-kor tanítás nélküli munkanapot rendelt el az iskolában, így a sztrájkot el is lehetetlenítették.

Forrás: Telex.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Megijedt a direktor, hogy tökönrúgják, ezért maga vágta le a szerszámot ...Legyen a példa ragadós !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nejlontacskó
@Maccska: a tanár akkor lenne jó állampolgár, ha kétszáz párezerből, a fejét lehajtva, csendben nyomorog tovább?
Eladott Ország
@Maccska: ma, 14:29 ☺ Látom, most felvágsz, mert együtt vettek fel a fideszbe Győzikével, Kis Grofóval és Fekete Pákóval. Egy friss felmérés szerint a fidesz IQ-ja...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/321656992_881761043272448_346783657803090374_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=NGn1sf09-XMAX-DdDlV&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCBOfhRCJLGL2np7wlyQ7eCmBhaA19q5mIC_eS__2uQkw&oe=63D82637
Aztán már neked is van fidernyákkártyád a NÁV’ ellen, mint Jókai More-nek?!
twitter.com/GGoreny/status/1612726856880640000/photo/1
Eladott Ország
@Maccska: ma, 14:57 ☺ Tán nem a fidesz szatellit pártját ,azaz a mi kutyánk kölyke féle, Tóth Laci pártját szaporítod?!
Akkor mire fel ez a fidesz féle párthűség?! Igaz, egy alomból vagytok a fidessszel.
ómió
@Eladott Ország: És mondd csak, bolsiék fajkreténje, miért nem "sztrájkkonform" a tantás nélküli munkanap!? Kiülhetne akár egész napra is a tanárnak nevezett bolsi tetübandád az utcára és tolhatná a sztrájkot! Ott pl. az Eötvös igazgatója akár még a félmilliókat is beszedhetné, amit a felvételin elbukottak felvételéért "kivívott magának"! Vagy az okoz nekik leküzdhetetlen "efftársi izgalmat", ha pedofil módon maguk elé tolhatják a diákságot? Az az "igazi efftárskonform" is!?
Németh István
A fenti szemeteket nem sorolom fel! Mindegyik tudja magáról, hogy hányadék! ***persze tisztelet a kivételnek! Merthogy ők az igazi Magyarok, nekik mélységes tisztelet!!***
A lényeg>> a tüntetni akarókat azonnal el kell zavarni és megtíltani a jövöbeni oktatási tevékenységeiket! Az agresszívebbeket, a szervezőket a soproni, és a recski kőbányába kell utalni kicsike nevelő munkára mondjuk 50 évre! És tudtukra kell adni, hogy nyugodtan meg is rohadhatnak! TERMÉSZETESEN a fenti ganajokkal a tesókkal együtt!!!
És persze a napi imájukba kell foglaniuk>> hogy az usa-nató armada takarosjon Európából, az Eu korrupt aljas, háborús bűnös és buzi vezetése a börtönbe >> ezt mindaddig amíg meg nem történik zsolozmázni kell!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.