Az emberek tudják, értik a súlyos károkat és elutasítják a szankciókat – mondta a miniszterelnök pénteken.

Orbán Viktor szerint kormánya ekkor találná szembe magát a népakarattal

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában Orbán Viktor közölte: a magyarok azt gondolják, hogy a szankciók az ukránoknak nem segítenek. Az oroszokat nem kényszerítik térdre, "viszont iszonyatos károkat okoznak nekünk", Európának, az európai gazdaságnak, benne Magyarországnak is.

Azt mondta: "a tárgyalási asztalnál elért eredményeimhez nagyon fontos, hogy világos legyen", nem a magyar miniszterelnöknek van gondja a szankciókkal, hanem egy egész nép áll egységesen szemben a szankciókkal.

Nekem nagy segítség, sőt talán a siker első számú föltétele egy ilyen sikeres nemzeti konzultáció

- jelentette ki.

Orbán Viktor: nekünk Magyarország biztonsága az első

Nekünk Magyarország biztonsága az első, ezért Magyarország nem áll háborúban senkivel – jelentette ki Orbán Viktor. A kormányfő kifejtette: a magyar érdek az, hogy az ország kimaradjon a háborúból, az emberek a békét választották. A háborút lokalizálni kellene és nem nemzetköziesíteni – közölte.

Elmondta:

a kormány abba az irányba tesz lépéseket, hogy Magyarország ne sodródjon bele a háborúba, és ha nem így tenne, szembe találná magát a népakarattal.

Forrás: MTI

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edebácsi
Felcsút Géniusza akkor találná magát szembe a "népakarattal", ha skizofrén lenne, mert szent meggyőződése, hogy ő maga a nép, a magyarság.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
,,sikeres konzultáció"
Korlátlan és ellenőrizhetetlen visszaküldési lehetőséggel is éppen átlépte a 10 százalékot.

Egy biztos. Qrvára megérezte szektája szellemi képességeit :)
Edebácsi
Felcsút Géniusza akkor találná magát szembe a "népakarattal", ha skizofrén lenne, mert szent meggyőződése, hogy ő maga a nép, a magyarság.
NKF
Balos ,balfaszok elmehettek a bús p...ba!
kulabombaafityiszre
Az a helyzet röfi,amikor állást foglaltatok a muszka mellett és ezt nyomjátok orrba-szájba akkor már belesodortátok a háboruba az országot.Azért hívnak putyin csicskának.
csak úgy....
ez a kártékony hazudozós már korán reggel eteti a hülyéit! :)
fidesz fanok, nektek mikor esik le végre,hogy 0rbán csak átbaxarint benneteket, vagy ti már annyira elbutultatok.. ?!
Jozefina
Ennél nagyobb siker ne érje, mint ez a nemzeti konzultáció!!! 1,4 millió ív érkezett vissza a több mint 8 millióból!!! Ez igazán nagy siker. A magyarok józan többsége elutasítja az orbáni hazugságokat, félrevezetéseket, stb!!! Erre nem lehet büszke!!!
Aki Én
@NKF: Gondolom mindenki balos, aki nem nyalja nemzeti-beteg valagát, igaz?
Jesszusom...
ómió
"Felmérésileg" ez, bizony, így van!
Aki Én
@ómió: "Felmérésileg" úgy van, ahogy a fidesz mondja.
Vagyis a korlátlanul és ellenőrizhetetlenül visszaküldött ívek száma mutatja meg, hogy mennyi fideszes agyhalott van.
Illetve ez sem igaz, mert egy ember bármennyi ívet kitölthetett.
Ez elég beszédes, te agyhalott elmebeteg efftárs.
human
Egy egész nép áll szembe a szankciókkal? Mármint kb az az 1,5 millió akki belemegy a konzultációs játékba. Csak őket tekinti a Nemzetnek orbán?
Nyírfa
@Edebácsi: 08.48

Nyilvánvalóak a téveszméi, ha kimondottan nem is skizo, igen közel áll hozzá.
Nyírfa
@Horizont: 09.00

