Az ukrán külügyminisztérium beidézi Íjgyártó Istvánt, Magyarország Ukrajnai nagykövetét, hogy panaszt tegyen Orbán Viktor magyar miniszterelnök Ukrajnával kapcsolatos „elfogadhatatlan” megjegyzései miatt – közölte a minisztérium szóvivője – vette észre a Mandiner az AlJazeera oldalán.

Orbán Viktor kijelentései miatt Ukrajna bekéreti a magyar nagykövetet

Oleg Nikolenkót az borította ki, hogy Orbán újságíróknak azt mondta,

Ukrajna a senki földje, és Afganisztánhoz hasonlította.

A szóvivő azt mondta, az ilyen kijelentések teljességgel elfogadhatatlanok. Szavai szerint Budapest folytatja azt az utat, amelynek célja a magyar-ukrán kapcsolatok tönkretétele.

Forrás: mandiner.hu

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Na akkor mit mondhatnak a viktorról a fronton az ukrán katonák ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Na akkor mit mondhatnak a viktorról a fronton az ukrán katonák ???
drrotf
Orbán kijelentése teljesen apolitikus volt, mert egy hazája szuverenitásáért harcoló államot nevezett senki földjének csak azért mert a "baráti"Oroszország lerohanta őket és egy részt most elfoglalva tart.Én úgy olvastam hogy Ukrajnában az ukránok élnek és nem senkik, tehát ezt a földet nem lehet semmilyen értelemben sem a senkik földjének nevezni !Afganisztánhoz való hasonlítás az egy nagy tévedés, mert Ukrajnában nem törzsek vannak , hanem egy nemzet , olyan mint a magyar.Érdekes lenne ezek után ha Orbán nyilatkozna arról, hogy 1848-ban és 1956-ban Magyarországot minek tekintette?Talán csak nem senki földjének ezt isÉs az itt élők azok is senkik voltak?
Nyírfa
Orbán nem normális. A saját, piedesztálra emelt önérzetére igen kényes, ám másokéba disznószaros gumicsizmával trappol bele. Ilyen állításra , mint amit ő tett, csak beszámíthatalan ember vetemedik.
A magyarság soha le nem mosható szégyene, ha Orbánt és kóros nézeteit nem pucolja ki a közéletből. Kísértetiesen hasonlít a történelmi helyzet a múlt század fasiszta-nyilas éveihez. Az is szőnyeg alá lett söpörve.

Ukrajna gyönyörű, s most már biztos vagyok benne, hogy Putyin Orbánnak ígérte a Kárpátokat.
A senkiházi Orbánnal ellentétben Ukrajna népe minden tiszteletet megérdemel!

Slava Ukraini!
Sámannus
@volvós: Az ukrajnai magyar hősihalottak hozzátartozóitól kérjen ez a büdös szarjankó bocsánatot! Akik életüket áldozzák a hazájukért meggyalázta ezzel.
jáger laszló
Biztosan +dicsérik a nagykövetet!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
justhpeter
Ukrajna tudja be annak, hogy Orbán egy kövér magyar ökör, akinek fogalma sincs mikor mit böfög. A félkegyelműeken kívül senki nem ad a szavára.
Magam részéről teljesen egyetértek @Nyírfa:-val: őszinte nagyrabecsülésem az ukrán népé.
neverland
@Őrnagy: Ó, te szegény Németh István...

Őrnagy? De tényleg? Gyerek vagy!
Én isten vagyok !!! A nagyok nagyban gondolkodnak.
neverland
@Horizont: Mindig is egy szaros gumicsizma volt az asztalon ez az emberformájú telefingott búvárruha.
neverland
@Őrnagy: Azt hittem cáfolsz. Meg sem próbáltad. (holnap Délidő*-ben a Deákon?)

Észrevetted a beírásom után külön a smiley-t?
Szerinted az csak úgy véletlenül odaugrott?

* Délidő (High Noon) 1952
neverland
@Őrnagy: "Van aki Napóleonnak képzeli magát" - ezzel biztos Orbán Viktorra gondoltál.

Mit nem értesz abból, hogy "a smiley...
De hagyjuk a francaba!

Prófétának képzelem magam - újkorinak.
Szeretek ítéletet hirdetni az emberség felett, no!
Azonban ezt Isten is észrevette...

