Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban egyeztetett Szita Károllyal, Kaposvár polgármesterével, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnökével – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor ígéretet tett az összes magyarországi településnekA Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő (b) és Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) elnöke, Kaposvár polgármestere tárgyal a Karmelita kolostorban 2023. január 26-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A megbeszélésen elhangzott: a veszélyek korába léptünk; az ukrajnai háború, az elhibázott brüsszeli szankciók és az energiaválság miatt sok magyarországi település nehéz helyzetbe került.

A kormány célja, hogy megvédje a városainkban élő embereket, a nyugdíjasokat, a családokat, a rezsicsökkentést és a munkahelyeket.

Orbán Viktor és Szita Károly áttekintette, hogy az állam milyen segítséget tud adni a nehéz helyzetbe került településeknek – közölte Havasi Bertalan.

Forrás: MTI

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Viharfelhőket látok közeledni. Akár hányszor védett meg bármit is, ez a szerencsétlen, abból nekünk, semmi jó nem sült ki!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Máris vannak elképzeléseim erről a +védésről!!!???
Én máris ennek a 180 fokos LN védésére is gondolok...Ugye nem járok messze az igazságtól???
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Érjük be annyival, hogy egy fideszes csicska meg a hozzá nem értő dagadt áttekintette az önkormányzatok súlyos helyzetét a mai Magyarországon. Hát aki ennyivel beéri, az tényleg hülye !
ómió
Már megint a segítség!? Hát, ez tényleg nem efftársi!
Lepényleső
...és az ígéretéből pont annyit fog betartani,mint amennyit az eddigiekből sikerült neki?
Akkor fogunk előre menni,ha az összes településnek be fog tartani?
evacica
Orbán elvtárs és Szita elvti megállapodott, hogy a fideszes önkormányzatoknak ad egy kis pénzt! A többi meg le van sz,,,,,va Mocskos egy banda!
neverland
orbány viktor, akinek csak az volt a baja Kádár Jánossal, hogy nem ő Kádár János - mostanra megmutatta, hogy tud rosszabb lenni... sokkal rosszabb lenni, mint Kádár János - közös fotót posztolt Szita Károllyal egy volt vérkommunistával, egy III/III-as ügynökkel, aki önként és dalolva...
És ez teccik a fideszeseknek.- a Savasbácsival meg az Ölneanyóval az élen...
Milyen egy elbaszott ország már Matyarország - és benne milyen egy elbaszott nép a matyar?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.