Ez szívből jött! :))
Nyírfa
Érzi a vesztét, ezért erölteti azt a képzetet és látszatot, hogy mögötte áll a Nép, az istenadta. Pedig, biztosíthatom róla, hogy nem állunk mögötte, sőt, alig várjuk, hogy kipenderíthessük végre a Parlamentünkből, amit ő és az általa fémjelzett fidesz napi szinten meggyaláz.
Pálinkás Pál
miről pofázol retkes cigó..?...még így, csalva, ellenőrizhetetlenül is CSAK 1,4 millióan küldték állítólag vissza a baromságodat...az még a trágyadombra való ocsmány híveidnek is csak a fele!..és te népakaratról karattyolsz..?...a magyar választópolgárok 17% -a ...magyarul ez a te néped, a selejt !!
Fenyöfa58
@KisTehen: 1 NAGY MARHA === 6 ÖKÖR !!! ezt nevezitek fideSS többségnek !???
Dr. Proktor
Ja igen, 1 millió tizenhétezernek a 97 százaléka elutasítja a szankciókat és mit látok ha kitekintek az ablakomon?
"A magyarok döntöttek, 97% nem a szankciókra"
A dagadt hazudozó...
Aki Én
@Pálinkás Pál: ,,ocsmány híveidnek is csak a fele!."

Nem. Ez a valós szám.
sunoge
Ne akard tudni puhos milyen az, ha igazából a népakarattal kerülsz szembe...tik-tak, tik-tak
sunoge
@ómió: Nem igaz, ez a szerecsenmosdatás esete.
rokker33
Egyenlőre Orbán a miniszterelnök és ő dönt hogy mi legyen!A baloldal már háborúba és totális gazdasági válságba sodorta volna Magyarországot!Arról nem
is beszélve, hogy már kőolajunk és földgázunk sem lenne vagy legalábbis korlátozva jönne!!!Dobrev is csak az unió egyik bábja lenne még szerencse hogy nem ők vannak hatalmon, mert akkor itt nagyobb háború lenne, mint ukrajnában!
ómió
@Aki Én: Már megint "gyengélkedtetek", bolsiék idiótája!? Már azt a majd' 1,4 millió kérdőívet se tudtátok se ellopni, se megsemmisíteni!? Maradt a bolsi ráhazudósditok!? Hát, mi lesz így az "eszmével", efftársak!? A donor kutyaagyadat meg nézesd meg, mert már ez is összetéveszti az efftársaidat másokkal!
ómió
@sunoge: A saját bolsimosdató gyötrődésedet ne téveszd össze semmiféle szerecsenmosdatással!
Eladott Ország
@ómió: ma, 10:55 ◘ Győzött a népakarat... a grazi kezelés előtt.
uploads.disquscdn.com/images/b1049ebe50a3e0a04c667feea14e43c51de986c1a75398f63512c540e0f98e73.jpg?w=800&h=815
A pólója azt árulja el, hogy ki is ez az ember. A pólóról, trikóról egyből felismerni, hiába a borosta, a sityak és a napszemcsi.
keptarhely.eu/images/2022/08/26/v01/20220826v01x18z5e.jpeg
ómió
@Eladott Ország: Semmi újdonság nincs a tetübolsi hazugságládában!? Már "innovációhiányban" is szenvedsz? Nem elég a született bolsi kreténséged?
Eladott Ország
@rokker33: ma, 10:51 ♦ Sorold már fel, melyik EU-s ország áll háborúban a ruszkikkal és hol van háborús veszélyhelyzet hírdetve Orbanisztánon kívül, te elmebeteg? Mert az csak úgy megy Ukmukfukk, hogy egy NATO ország fogja magát és reguláris hadsereget küld Ukrajnába, ahogy te ,meg az idióta román bűnöző cigányod elképzeli!
Otrbán: A háborúról meg a békevágyamról csak annyit, hogy én a több mint 45 ezer koronavírusos halottat is sikerként könyveltem el!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277680328_1680302085649174_1432123762092497689_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=KsPvn_naCA4AX8icJEg&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCTsdcGN96wLveGgcVNDCl2djXHe9txK9QxxwxdeKZQCw&oe=63D93D8A
EU tagállamok, amelyek a magyar kormány szerint belesodródtak a háborúba és EU tagállamok, ahol háborús veszélyhelyzet van.
uploads.disquscdn.com/images/19da529ebababf328fa9308c70af7bae03df0e27a0af0bd5d363ff171d54027d.jpg
sunoge
@KisTehen: Már nem akar, ciki lett. Nem divat az idiotizmus. Persze te még nyomathatod. Elrettentő példának még jó lehetsz.
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 11:19 ♣ Örülj neki van még lejjebb is Bulgária után. A magyarországi élelmiszerinfláció a Top 10-ben ... ( világranglista Zimbabwe, Libanon, Venezuela, Törökország, Atgentina, Irán, Sri Lanka, Rwanda, Suriname, Hungary)
twitter.com/janos_hary/status/1609497082280267776/photo/1
Orbán: Csak ekkora a f@szom, de egy országot szétb@sztam vele.
twitter.com/janos_hary/status/1609439756777029633/photo/1
Gazella
@KisTehen: na moslék tehén! Ne higgy a statisztikának mert orrba fog vágni téged.
Aki Én
@KisTehen: A túlnyomó többség nem fideszes, de sosem volt. Attól függetlenül, hogy nem is DK-s.
Nem nagyon tudod összerakni, igaz, te agyhalott?

