A független képviselő közösségi oldalán arról írt, hogy "az eddigieknél is szánalmasabb lejárató kampányt indított ellene a Rogán-propaganda".

Hadházy: "Az eddigieknél is szánalmasabb lejárató kampányt indított ellenem a Rogán-propaganda"
Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő beszél az általa meghirdetett tüntetésen az MTVA óbudai székháza előtt 2022. november 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Mint írja, a "zavaros cikkek most éppen olyan baromságot írnak, hogy az állatorvosi cége „trükközik“, mert nem ott működik, ahova be van jelentve".

Ehhez egy többéves Google Streetview fotót csatoltak „bizonyítékként”, amelyen a rendelőm által évekkel korábban bérelt épületen még látható a cégtáblám

- fogalmazta meg bejegyzésében. 

Hadházy hozzátette:

Közben az a bérleti szerződés lejárt, a rendelő és patika már több éve néhány házzal odébb költözött.

Véleménye szerint talán nem is kellene erről beszélni, de úgy érzi, néhány megjegyzés mégis hozzá kell ehhez fűzni.

Bejegyzésében felhívta a figyelmet az időzítésre, mert "ezek a cikkek pont akkor jelentek meg, amikor Poltnál rákérdezett, hogy mi a helyzet a Tóni-Barbara-Ádám ügy nyomozásával".

Véleménye szerint nyilvánvaló, hogy "Rogán Antal ezzel az újabb kampánnyal attól akar elrettenteni, hogy ezt a nagyon súlyos ügyet tovább vigyem". 

Kijelentette:

Ez nem fog neki sikerülnie, annál is inkább, mert új információkat kaptam arról, hogy Rogán a feje tetejéig benne van a korrupt végrehajtó történetében, és mindent meg fogok tenni azért, hogy kiderítsem, a nyomozó hatóság miért és hogyan zárta le ennyire gyorsan ezt az ügyet.

Úgy véli, ennek ellenére "Rogán másik célja működni fog, az engem lejárató cikkei szám szerint több emberhez fognak eljutni, mint az igazság".

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás: Facebook

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
az aljas tetü fidesz a politikai ellenfeleivel szemben mindenre képes! -egyenlöre még nem nyirják ki öket fizikálisan,mint az moszkvában divat de ha így marad ,akkor az az idö is eljön..
fideszék, magyarország púsztulását fogják okozni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Istenakinincsen: jan.29.22.18

Annyit beszéltünk már az intuícióról. Ha az egod nem szól bele, csalhatatlan. Rajtad áll, hogy melyiket táplálod!:)
Amilyen fennen hirdeted, hogy isten nincsen, annyira éled is a hiányát. A vélt hiányát, mert benned van, mert belőle vagy.
Persze, nem úgy néz ki mint a Mikulás, valójában sehogyan sem néz ki, de, ha látni akarod, nézz körül, mindenütt "Ő" van, az embertársaidban - képzeld, még shikariban is :) - , a napsütésben, a hóban , a jóban, a rosszban, a bánatban és az ölelésben: mit táplálsz? Te írtad.
Istenakinincsen
@Nyírfa: ma, 09:32 Valamit szerintem félreértesz, vagy nem emlékszel arra amikor pontosan leírtam neked is és másoknak, amiért "fennen hirdetem" hogy az a fajta isten egy darab sincsen amit az emberek elképzelnek! Ezekért a nemlétező istenekért vallási háborúkat vívnak és már a mocskos politika is felhasználja a hívőket?!? Jjja hát persze hogy felhasználja, mert mindkettő hazugságokra épül!! Ennyire ostoba élőlény nincs a földön mint az ember.(tisztelet a kivételnek:). Tisztában vagyok vele és "fennen hirdetem", hogy a föld minden élőlénye egy isten! Még a shikari és a többi suttyó is! Ezeket nekik is megírtam(nem láttad?), hogy szükség van rájuk mert különben nem tudnánk mihez/kihez viszonyítani:)).
Nyírfa
@Istenakinincsen: jan.31., 22.34