Úgy érzem eljött az ideje, hogy eljátsszam (eltáncolni már nem tudom) a hattyú halálát, és balra el.

www.youtube.com/watch?v=jMdi4IFf83k

Foci szurkolóknak, hogy ők is értsék: www.youtube.com/watch?v=wpYv_vYOL50

Kb. fél vagy egy év múlva, amikorra kitisztultam, ismét eljövök értetek és súlyos ítélet üzenetet hozok nektek (csak a szokásos).
Addig is legyen annyi elég: Mindmeghaltok (Érzékelted a csavart? Nem a szokásos "mindmeghalunk", hanem "mindmeghaltok" hangzott el. Na, de félre a tréfával...
"Boldog, aki olvassa és aki hallgatja ezeket a prófétai szavakat, és meg is tartja, ami bennük meg van írva, mert az idő közel van." (Jelenések könyve 1,3)

Nem tudod mikor viccelek és mikor beszélek komolyan, ugye? Pont ez a cél!

Na, csá
volvós
@KisTehen: ...cica neked a qrwanyád !!!
jáger laszló
A nagykövet magas helyről lebaszásban részesült!!
csak ennyi
barátilag
J-L.
human
@volvós: Engem nem az aggaszt, hogy mit mondanak Orbánról az ukránok. Engem az aggaszt a magyarokról mint mondanak az ukránok. Orbán ezzel a Putyin imádó és ukrán ellen uszító politikájával a magyar kissebbségek életét is megnehezíti, mer felkorbácsolja az ukrán széljobberek gyűlölködését. A tragédia ebben az, hogy Orbánnak még hasznot is hoz politikailag ha hírt lehet adni magyarok ellenei támadásokról. Jelenleg még itt nem tartunk, de ide fog kifutni a történet Orbánnak "hála".

