Újult erővel vette védelmébe a helyiek által vélhetően többségében elutasított kínai akkumulátorgyárat Papp László, Debrecen fideszes polgármestere.

Debrecen fideszes polgármestere a baloldalt és a város irigyeit sejti az akkumulátorgyár-ellenes hangok mögött
Fotó: Facebook/Papp László

A városvezető egy fideszes klubban találkozott Földi-Kovács Andreával és Földi Lászlóval – írja a Debreceni Nap, majd ezután világosodhatott meg:

Minden egyes beruházásért hatalmas a verseny a szomszédos országokkal, ezért sokaknak szúrhatja a szemét az a gazdasági erősödés, ami itt Debrecenben történik. Sokan gondolhatják úgy mind belföldön, mind külföldön, hogy meg kellene már állítani ezt a folyamatot, mondván, hogy nem jó az, ha Debrecen gazdaságilag túl erős és ilyen befolyása lesz a régióra.

Látni kell, hogy Debrecen egy nagy nemzetközi gazdasági küzdelem ütközési pontja lett. Az elmúlt hetek történései bizonyították, hogy a baloldali pártok nem Debrecen érdekeit tartják szem előtt, amikor a város legnagyobb munkahelyteremtő beruházását, az akkumulátorgyár megépítését támadják.

A beruházás hatalmas gazdasági bevételt jelent a városnak, amely alapját képezi a következő évek fejlesztéseinek. Nekünk ezt kell szem előtt tartani!

- írja Facebook-oldalán Papp, jó fideszes szokáshoz illően "baloldalizva" (ez egyébként szitokszó?) mindenkit, aki nem ért vele egyet.

Forrás: debreceninap.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@Shikari: nyikhajdi
Mi van narancsnáci disznó?
Nektek az a lényeg minél nagyobb legyen a környezet rombolás.
Paks-2 most meg akugyár.
Látom megint feljöttél a Lendvay utcai csatornából és most jól vagy lakva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amortizáltok
@balos: vazelin osztásra gondoltál ugye?
drrotf
Pap László! Miért nem vagy Te Dömötör?Akkor most nyugodtan skandálhatnánk, hogy "Se lát ,se hall Dömötört, ki buta volt mint hat ökör!"Az azért csodálatos, hogy valaki eljut Debrecenben a polgármesterségig és nem érti meg hogy mit akarnak az akkumulátorgyár építését ellenők akaratát, kérését!Nem karja észrevenni, hogy az embereknek alapvető joguk van arra hogy véleményt mondjanak arról, hogy ők milyen környezetben akarnak élni! Hogy lehet irigységnek és egy politikai oldal machinációjának nevezni azt amikor az emberek közvetlen véleményt mondanak arról, amiről a fejük felett , a megkérdezésük , a belegyezésük nélkül már döntöttek, és nekik mindig azt szajkózták , hogy itt nálunk , ebben az Orbán rendszerben a nép szava a döntő?Ezért is indítanak súlyos pénzekért nemzeti konzultációt, hogy a nép döntésével igazolják a kormány és Orbán Viktor döntésének helyességét.Vagy rosszul tudom, Cicmarek?
Németh István
@koszpeko: te írtó hülye barom! a @Horizont:@drrotf: @amortizáltok: mint agyzsugorban szenvefdő mellékhülyék, egyszerűen felfoghatalan amagyar ellenssségetek! Úgy gondolom nektek már régen lógni kéne valamelyik hídról a az OB, vagy a Majna-Szajna felett!
Alényeg viszont továbbra is > az usa-nató geci moslék armada takarodjék Európából, az Eu. vezetése a korrupt nemzetellenségek, gyilkosok a börtönbe! - akasztásilag!
kulabombaafityiszre
@Shikari: január 27., 12:46
Akkor igen csak ég a gazdád röfi viktor pártjának a ház, mivel a buzi bandád tudod a fidesz,meg a kdnp harsogja tele az országot,hogy a melegek már pedofílok,sőt még tövényt is hozott ellenük és ezt szajkóza nbagy hangon a fidesz propaganda.Többek között itt te is.
evacica
@Németh István: Rajtad már nem segít semmi! Fejedben a teljes sötétség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.