,,LÁTOM CSÍPI A SZEMETEKET A VALÓSÁG

EZ JÓ

HAD CSÍPJE"
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 11:13 ☻ Azt, hogy a szélhámos, bűnöző és politikai prostituált román cigányod pofátlanul lop, azt már az egész világ tudja, csak a gecinek nincs bőr a pofáján, hogy elltakarodkjon, de el fog jönni a számonkérés ideje a rohadéknak! Magyarország az Unió második legkorruptabb országa. A csüngőhasú Chippola lassan megfőzte a békáit, buta gombákat is tenyészt a propaganda trágyában, bamba birkákat is tart, azok még örömködnek is ebben a meleg szarban! Összefogva: Hágába mielőbb , mert ennek az üres alibi ugrabugrálásnak itthon semmi értelme, 10 éve nem jöttek rá a képviselőink és ráérős jogászok, meddig nézik tétlenül az ország tönkretételét? Csipkejózsikák’ ébresztő!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272868211_1892852484243564_7185070382317136913_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=1hd7e0WIN7EAX-PCsaZ&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCSvTrja9WsUemTIn9NmIOPbwKbaK5n5BSOctNU0ckogw&oe=63D822EC
sunoge
@ómió: Ó, nem. Téged is a helyeden kezellek. AmúgyTéged hol kezelnek?
sunoge
@KisTehen: Hm...pár napos hír az alternatív valóságotokban. Értem. Akkor fogyaszd buzgón. Az igazság sokadrangú.
rokker33
@Eladott Ország: várjál még el sem kezdődött a valódi háború! Nem valószínű hogy putyin és hadserege csak ennyire képes szerintem ennél többre képesek!Már így is elfoglaltak pár megyét pedig nem erőltették meg magukat!Európa és Magyarország bele fog keveredni a 3.világháborúba ezt elkerülni nem lehet! Az hogy Magyarországon állandóan háborús/ vírusos vèszhelyzet van arról csak a 3 millió Fidesz és 5=6 millió nem fideszes szavazó tehet!
gina
@KisTehen: Elmebetegek mint te is,, nem tehén vagy hanem marha de nagy !!!
gina
Ez a rohadék ki akar lépni az EU ból és mit gondoltok miért??? mert nem szereti hogy a lopásait számon kérjék,, mocskos vérszivó hazaáruló szemét. ,nem vagyok rasszista a cigányokat sem itélem el ha dolgos emberek, de ez az OV fajta a legaljasabb tolvaj hazug cigány a világon,,,
Havanagi
Egyfolytában hazudik,egyre kétségbeesettebben fújja a szirén éneket,minden szart,amit ő termel másra ken,csak ő a tökéletes, a makulátlan, a magyarok nagy harcosa,a doktor professzor,aki a járvány idején lett orvosprofesszor is - tudjuk mibe került- ,így hát most beinjekciózta a gazdaságot is,csak kérdés mivel?A baj csak az,hogy a tettek meredeken szemben állnak a szavakkal,ezt nevezik HAZUGSÁGNAK!
Toller Béla
Azt akarja mondani az orbán, hogy ez egy genya nép ? Talán ebbe tényleg igaza van ! Lusta, önző, apoitikus, megvehető ...
jáger laszló
Gorbán és a szankciók
A viktor amnéziás+++??
Hiszen ő szavazta +!!!:::
tényleg beteg ez a fazon!!!:::