Itt Juhász Péter készített interjút egy magyar katonával aki az oroszok ellen harcol ukrajnában. Elmeséli azt is hogyan fogadátk, mint magyart Orbán országából.
youtu.be/XcnN1E-FmJM
Pálinkás Pál
nem a nagykövetet kéne bekéretni, inkább indítani egy " takarítót "...szerintem országunk megköszönné...
kereső
@Őrnagy: És ez minek a következményeként következett be? Talán csak nem azért , mert a magyar kormány 2041-ben rohanva csatlakozott a németek Szu ellen meginditott háborújához? A magyar katonák mmeg végigmasiroztak Ukrajna területén- utánozva a németeket, raboltak, gyilkoltak, nőket erőszakoltak meg- 1600 km-re védték a magyar határt.
Az "ukrán front" elnevezéés korántsem azt jelentette, hogy ukránok harcoltak benne. Annak a szovjet hadseregcsoportnak az elnevezése- amely Ukrajnáért, A cseh, a magyar , román föld felszabaditásáért harcolt a nácik ellen. Felszabaditottak- azután meg itt maradtak, új elnyomókként 40 évig- de ez már egy másik történet. Ezek a történések nem igazolják a most Ukrajna ellen inditott háborút- egy szuverén állam megtámadását. és főleg nem igazolják orbán eszement kijelentéseit.
Slava Ukraini! Tisztelet a hősöknek- a magyar, az ukrán, az orosz, a tatár hősöknek. Ti meg szégyelljétek magatokat- bár az nem létezik számotokra, sem erkölcs.
kereső
Skrizofén állapot: horthy megtámadja a Szovjetúniót, mert a "vörös métely" ellen meg kell védeni a hazát. Utódai- és követői most ezt a "vörös mételyt" támogatják- és egy szuverén országot támadnak, amely nem óhajt a "vörös métely" uralma alatt élni. Na, ezt adjátok össze.
kereső
És azt tudja-e az obsitos katona, meg a többi, hogy Lengyelország szenvedte el lakosságarányosan a legnagyobb emberveszteséget a2.vh-ban,(17,8%Ö, Magyarországnak a második hely jutott a 14+%-kal. És ennek többsége CIVIL volt, akiket a németek és segitőik a magyar nyilasok- a bayer, és pokorni nagyapák öltek meg. A 2. magyar hadsereg 200 ezer "katonája"- halálának is, köztük a munkaszolgálatra besorozott zsidók, és politikaiak halála is inkább horthy és vezérkara lelkén szárad , mint a szovjet hadseregén. vitéz jányi gusztáv- akit rehalibitált az orbáni biróság, adta ki a parancsot- "nincs visszavonulás, felkoncolni, aki megteszi".
kereső
@Maccska: Milyen visszakapott területeket? 1600 km-re a határtól? Miről hazudok? Már megint csak hadoválsz anélkül, hogy ismernéd az adott időszak történelmét. Kérte anno sztálin, hogy Magyarország maradjon semleges? Igen, és akkor elismeri azokat a határokat. Legegyszerúbb nektek azt mondani, hogy "simán hazudsz"- és majd jön az idegen szivú libccsizés is, ahogy ismerlek benneteket. Én erre nem vagyok vebvő- tényeket irtam, és ztényeket kérek cáfolatul- nem szóvirágokat, és urban legendeket.
kereső
@Maccska: Mi a lófax köze van ennek ahhoz, hogy 1941-ben a Barbarossa terv elindult. És mi köze van ahhoz, hogy horthy és kormánya hadat üzent a szu-nak, az usa-nak,. és az angoloknak? Komolyan mondom, dobálózol itt a dátumokkal, amelyeknek semmi köze nincs a mai magyar valósághoz- sőt ahhoz sem, ami akkor és utána hosszú évekre eldöntötte az ország sorsát. És ahhoz végképp nincs köze, hosz az orosz föderávió megtámadott a független szuverén államot, amelynek határait 1994-ben ő is elismerte, és garantálást aláirásával pecsételte meg- és magyarország kormánya, élén orbánnal, ezt a szerződésszegést támogatja,.Odáig merészkedik, hogy kétségbe vonja Ukrajna létezését is. Mi ez ha nem az ország és szövetségi rendszerink elárulása. Csúrheted akárhogyan is- "hullarablók lettünk, a legpocsékabb nemzet" ismét, orbán jóvoltából.
human
@kereső: Tele van a fidesz propaganda ilyen ellentmondásokkal. Orwell 1984 művében nagyon jól leírta, hogy a párt célja ott is az volt, hogy pillanatnyi igazságokat higgyenek el az emberek. Nincs múlt és nincs jövő az ideális polgár fejében. Csak a pillanat igazsága, amit a párt tol a fejükbe. Ha nicns múlt, akkor nincs mivel összevetni a pillanatnyi üzenet valódiságát. Így lesz mindig igaza a pártnak, akkor is ha teljesen mást mond mint akár fél nappal korábban.
kereső
@Maccska: Tudom miről beszélsz . De!! Felajánlotta-e sztálin a semlegességet- ezen területek megtartásáért: Na, de fejezzük be, mert ennek igen kevés köze van az Ukrajna elleni kijelentéseknek.
kereső
Nem irok tovább a 2. vh val kapvcvsolatosan senkinek. A jelen helyzetet semmi nem indokolja- orosz agresszió, putyin egy terrorista gazember, orbán egy gerinctelen féreg.
Slava Ukraini! Tisztelet a hősöknek.!
kereső
@Őrnagy: Cáfolj obsitos!De ne is, mert nem tudsz- és a jelen helyzetról irogass, nem a 80 évvel ezelőttiekről, te putyin bérenc.
kereső
@Maccska: Mármint ki nem vonta kétségbe? putyin? -és nyomdokai ti? Hiszen itt terjesztettétek kórusban-"ukrajna nnics"- az mindig is orosz föld volt. Orbán? Mit takar az "Ukrajna a senki földje"?? - szabad préda? Nem egy önálló szuverén állam, amely több nemzetiségú? Vagy mi? Ezzel orbán kijelentette, hogy Ukrajna , mint önálló-és elismert határokkal rendelkező szuverén állam nem létezik.
kereső
@Maccska: Nem óhajtok a 2.vh-ról dumálni, amikor orbán éppen Magyarországot veszejti el a kijelentéseivel.
neverland
@Őrnagy: A legelején kellett volna az elején kezdeni. Vagy aludnod kellett rá egyet, hogy feltedd a 64 ezer dolláros kérdést:

