Újult erővel vette védelmébe a helyiek által vélhetően többségében elutasított kínai akkumulátorgyárat Papp László, Debrecen fideszes polgármestere.

Debrecen fideszes polgármestere a baloldalt és a város irigyeit sejti az akkumulátorgyár-ellenes hangok mögött
Fotó: Facebook/Papp László

A városvezető egy fideszes klubban találkozott Földi-Kovács Andreával és Földi Lászlóval – írja a Debreceni Nap, majd ezután világosodhatott meg:

Minden egyes beruházásért hatalmas a verseny a szomszédos országokkal, ezért sokaknak szúrhatja a szemét az a gazdasági erősödés, ami itt Debrecenben történik. Sokan gondolhatják úgy mind belföldön, mind külföldön, hogy meg kellene már állítani ezt a folyamatot, mondván, hogy nem jó az, ha Debrecen gazdaságilag túl erős és ilyen befolyása lesz a régióra.

Látni kell, hogy Debrecen egy nagy nemzetközi gazdasági küzdelem ütközési pontja lett. Az elmúlt hetek történései bizonyították, hogy a baloldali pártok nem Debrecen érdekeit tartják szem előtt, amikor a város legnagyobb munkahelyteremtő beruházását, az akkumulátorgyár megépítését támadják.

A beruházás hatalmas gazdasági bevételt jelent a városnak, amely alapját képezi a következő évek fejlesztéseinek. Nekünk ezt kell szem előtt tartani!

- írja Facebook-oldalán Papp, jó fideszes szokáshoz illően "baloldalizva" (ez egyébként szitokszó?) mindenkit, aki nem ért vele egyet.

Forrás: debreceninap.hu

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@Shikari: nyikhajdi
Mi van narancsnáci disznó?
Nektek az a lényeg minél nagyobb legyen a környezet rombolás.
Paks-2 most meg akugyár.
Látom megint feljöttél a Lendvay utcai csatornából és most jól vagy lakva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@koszpeko: Az oké én se nézem szarba se, de az anyákat és szülésüket hagyjuk már ki innen.
Németh István
@koszpeko: te írtó hülye barom! a @Horizont:@drrotf: @amortizáltok: mint agyzsugorban szenvefdő mellékhülyék, egyszerűen felfoghatalan amagyar ellenssségetek! Úgy gondolom nektek már régen lógni kéne valamelyik hídról a az OB, vagy a Majna-Szajna felett!
Alényeg viszont továbbra is > az usa-nató geci moslék armada takarodjék Európából, az Eu. vezetése a korrupt nemzetellenségek, gyilkosok a börtönbe! - akasztásilag!
kulabombaafityiszre
@Shikari: január 27., 12:46
Akkor igen csak ég a gazdád röfi viktor pártjának a ház, mivel a buzi bandád tudod a fidesz,meg a kdnp harsogja tele az országot,hogy a melegek már pedofílok,sőt még tövényt is hozott ellenük és ezt szajkóza nbagy hangon a fidesz propaganda.Többek között itt te is.
evacica
@Németh István: Rajtad már nem segít semmi! Fejedben a teljes sötétség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok