A Telex birtokába került egy néhol indulatos széljegyzetekkel tarkított lista is, amin mintegy nyolcvan, nagyrészt fővárosi fejlesztés lezárásáról döntött Lázár János jelenlegi építési és beruházási miniszter, aki nem cáfolta a dokumentum hitelességét, de azt mondta a portálnak, hogy ha megkérdezik, Ő -szakítva egy "élet Fidesz-szokásával"- válaszol.döntött Lázár János, jelenleg építési és beruházási miniszter, aki nem cáfolta a dokumentum hitelességét, de azt mondta a portálnak, hogy ha megkérdezik, Ő -szakítva egy "élet Fidesz-szokásával"- válaszol.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Honnan tudod, hogy ellopták, nem kapták? Olyan helyre tetted, hogy az általad lebecsült emberek is láthassák?!
Szvsz már ott is vannak olyanok, akik undorodnak tőletek és cselekednek a lehetőségeik szerint.
Gyurka80
@bencemacska: Hát persze, hogy vannak ott libbantak is, mert nem vágták ki őket, pedig kellett volna! Megyóék nagy tisztogatást csináltak!
bencemacska
@Gyurka80: Csak nem a Lázárral együtt kellett volna távozniuk, most meg visszajönni???
drrotf
Jellemző, hogy nem a döntés háborította fel , hogy a főváros összes fejlesztését törölte amikor az idén nagy sporteseményt rendeznek fővárosban, és az ide látogatók abból ítélik majd meg az országot amit a fővárosban látnak, hanem azon hogy az embereket érintő rossz döntések kiszivárogtak!Jani , Te is pont olyan vagy mint elődeid voltak, stupid és korlátolt!
csak úgy....
jani bécsböl bécsröl regél.. :) ennek sem kel hazugságért a szomszédba menni!
Gyurka80
@bencemacska: De igen! Ez így szokták csinálni a libbantak,ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.