Who the fuck is Istvan Nemeth?
csak úgy....
ezt kár is ragozni, 0rbán egy nagyképü,tudálékos buta paraszt!
ezért is komálják a tudálékos buta paraszt hívei!
Nyírfa
@kereső: Ha tudnák, hogy Hitlernek mik voltak a győzelem utáni tervei Európával és Oroszországgal kapcsolatban, akkor kevésbé istenítenék a valaha létezett legelvetemültebb nácit, aki sem elég magasnak, sem elég tehetségesnek nem bizonyult ahhoz, hogy valamennyire ellensúlyozni tudja a sivár gyermekkorát, és a férfiatlanságát. Ugyanaz motiválta mint ma Orbánt: bosszút állni a vélt, valós sérelmekért. Zavart, primitív, ám ambIciózus emberek lángba tudják borítani a vlágot.
kereső
@Nyírfa: Így a második világháborúban a Németországtól keletre fekvõ területek
megszerzése nemzetiszocialista olvasatban faji háború jellegét öltötte, s a területek birtokbavétele egyúttal az úgynevezett Generalplan Ostban is megtervezett
regermanizálás kezdetét jelentette, amely elsõ nekifutásra idealisztikus módon 20
millió német betelepítésével és ki tudja hány millió „alsóbb rendû” nép rabszolgasorba döntésével, eltávolításával, illetve kiirtásával volt megvalósítható.
Aki Én
A mindenki más-fóbiások miért nevezik orbán-fóbiának a jogos kritikát?
jáger laszló
A nagykövet megköszönte és mondta ukránul
szpaszibo tovaris!!!csak ennyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
@kereső: 09.33

De ez előtt becsukják a fülüket, a szemüket és a tudatukat, nehogy kiderüljön, hogy hibás a szemléletük - de finom vagyok.

Okulásul nekik linkelem, hogy mit is tartalmaz az általad megnevezett Generalplan Ost:

hu.wikipedia.org/wiki/Generalplan_Ost
csak úgy....
@Őrnagy: te hirtelen fölindulásból vagy egy ekkora barom? azt hiszed,mert te 0rbán,putyin valagából leskelödsz, ezért mindenki más egy másik valagban ? :)
te el sem tudod képzelni,hogy vannak gondolkodásra képes emberek, akik nagyon jól elvannak a szájukba rágott szarságok nélkül és lenézik a hozzád hasonló buta ,eröszakos,tudálékos csótányokat!?
ti megvagytok veszve?
rokker33
A hülye ukránok hamarosan hontalan menekült patkányok lesznek!Ez ellen sem az eu sem az usa nem tehet semmit!A jövő évi térképen már Oroszország területeként lesz feltüntetve
az a szőröstalpúakkal szennyezett terület :)
kereső
@Shikari: Mondod ezt a sarló kalapácsos szovjet zászlók árnyékából, amelyek az Ukrajnába felvonuló páncélosokat és tankokat "diszitették".
jáger laszló
Kijevből üzentek görbánnak!!
Fogd vissza magad tovaris!!!
Nem őriztünk együtt disznót Felcsúton!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
@rokker33: a borsodi cigányok ilyen jól tudnak jósolni? :)
kereső
@Őrnagy: Ó, hogy te mekkora nagy hazug vagy. Ukrajna határait az 1991-ben felbomló szu tagállamai állapitották meg. Ezt szentesitette 1994-ben a Bufdapesti memorandum- a három nagyhatalom aláirásával: USA, Orosazország(orosz föderáció), és GB-azaz Anglia. Ehhez az aláirtáshoz csatlakazott gyakorlatilag egész Európa, és Afrika számos országa, és Dél-Amerika. Milyen "bejegyzés" van az ENSZ-ben az országok határairól? Tudomásom szerint az ENSZ egyetlen alkalommal tárgyalt egyetlen ország határairól- és egyben önálló államiságról (1947-1949), és az Izrael állam volt. Tényleg , hagyd már abba az agymenésedet- inkább tájékozódj. Na, ne rogán propaganda irodájában- vannak hiteles dokumentumok. És nem érdekel Soros, meg az USA- magyarként, emberként orbán fóbiámtól függetlenül engedd meg nekem, hogy ne ajnározzam a terroristát, aki az országa által is szentesitett szerződést elárulva , embereket gyilkolászik- olyan hétköznapi embereket foszt meg az életfeltételeiktől, mint én is vagyok- és ezzel együtt mélységesen elitélem és szégyenlem, hogy ma Magyarországnak olyan kormánya, kormányfője van, aki ehhez a gyalázathoz csatlakozik. Na csá...obsitos.
Nyírfa
@kereső: 10.38

