Jó hírrel érkezett Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő péntek reggel a Facebookra.

Olyan hírrel állt elő az Orbán-kormány a nyugdíjasok számára a pénzespostással kapcsolatban, aminek sokan örülni fognak

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Három nappal hamarabb érkezik meg a februári nyugdíj azokhoz, akiknek a postás viszi ki. A 13. havi, emelt összegű nyugdíj is előbb jut el az idősekhez

- közölte Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő Facebook-videójában.

Ugyanakkor a szóvivő azt is közölte, hogy mivel a postások a szokásosnál több pénzzel fognak most dolgozni, így több időre van szükség a kézbesítésre. Azok, akik banki utalással kapják a nyugdíjat nem fognak változást észlelni, mivel nekik a megszokott 10-i időpontban utalják a pénzt.

A kormányszóvivő hozzátette, az év eleji 15 százalékos nyugdíjemelés természetesen a 13. havi nyugdíjra is érvényes.

Ez azt jelenti, hogy februárban egy 208 ezer forintos átlagnyugdíj esetén kétszer 208 ezer forint, vagyis 416 ezer forint érkezik.

Forrás: mfor.hu, nuus.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Drága szócipelő asszony! Még ezt hányszor fogják elmondani?? Tetszik tudni, bár a hülyéknek kétszer, a komplett hülyéknek háromszor kell elmondani, értelmes embereknek elég egyszer!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
fergeteg
Kap itt minden magyar,aki dolgozik az is.
jáger laszló
DK pedig tovább folytatja a demokratikus centralizmus politikáját a baloldalon
Erre kéri a baloldali.LNZki pártokat is!!!
csatlakozzanak ehhez a politikához!!
A szétaprózottság = a biztos vereséggel!!4
csak ennyi
barátilag J.L.
Nessy
Drága szócipelő asszony! Még ezt hányszor fogják elmondani?? Tetszik tudni, bár a hülyéknek kétszer, a komplett hülyéknek háromszor kell elmondani, értelmes embereknek elég egyszer!
csak úgy....
ez mitöl jó hír? ha 3 hónappal késöbb jönne meg a pénzem, akkor sem halnák éhen és a számláimat is tudnám fizetni!
Jozefina
Ne az átlagnyugdíj összegével manipuláljátok az embereket, mert az teljesen hamis képet mutat!!!
Miért nem a minimumnyugdíj összegét hozza fel pédának??? Elég sokan azt kapják. És még a februári duplázásból is nehezen tudnak megélni!!! Rabló banda!!!
archive
Készüljünk, ez lesz a fő hír egészen február 10-ig napi szinten minden fidesz médiában.. De a lényeg, zért érkezik előbb, mert a hivatalos kifizetési nap hétvégére esik. @Nessy - a hülyéken / komplett hülyéken kívül van még egy: fideszfanoknak naponta többször!
Eladott Ország
"mivel a postások a szokásosnál több pénzzel fognak most dolgozni, így több időre van szükség a kézbesítésre." Miért nem bírják egyszerre kézbesíteni a sok pénzt? Hogy mennyi is az infláció azt még a Jóisten sem tudja, nem még a KSH. Megvédjük a családokat és a "rezsó " csökkentést, anyátok p*csája, hitvány ,hazug férgek. Csak az a qrva gender nehogy győzelmet arasson ! Győztek! Az emberek háromnegyede meg vesztett, a holdról is látni. A qrva anyádat! Vótmá? Egyre nehezebb tartani a szekrényt, a csontvázak kifelé tolonganak. Már nagyon várom, hogy 20% legyen az infláció, mert a mostani 50%-60% tényleg elviselhetetlen. Más kérdés, hogy ha a tolvajbanda kitölti a ciklusát, akkor nem egy évig lesz recesszió itt, hanem legalább háromig. Vagy 2030-ig. Vagy 2060-ig, hiszen merjünk nagyot álmodni. Persze mindez csakis az elhibázott Uniós szankciók és a tudjuk kinek a békés meg nem adása okán kényszerű háború miatt. Jó nektek ez a magas infláció, hiszen a velünk fizettetett 27 %-ból loptok. El kéne kérni az IMF telószámát, ahogy elnézem szükség lesz rá. Nyugi, ott van már a delegáció.
uploads.disquscdn.com/images/f99cfeb6e2d4af094095ae7dbfa441351db88f15d52667c7cb346bfeb1f0fd9f.png?w=800&h=573
Nessy
@namihami: Tüzes víz is lesz mellé?
namihami
@Nessy: 14.45:. A mai tüzesvíz-árak mellett!?!?!?! A 27+4,5% ÁFA mellett? Még dobozos bor se!
amortizáltok
@namihami: orosz koktél meg a tiroli fuvós ,rád szarunk nem szarozunk
jáger laszló
Mi ebben a nagy hír!!::
Hamarabb jön,hamarabb elfogy!!
ami jár az pedig jár
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
@namihami: De a házipájinka adó mentes. Sőt, a metilalkoholtól még ütősebb is!
balos
@jáger laszló: A baj,hogy 25%lett volna az emelés,de már megint hitelezünk a csalárd kurmánynak!Arról meg nem nyítok vitát,hogy 500ezer feletti nyuggernek mi a kurva anyjáért adnak emelést?Olyan jól dolgoznak,hogy maguknak 3 évre előre kifizetik az "inflációs" emelést!
lampa laz
A hülyék most azt hiszik azért jön előbb a nyugdíj mert kegyes uruk a kedvükért átírta a naptárt.
simmering73
"Szép reggelt kívánok mindenkinek! A nyugdíjasoknak külön is, mert nagy öröm szakad az ő nyakukba, hála és köszönet drágaszép miniszterelnök úrnak, és mimagyarok minden kínjára nagyon érzékenyen reagáló kormányának. Mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és honvédelmi miniszterné, hogy februárban három egész nappal korábban kapják meg a nyugdíjat azok, akik nem számlára, hanem a markukba kapják a postástól. Ennél nagyobb öröm, ennél jobb hír tényleg aligha létezik. Én őszintén remélem, hamarosan a kormány minden tagja és a párt valamennyi hűséges szolgája személyesen is át fogja élni azt a fantasztikus pillanatot, amikor három nappal előbb meg tudja vásárolni a heti kenyeret, tíz deka párizsit – szigorúan az óccsóbikból -, és még örülni is tud ennek."
kolozsvaros.com/2023/01/28/az-megis-hulyen-venne-ki-magat-ha-minden-kuratoriumban-orban-viktor-ulne-szemelyesen/
Nyírfa
Lúdas Matyi kerestetik.
A foglalkoztatás helye: Magyarország
Munkavégzés: rugalmas , sok utazással jár, munkaruha és utazási kedvezmény az első igazságszolgáltatást követően , ízlés és szükséglet szerint. Később az igényeket is ki tudjuk elégíteni.
Munkabér: jutalékos rendszerben, teljesítményorientáltan, minél többet rak vissza az államkincstárba, annál több jut a munkavállaló borítékjába.
Munkába állás kezdete: megfelelés esetén azonnal.
Kizáró tényező: fideszes múlt, családi érintettség, erőszakos jellem, enyves kéz.

Várjuk jelentkezését, ne hagyja ki ezt a történelmi lehetőséget!
balos
Ni csak beszél,pedig olyan izé formája van!Mint az ál--köztársasági álnok--picha!
namihami
Három nap!?!?! Pezsgőt bontanak!
Persze, csak a postással kézbesítettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.