Sok mindenre emlékszem a beszélgetéseinkből, arra például, hogy mindketten szimpatizálnánk egy modern ősközösséggel, amely, véleményem szerint a kommunizmus előszobája lenne, de arra is, hogy téged vonzanak azok a megoldások, amelyekkel a szélsőjobboldali párt kampányol. A kettő között azonban kibékíthetetlen ellentétek feszülnek, így nem is csodálkozom, ha olykor több a felhő a gondolataidon mint a napsütés.
Hogy az emberek istentudata a félelmekhez, és a vallások irányított , a félelmeket alaposan kihasználó tanításaihoz kötött, ez tény, de az általad használt nicknév is legalább olyan félrevezető mint egy Orbán-látogatta mise. :)
Istenakinincsen
@Nyírfa: ma, 09:41 :)) Igazad van, tényleg félrevezető ez a nick név. Egy papos hazugságcunami alkalmával készült. Arra reagáltam legelőször és itt ragadtam. Emlékszem hogy nem vetted jó néven azt, hogy megnéztem(tájékozódásképpen) a szélsőjobb mantráit, de ez semmiképp nem jelenti azt, hogy vonzanak, vagy azonosulni tudnék velük. Ha jól megnézed mindegyik "párt" vagy mozgalom programjában van valami jó gondolat. Nagyon kevés amiben egyet tudnak érteni és ragaszkodnak ahhoz amiben nem, ezért megy a torzsalkodás és ebből így sosem lesz összefogás. Ha nem vizsgáltam volna végig a szélsőségeket akkor nem tudnám, hogy shikari fórumtársat beszippantotta a mi hazánk mantrája...Amit ott lát azt hozza ide:(.
Akkor azt nem is tudod, hogy a könyveket amit ajánlottál elolvastam és sokat segített! A mennyei prófécia könyvet még anyukámnak is megvettem. A beszélgetések istennel, meg valami olyan ami bennem volt csak nem "tudatosult", csak az olvasáskor. Olyan mintha én írtam volna:)
Nyírfa
@Istenakinincsen: Szerintem nem az bökte a csőrömet, hogy tájékozódsz minden irányban, ugyanis másképpen nem is alkothatunk tárgyilagos véleményt. Azzal nem értettem egyet, hogy több gondolatukat helyeselted, elfogadhatónak találtad.Vissza lehet keresni, ha fontos. A szélsőjobboldali ideológia legnagyobb , leghazugabb csapdája a tömegek felé éppen az, amit a vallásokban, illetve az azokat gyakorló és hirdető papokban találunk kivetnivalónak.
A prófécia sikerének nagyon örülök! :)
A Beszélgetések Istennel című könyvemnek egy kölcsönadás következményeként nyoma veszett, de ma is megvan a Barátságban Istennel és az Egységben Istennel kötet. Tele van aláhúzásokkal, nagy Igenekkel, felkiáltó- és kérdőjelekkel, mintha csak leveleznék egy jóbarátommal. Dehát, az is. Annyira jó barát, hogy akkor sem fordít hátat, amikor elárulom.

" A beszélgetések istennel, meg valami olyan ami bennem volt csak nem "tudatosult", csak az olvasáskor. Olyan mintha én írtam volna:) "
Neal, a médium közvetíti is Isten megjegyzését azzal kapcsolatban, hogy miként viszonyul a tudásunk az emlékezetünkhez.
Te valószínűleg azok közé tartozol, aki nem emlékezett arra, hogy valójában emlékezik. :) Hogy mire? Arra, hogy elidegeníthetetlenül Isten része vagy.
Még fiatalka voltam, amikor egy gondolatsor abba torkollott, hogy az erőm nem is az én erőm, hanem kaptam, valahonnan, valakitől. Amennyire ijesztő volt, annyira felszabadító is. És ennek utána kellett járni! :)
Istenakinincsen
@Nyírfa: tegnap, 13:53 Sugárzik a jóság és a szeretet az írásaidból. Többet tanultam tőled egy kis idő alatt mint egész életemben:) Hálás vagyok ezért és köszönöm! Nekem most az böki a csőrömet, hogy mi volt az(a több gondolatuk) amit helyeseltem és neked nem tetszett? Fontos lenne visszakeresni, mert vagy valami félreértés lehetett, vagy elhittem valamit amiről nincs konkrét bizonyosságom( ezt kétlem), vagy tényleg egyetértettem és úgy gondolom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.