Tökéletes rálátást nyújt egy despota világszemléletére.
ómió
A péniszvirtuóz kijelentései meg az ukrajnai történések miatt az ukrán nagykövet akár a külügybe is költözhetne!
kereső
@Shikari: Ó, értem én, miért is megy most a "nyüszités":www.youtube.com/watch?v=6b-7H2Yn4nA
:)))))))))))))))
kereső
@Nyírfa: Igen, csak egy ország fizet ezért-és azért, mert soha nem nézett szembe a saját történelmével. Pedig, most a történelem ismét felkinálta a "lehetőséget"- de orbán vezetésével elbukjuk ezt is. Mert neki csak ő maga számit, és a hatalom, amit hazugságok garmadájával megszerzett.És most bosszút áll.
gina
OV a békegalamb, hahahahahha egy zsiros elmebeteg elefánt aki nem tud ember lenni( olajat a tüzre ), de nem is az,, csak egy potrohos , harcoló véglény-- elég már belóle, hogy türi a nép ezt a szemét vérszivó hazug tolvajt???
kereső
@Shikari: Wolfsangel (német Wolfsangel - lit. farkas horog) - nem ábécé rovásírásos szimbólum. A nácik használták, és a fasizmus modern hívei is használják neonáci szimbólumokban.

A "Das Reich" SS-hadosztály emblémája...
A 4. rendőrosztály jelképe...

1910-ben Hermann Löns német író kiadta Werwolf című regényét, amely a harmincéves háború alatti paraszti önvédelmi egységről szól. A regényt a betolakodókkal szembeni vitéz ellenállást dicsőítő hangvétel tette népszerűvé az 1920-as, 1930-as években, és híressé vált a különítmény által emblémaként használt Wolfsangel-szimbólum is.

Egyes források szerint a „farkashorog” Adolf Hitler Nemzetiszocialista Német Munkáspártjának (NSDAP) egyik emblémája volt fennállásának első éveiben. A "farkashorog" egyszerűsített változata egy ideig a holland náci párt emblémája volt.

Ezt követően Wolfsangelt választották a Das Reich SS-páncéloshadosztály emblémájának (taktikai jelvényének). Ezenkívül ezt a jelet különféle változatokban használták az SS és a Wehrmacht más egységeiben, különösen a 34. önkéntes gránátos dandárban "Landstorm Nederland" (hadosztályi jelvény és hajtóka jelvénye) és még sokan mások. Függőleges tükörképen a 4. SS Rendőrgránátos Hadosztály emblémája volt.

Ezenkívül a szimbólumot számos neofasiszta szervezet is használja - a Fehér Árja Ellenállás (svéd Vitt Ariskt Motst; nd), a Viking Youth és mások.

Tükörformában az Ukrán Szociális-Nemzeti Párt (SNPU) logója volt (1991-2003).

Tükörformában az ukrán félkatonai jobboldali radikális szervezet "Ukrajna Patriótája" monogramja, amely a "Nemzet eszméje" rövidítése - ukrán betűk egymásra helyezve a régi stílusú "I" (ukrán nyelven) Ötlet) és "N" (ukrán Nації).

Tükörformában az Ukrán Nemzeti Gárda „Azov” ezredének logóján található - ugyanaz a monogram „A nemzet eszméje” (ukrán nemzetgondolat)
Nyírfa
@kereső: 11.08

