Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Karmelitában fogadta a Mathias Corvinus Collegium médiakonferenciáján résztvevő újságírók 15 fős csoportját Orbán Viktor, az eseményről Rod Dreher készített összefoglalót az American Conservative számára.

Gyurcsány keményen beleállt Orbánba az EU-ból kilépős mondatai miatt: "Micsoda szörnyűség ez az ember"
Fotó: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció frakcióvezetője felszólal az Országgyűlés őszi időszakának nyitóülésén 2021. szeptember 20-án. MTI/Koszticsák Szilárd

A magyar miniszterelnök határozott nemmel válaszolt arra a kérdésre, hogy szeretné-e, ha országa uniós tag lenne

- idézte fel Gyurcsány Ferenc a miniszterelnök szavait.

Hozzátette:

Micsoda szörnyűség ez az ember

Bejegyzésében úgy fogalmazott, "mi meg nem szeretnénk, hogy ez a politikai, történelmi kalandor, egyébiránt bűnöző vezesse hazánkat".

Kiemelte:

Ádáz ellenfele vagyunk. Mostantól inkább, mint bármikor.

Forrás: Facebook

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: éhendöglenétek ti buta majmok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
roccobaba
Neked sem kell a szomszédba menni...
.
rokker33
Ez megint bebaxott?? Feri Feri józanodj ki és térj észhez, ha egyáltalán neked még van olyan! Az európai unió egy rothadó alma almit az usa gombokért megvett és ukrajnát is felakarják "szabadítani" :) :) A zenebohóc már rég eladta a legjavát ukrajnának és mi tartozzunk ehhez a zunióhoz?? Szerintem hamarosan lépnünk kell,de gyorsan!
rokker33
Ez megint bebaxott?? Feri Feri józanodj ki és térj észhez, ha egyáltalán neked még van olyan! Az európai unió egy rothadó alma almit az usa gombokért megvett és ukrajnát is felakarják "szabadítani" :) :) A zenebohóc már rég eladta a legjavát ukrajnának és mi tartozzunk ehhez a zunióhoz?? Szerintem hamarosan lépnünk kell,de gyorsan!
csak úgy....
@Shikari: éhendöglenétek ti buta majmok!
izéke
@Shikari: buta vagy,ne használj idegen szavakat ha nem tudod helyesen használni kis csacsi! Amire te gondolsz az a HUEXIT, csak úgy mellékesen üdvözöl a tanárid és üzeni,hogy szokj már le a fikaevésről
gina
Ö nem a kedvencem, de igaza van ez a zsiros román szörny egy elmebeteg állat, azt hiszi ö Isten , pedig csak egy sklizofrén szerencsétlen kis zsiros cigány,, sokat akar a szarka és nem birja a farka,, OV nek még az sincs egy eunuk beteg kis puffancs
csak úgy....
@rokker33: "Az európai unió egy rothadó alma almit az usa gombokért megvett...stb barpmság" :) gyerek,te egy kibaszottu buta borsodi cigány!
csak úgy....
@rokker33: te úgy látod,hogy ausztria rothad? :) -hámozd tovább a krumplit és kussolj, akkor okosabbnak látszol!
csak úgy....
@Shikari: huxit után pezsgöt bontok, te meg 2 hétre rá éhendöglesz! te buta majom.
Fenyöfa58
@Shikari: @rokker33: MEG támadtak benneteket O1G DÉMONJAI ??? Forduljatok a KEZELŐ ORVOSOTKHOZ !!! ÁMEN !
Sámannus
Ha jól akarja érezni magát húzzon el Moszkvába a bandájával együtt! Ne tartsa vissza még Ferenc testvér se! Aki már hált is putyinékkal. No!
koszpeko
@Shikari: Tahó?
Látom jellemzed magad.
De a tahók uri emberek hozzád és a narancsnáci féreg fajtádhoz képest.
ómió
És "reggel, éjjel vagy este szólt hozzá" Böszme efftárs!?
jáger laszló
Gyurcsány azt feltételezi,hogy Gorbán 1 keresztény református türk államszövetséget szeretne látni a Kárpát medencében!!!
Nem is tudom ki nem vette be a gyógyszerét!!?
csak ennyi barátilag
J,L.
kereső
Összehányta a lakás falait, belefújta az orrát a függönybe, belevizelt a padlóvázába, a nappaliban pedig odapiszkított a szőnyeg közepére. Mikor mindezzel végzett, elégedetten kifújta magát, s mint egy retardált napközis, karjait széttárva, sajnálkozva állapította meg, hogy milyen leharcolt ez a lakás, és hogy ő személy szerint nem is érti, mások hogyan tudnak ilyen rendetlenségben élni.
Amikor azt hitte, hogy nem figyelnek, lelopta a festményeket a falról, és, zsebre vágott néhány elől hagyott ékszert. Miután lebukott, kikérte magának. Mit képzelnek, mondta felháborodottan, neki ez jár. Azért jár, mert megérdemli. És különben is, aki csak hanyatlani képes, az ne oktassa ki őt jó modorból. Amikor a viselkedéséről próbáltak vele beszélni, úgy tett, mint aki nem ért semmit az egészből.
Még hogy ő lenne agresszív?
Az igaz, hogy belerondít a tálba, amiből enni kap, de nála ez nem a problémás viselkedés megnyilvánulása. Az ő esetében arról van szó, hogy neki máshol vannak a példaképei, mint azoknak, akiknek Európában. Szokta is mondani, hogy ő keleten van otthon, míg nyugaton csak vendég.
Megpróbálták elmagyarázni neki, hogy vannak bizonyos európai viselkedési normák, és ezekbe nem fér bele, hogy az orrát belefújja a függönybe. A vázába vizelés sem.
Válaszul zsebre dugta a kezét, és szotyolát köpött a frissen feltálalt, gőzölgő levesbe.
Hogy mi az európai viselkedési norma, azt én mondom meg, jegyezte meg pikírten. Vegyenek példát rólunk, mondta. Arról, ahogyan mi élünk. Nálunk odahaza minden nagyon jó.
Amikor a tényekkel próbálták szembesíteni, hogy ha tényleg annyira jó ott, akkor miért megy el onnan annyi ember, cinikusan röhögött.
Majd fenyegetőzni kezdett, hogy adjanak neki még több pénzt, különben ő nagyon mérges lesz. És amikor ő nagyon mérges, akkor ne tudják meg, hogy mi lesz.
...
kereső
...
Például az lesz, tette hozzá, hogy nem tud mit lenyúlni. Ez pedig neki különösen fontos, mert szereti, ha teli a zsebe pénzzel, és a bankszámlája is szépen hízik. Ráadásul drága hobbijai vannak, a stadionok, meg a kisvasút sem két fillér. A feneketlen bendőjű csókosok jóllakatásáról nem is szólva.
Majd, s ezt már békülékenyebben tette hozzá, neki tulajdonképpen nem lenne baja ezzel a lakással, amit közös otthonunknak is szokás nevezni. Csak azt szeretné, ha minden olyan lenne benne, ahogyan neki tetszik. Ha rajta állna, nem is rondítaná össze, de hát értsék meg az urak és a hölgyek, nem tehet mást.
Már megszokták tőle ezt a stílust, sőt, bizonyos társaságokban, amelyeket most nem kíván megnevezni, el is várják.
Mindeközben a lakás állaga annyira leromlott, hogy már alig lehetett ráismerni arra az építményre, amely annak idején, másokkal együtt őt is befogadta.
És minél leharcoltabb lett a közös otthon, minél több fal lett összehányva, minél több padlóváza televizelve, annál büszkébben és magabiztosabban mutatott körbe a csata utáni tájhoz hasonlító terepen.
Na ugye, mondta. Majd, hogy Brüsszel is megértse, fenyegetően felemelte a mutatóujját, és hozzátette:
Na ugye, hogy na ugye!
2023.01.28.Földes Péter

