Az emberek tudják, értik a súlyos károkat és elutasítják a szankciókat – mondta a miniszterelnök pénteken.

Orbán Viktor szerint kormánya ekkor találná szembe magát a népakarattal

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában Orbán Viktor közölte: a magyarok azt gondolják, hogy a szankciók az ukránoknak nem segítenek. Az oroszokat nem kényszerítik térdre, "viszont iszonyatos károkat okoznak nekünk", Európának, az európai gazdaságnak, benne Magyarországnak is.

Azt mondta: "a tárgyalási asztalnál elért eredményeimhez nagyon fontos, hogy világos legyen", nem a magyar miniszterelnöknek van gondja a szankciókkal, hanem egy egész nép áll egységesen szemben a szankciókkal.

Nekem nagy segítség, sőt talán a siker első számú föltétele egy ilyen sikeres nemzeti konzultáció

- jelentette ki.

Orbán Viktor: nekünk Magyarország biztonsága az első

Nekünk Magyarország biztonsága az első, ezért Magyarország nem áll háborúban senkivel – jelentette ki Orbán Viktor. A kormányfő kifejtette: a magyar érdek az, hogy az ország kimaradjon a háborúból, az emberek a békét választották. A háborút lokalizálni kellene és nem nemzetköziesíteni – közölte.

Elmondta:

a kormány abba az irányba tesz lépéseket, hogy Magyarország ne sodródjon bele a háborúba, és ha nem így tenne, szembe találná magát a népakarattal.

Forrás: MTI

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edebácsi
Felcsút Géniusza akkor találná magát szembe a "népakarattal", ha skizofrén lenne, mert szent meggyőződése, hogy ő maga a nép, a magyarság.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Nyírfa: 10:35 Somogyi András új videójából nyúltam le. Érdemes megnézni a you tube-on. 4-5 perces videói vannak, mind orbánnal és a kormányával foglalkozik
amortizáltok
a népakarattal hamarabb fogsz találkozni , 18 % a küldte vissza ez a sikered kacc - kacc 7 millió meg befűthetett vele ugye?Ápolók és a családtagjai éheznek a tőbbiről meg majd értesítenek hogy a benzin árával mi lesz?
Nyírfa
@csipetke: 18.29

Megnéztem, ki is ő, már képben vagyok. Többször belefutottam a YouTube-n, de a neve nem maradt meg. Ráadásul először kevertem Somos Andrással, akit régen kimondottan kedveltem, még örültem is, hogy nem változott. :)
Szóval, Somogyi. Köszi! :)
simmering73
Hát ez kurva sikeres konzultáció volt, more. Már a nyáj fele is odaveszett. Erre nem érdemes hokizni.
Sámannus
Ha a rengeteg hazugságod a népakarat, akkor az kurva bagy bajokhoz vezet. Az összes pávatáncod hazudozás volt. Az összes kétharmad hazudozásra épült. Téged a hazudozásod miatt emberiség elleni bűncselekmémy miatt el kell itélni. a Saját törvényalkotásotok hazugságokra épül. Egyébről sem szól mint a nemzet kifosztásáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.