Késsel lábon szúrta a vele szemben intézkedő rendőrt egy 16 éves fiú szerda este egy Fejér vármegyei településen – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

Lábon szúrtak egy rendőrt, 16 éves kamasz az elkövető

Fotó: Pixabay

A járőr azért jelent meg a társasháznál, mert egy 16 éves lány nevelőapja rendőri segítséget kért: a lány a bejelentés szerint hétfő óta nem volt otthon és éppen megjelent a barátjánál.

A járőr a bejelentés ellenőrzésére odament, összetalálkozott a lánnyal és annak ugyancsak 16 éves barátjával, akik éppen el akarták hagyni az ingatlant. A lépcsőházban igazoltatni akarta őket, de a fiú a felszólítását figyelmen kívül hagyva megpróbált elfutni. A rendőr testi kényszert alkalmazott, a fiú azonban a földön fekve is ellenszegült, folyamatosan próbálta őt lerúgni magáról és többször ököllel próbálta megütni.

Amikor a járőr megkezdte a fiú megbilincselését, a támadó hirtelen egy kilenc centiméter pengéjű késsel megszúrta az intézkedő rendőr lábszárát. Az intézkedés alatt végig agresszívan viselkedő elkövető ellenállását egy a lépcsőházban lakó, szolgálaton kívüli rendőr segítségével lehetett csak megtörni.

A rendőr nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A fiút őrizetbe vették, ellene hivatalos személy elleni, felfegyverkezve elkövetett erőszak és súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség.

Forrás: mti.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
nem kell a magyarnak késelö migráns, náluk lerendezik a neveletlen taknyok, akik ebben az agyament,gyülölködö, elfajzott 0rbánrendszerben nöttek föl!
most látva,hogy mi történik a tanáraikkal, még vadabbak lesznek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
nem kell a magyarnak késelö migráns, náluk lerendezik a neveletlen taknyok, akik ebben az agyament,gyülölködö, elfajzott 0rbánrendszerben nöttek föl!
most látva,hogy mi történik a tanáraikkal, még vadabbak lesznek!
jesz
@csak úgy...: hogy fokozzam, ezek milyen szülők lesznek? mire nevelik a gyermeküket?
namihami
Remélem, hogy a fogda lépcsőjén--persze véletlenül--le fog gurulni! És jól megüti !magát!
Eladott Ország
@vacsi: tegnasp 18:03 ☻ Nem, fidelitasos volt. Hugyfoltos nadrágban állt ki sajtótájékoztatóra a fidelitasos ivarérett legény. Az IQ szint adott. Annak megfelelően viselkedik mindegyik!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/182385394_1842871859209706_2667821727401608055_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=rh69b3x-ZmgAX9VufB2&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDBdOCk7tuDNtX95cD7fxJEh27ffRXbTz9_RpKVXqwmtA&oe=63FADA0B
Vár a fidelitas. Már megy a mandarin toborzás is!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/143118479_3794107000628049_1101222573260142561_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=grXxxHNJn2wAX-SxFu4&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAlEtOyOC_I-dEAVwE6I5Y_v9Kj2KCPpbStkmGYgbTa0g&oe=63FAC75F
„Nem egy ilyen hülye palánta, tehát nem egy ilyen magyar tarka nagy barom. Nem. Jövőnk záloga. … Dögöljek meg, ha kiváltom.“ — Hofi Géza
vacsi
És ez a fickó a pisis nadrágban, késelt?
Jozefina
Ennyire vagyunk biztonságban!!! A magyarnak magyartól kell félnie??!! Milyenek lehetnek a szülei, a barátai?? Mire nevelik a gyereket ők és az iskola is?? És sajnos az ilyen, vagy hasonló esetek mára már szinte napi események!!! Sajnos a magyar politika is az okozója, ahol egymásnak uszítanak embercsoportokat!!! Az erőszakot látják mindenütt!!! Kétségbeejtő!!!
Jozefina
Itt a másik!!!
Debrecenben a Sinai Miklós utcában verekedett össze két fiatalkorú szerda délután, írja a Police.hu.
Az egyik lány egy kést is elővett, amivel megszúrta iskolatársát, aki életveszélyes sérülést szenvedett. A debreceni rendőrök a helyszínen elfogták a késsel támadó lányt.
Mint írják, a lányok konfliktusa mögött egy fiú miatti féltékenység állt. A 16 éves fiatal ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt indult büntetőeljárás.
telex.hu/belfold/2023/01/26/debrecen-keseles-iskolas-lanyok-feltekenyseg
KisGenyo2
16 évesen fontos, hogy legyen kése az embernek.
rokker33
@Shikari: céloz és lő... utána a rendőrt meghurcolják kirúgják börtönbe csukják, mert a tolvaj agresszív késelős cigót nem lehet agyonlőni :( Sajnos ezeknek jogaik vannak csak épp a kötelességeiket szokták úgy mindig elfelejteni :(
Emmersson71
Minden rendőrnek és fegyveresnek TASER kell! Drága, de életet ment!

www.youtube.com/watch?v=Q7nL8z6a6VI
Namely
@Shikari: a nagy lószart. Nálam véletlenül, dulakodás közben megcsúszna a lépcsőn, és kitörné a nyakát a kis késelő rajcsávó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.