Valahogy igy - ez a "szörnyú ember", orbán, aki csak másolata az embernek.
kereső
@sgl: Megérdemeljük- a sehonnai bitang miatt.:(((((((((((
NKF
Ez tényleg ennyi barom van a balodalon? A választások mást mutatanak!
Már 12 éve!
Toller Béla
@KisTehen: Megint hazudsz ! Mint orbánod. De ténylegm mért nem mentek ti innen a picsába ? Annyira jól elvagytok az EU-n kívül, mindenen kívül, erkölcsök nélkül, minden tartalom nélkül. Menjetek, senki visszatartani nem fog benneteket ! Vigyétek a 97 százalékotokat is, nehogy nekünk kellejen kitakarítani !
izéke
@Shikari: A BREXIT mintájára, ami BR + EXIT a HUEXIT, vagy a HUNEXIT tűnik helyesnek. Ne a guglira bízd magad,tanulj nyelveket ne csak a trágárt beszéld
verőce21
Csak azt bizonyítja Feri, hogy semmit sem lát és semmit sem ért, de legalább jól megfizetik a haverjai a baromságok elmondásáért...!
(Láthatólag, általában ők is megdöbbennek ennyi baromság hallatán.)
Dr. Proktor
Azzal támadhatná a kurmányt a leghatásosabban, ha háttérbe vonulna!
Csak hát az a fenenagy ego...
jesz
már megint Gyurcsány? Mondjuk azt mondaná Orbán, hogy akkor vezesd te az országot, bizony elbujdokolna...az árnyékminiszterekkel együtt.
Lepényleső
...mondja ezt a bán jobbkeze,hiszen kire is hivatkozhatna a bán nélküle?
Bár mindig van akire bűneit szégyen nélkül rákenje; - migráns,Soros,Brüsszel,szankciók,NATO,stb,és persze Feco,
igen ám,de ezek mind ha hatékonyan működnek ellene,akkor nem de teljesen alkalmatlan a maga alkotta szerepre?
jáger laszló
Mindenki "nyugtatására
Gyurcsány marad 2 okból is
1.hogy legyen kit baszogatni..
2.hogy ő + Orbánt baszogathassa
Ilyen kényes és kéjes a Gyurcsány politikai szerepe...
csak ennyi
barátilag
J.L
jáger laszló
Nem tudom,hogy Gyurcány most +győzte,vagy +ijesztette a fidex szimpatizánsait!!??
No de mind1 nem oszt nem szoroz!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
@Maccska: Keresztül néz rajta? Hiszen nincs egy fideSS-es, állampárti megszólalás , amely ne "gyurcsányozna". És, mert a fideSS=orbán, ez a megjegyzésed nem igazán találó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.