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
@Clavigo: Amit tükörbe nézve látsz, idiótája, azt ne másra hazudd!
ómió
@sunoge: Kezelésre nem én szorulok, hanem a bolsi elmebajosok! Csak nem köztük vagy te is!?
csipetke
Ez már annyira szánalmas,hogy orbanescu (by Somogyi András) minden szart a háborúra fog. A brüsszeli elhibázott szankciókat, az elszállt árakat, és egyáltalán, mindent,ami nálunk rossz. Valamelyik nap azt nyilatkozta,hogy mi nem állunk hadban senkivel. Nos,akkor kérdem szeretettel,mi a büdös francért van nálunk háborús veszélyhelyzet?Szívesen hallanánk arról,hogy ebben a nyomorult kormányban egyetlen egy szakpolitikus sincs,ami azt jelenti,hogy ló..szhoz se értenek,nem a rájubízott poszthoz. Lásd.- pintérsanyát,aki rohadtul nem ért az egészségügyhöz, az oktatáshoz meg végképp nem, ráadásul a tanácsadója az a kásler,akinél több kárt az egészségügyben senki nem okozott. Most isszuk a levét az elszart gazdaságpolitikájuknak, és annak,hogy orbán miatt nem kapjuk az eu-s pénzeket. Szégyen,amit ez a kormány folytat minden téren...
csipetke
@csipetke: Ráadásul most nyomnak egy idióta hazug reklámot (rohadtsok pénzért), hogy a magyarok 97%-a szavazott a szankciók ellen. Becarás,...Az EU-nál azt mondták,hogy tudomásulveszik,ugyanakkor azt is látják,hogy a részvétel mennyire alacsony volt. Nem egész 1millió négyszázezren küldték vissza az idióta ívet. És mivel magyarázta a fidesz? Hogy aki nem küldte vissza az ívet,az nyilván egyetértett vele. Hihetetlen. Ennyire hazug,debil kormány még nem garázdálkodott ebben a szerencsétlen országban...
Nyírfa
@csipetke: ...orbanescu...nagyon találó.
csipetke
@Nyírfa: 10:35 Somogyi András új videójából nyúltam le. Érdemes megnézni a you tube-on. 4-5 perces videói vannak, mind orbánnal és a kormányával foglalkozik
amortizáltok
a népakarattal hamarabb fogsz találkozni , 18 % a küldte vissza ez a sikered kacc - kacc 7 millió meg befűthetett vele ugye?Ápolók és a családtagjai éheznek a tőbbiről meg majd értesítenek hogy a benzin árával mi lesz?
Nyírfa
@csipetke: 18.29

Megnéztem, ki is ő, már képben vagyok. Többször belefutottam a YouTube-n, de a neve nem maradt meg. Ráadásul először kevertem Somos Andrással, akit régen kimondottan kedveltem, még örültem is, hogy nem változott. :)
Szóval, Somogyi. Köszi! :)
simmering73
Hát ez kurva sikeres konzultáció volt, more. Már a nyáj fele is odaveszett. Erre nem érdemes hokizni.
Sámannus
Ha a rengeteg hazugságod a népakarat, akkor az kurva bagy bajokhoz vezet. Az összes pávatáncod hazudozás volt. Az összes kétharmad hazudozásra épült. Téged a hazudozásod miatt emberiség elleni bűncselekmémy miatt el kell itélni. a Saját törvényalkotásotok hazugságokra épül. Egyébről sem szól mint a nemzet kifosztásáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.