Hogy mennyire nem vagyunk hajlandóak okulni a hibáinkból, a tévedéseinkből, amelyeket, persze, be is kéne látnunk, és elfogadnunk, hogy a megfelelő konzekvenciákat levonhassuk, mutatja a nagymagyarország-mánia, a Horthy-kultusz, az apolitikus élünk bele a világba attitűd, s az elvárás, hogy érdem nélkül tiszteljen és értékeljen minket a világ. Ez siralmas, s amikor már feladnám, hogy a magyarságnak mégiscsak van helye a kultúrnépek között - sokszor érzem úgy, hogy nincs -, csak abba a törvénybe tudok kapaszkodni, hogy az evolúció nem áll meg , fejlődni kötelező, akkor is, ha csak sokadszorra sikerül. A sokadszorra azonban azt is jelenti, hogy maga a nép visszaeshet egy primitív létállapotba, s akár évtizedek, évszázadok telhetnek úgy el, hogy sehol nem jegyzik, csak a róluk leváló egyéneket, akik szétszóródnak a szélrózsa minden irányába. Van azonban visszatérési lehetőség, csak máskor, másképpen , de ez az inkarnáció témaköre, így közvetlenül nem ide tartozik.
Ha meg- és itt akarunk maradni, muszáj minden értelmes embernek társadalmi szerepet vállalnia fokozott figyelemmel az ismeretterjesztésre, az álhírek és a megfélemlítő gyűlöletpropaganda leleplezésére, paralel kiutat és példát mutatni.
Nem olyan nehéz ez.
Fenyöfa58
@Shikari: A BÉLA bácsi már késziti a fajtádnak való OKTATÓ VIDEJÓT A KECSKÉK használatáról !!! / XXX /!!!
Pálinkás Pál
@Őrnagy: te valami orbán seggéből kicsúszott majom vagy?...
amortizáltok
nincs nekünk sem nagyon melldöngetésre okunk. Csak a gond az hogy a politika keveri a szart. Hiába irta a költő
" Őseink harcát békévé oldja az emlékezés " amiben mi sem voltunk angyalok Sem a népvándorlás sem a honfoglalás és főleg nem a királyok uralkodása alatt. Ha a Pilisi erdők beszélni tudnának ajaj meg az 1800 as 1900 as évek sokan de sokan meglepődnének.Akkor még az 1944 -1989 ig ről lapithatunk is ? Nevek emlitése nélkül mi hogy bántunk a sajátjainkkal? és mi változott ? semmi jószerint a leginkább amit átvettünk az a gyűlölködés. Ezt most meg kéne tán köszönni ?? hogy ebben élhetünk nem hinném.Arany János a két Toldi testvérről minta társadalmi szinten? hát akkor visszafelé megyünk? már vármegyék, ispánék is vannak Jobbágy meg bőségesen.
balos
@Shikari: Hát leszarlak a polóddal együtt!Inkább a valóságot nézd ne a geci seggét "húsos-fazéknak"!
balos
@Pálinkás Pál: A Majom egy okos emlős,az örnagy 1 állati sorból bejelentkező csicska!
Pálinkás Pál
@Őrnagy: ezek szerint valóban orbáni bélféreg vagy..
Pálinkás Pál
@Őrnagy: végetek lesz hamarosan...hová menekültök majd?...
jáger laszló
Még nem derült ki a számomra,hogy az az őrnagy politikailag major,haupt vagy mayor mert olyan sokszínű fazon,mint a szivárvány...
Erről ennyit
barátilag
J,L.
kereső
@Shikari: 11:33 Nem valószinú, hogy szembe találkozunk. De, van egy kérdésem: miért is kifogásolod az ukránoknál azt, amit a pólódon hordasz? Ja, az nem is ugyanaz- csak egy tükörforma. Ukrán betükből. Ezért a kifogás? És, ha már putyin cárod nácitlanitani akar, miért nem veletek kezdi? Ja, hogy ő a legnagyobb pénzelője és támogatója az európai szélsőjobbnak. Igy má' mindjárt más...
csak úgy....
@Őrnagy: te szellemi pedofil ,nem veszed észre,hogy @Shikari: szellemi fejletsége nem éri el egy 12 éves gyerek szintjét!?
kereső
@Shikari: Mit nézek el és kinek? Fejtsd ki ezt légyszi!Ha, jól rémlik én nem nyilatkoztam az ukránokról- a nacionalizmusukról- bár nincs mit a szemükre hányni, amikor olyan hitleri fajelmélettel büszkélkedő magyarok vagyunk, hogy a Saturnusról is látszik.
kereső
@Shikari: A fajelmélet nem csak az Európán kivüli világra vonatkozik- hanem Európán belül is!Na, de ezt már kiveséztük, nem egyszer.
kereső
@Shikari: Még nem válaszoltál-" Mit nézek el és kinek? Fejtsd ki ezt légyszi!"
kereső
@Shikari: Mindaddig nem birálom az ukránokat, amig idegen lánctalpak dübörögnek útjain. Nálunk nincs háború- nincs idegen hatalom, amely gyilkolja a honfitársainak. Nálunk csak orbán háborúzik- mindenkivel, aki nem az ő nótáját fújja, és mert revansot kiván venni a 16 évért- amikor nem ő ült a trónon.
balos
@Őrnagy: Ó a nagy humanista!te tényleg ennyire?Hány nyilast adott a családod?Hány feljelentő volt az elődöd?Igazi nemzethy turulbaszó vagy!
kereső
@Shikari: www.youtube.com/watch?v=6b-7H2Yn4nA

majd meglássuk!!!, hogy kik gépelik le, és kiket.
kereső
@Shikari: Nem mellesleg milyen "bandát" ? Emberekről beszélünk , nem bandáról. Hétköznapi emberekről- mint, mi.
Nyírfa
@kereső: Azt csinálsz., amit akarsz, de, amíg ezekkel próbálsz vitatkozni, ami, lássuk be, a retardáltságuk miatt lehetetlen küldetés,
addig teleköpködik a teret a mentális szennyükkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.