Ahogy arról korábban beszámoltunk, az ukrán külügyminisztérium beidézi Íjgyártó Istvánt, Magyarország Ukrajnai nagykövetét, hogy panaszt tegyen Orbán Viktor magyar miniszterelnök Ukrajnával kapcsolatos „elfogadhatatlan” megjegyzései miatt – közölte a minisztérium szóvivője.

Nagyon kiverte a biztosítékot a "ribancarcú" Orbán Dnyipro polgármesterénél is: "Nem a mi földünk a senkiföldje hanem a tiétek"
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2023. január 27-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Oleg Nikolenkót az borította ki, hogy Orbán újságíróknak azt mondta,

Ukrajna a senki földje, és Afganisztánhoz hasonlította.

Úgy tűnik, a kijelentés nem csak őt borította ki. Borisz Filatov, Dnyipro polgármestere sem válogatta meg a szavait, amikor  péntek este Telegramon reagált Orbán Viktor nyilatkozatára – írja a Telex.hu.

„Orbánnak. Oroszul. Polkorrektség nélkül. Először is, ribancarcú, nem a mi földünk a senkiföldje hanem a tiétek. Több ezer éve élünk itt, mi nem az Urálon túlról másztunk elő. Másrészt pedig különösen tehetségesnek kell lenni ahhoz, hogy Romániától, Szlovákiától kezdve Szerbiáig és Ukrajnáig mindenhol utálják az embert. A trianoni békeszerződés csak büntetés volt az állatias történelmi tetteitekért. Harmadrészt a kegyetlenkedéseitek, és az a folyamatos vágy, hogy minden világháborúban a zsarnokok kedvében járjatok, történelmi páriává tettek titeket. Negyedszer pedig, milyen alávalóságra vall megbocsátani 1956-ot a szovjeteknek és utódaiknak? Ötödször: teljes erkölcsi nullának kell lenni ahhoz, hogy az EU és a NATO szoknyája mögé bújva taposs mindenki nyakára. Kifelé a szoknya alól, és három nap alatt kisöprünk titeket, szemetek” – írta Filatov.

Barmok. Nem, nem a magyar emberek. Hanem az ott hatalmon lévők

– tette hozzá Dnyipro polgármestere.

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: Telex

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Jogos és igaz. Sajnos a Karmelita mára már szeméttelep lett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
neverland
Nme shikari a geci (ő csak bolond), hanem az eddig 16 másik, aki lájkolja ezt a hülye faszt a bullshit dumájáért.
neverland
Megkeményedtem. Akkor sem fog győzni Oroszország, ha fene fenét eszik is!
Ukrajna területén jogosan lépnek fel a NATO haderők !!! (már ezt is régen megírtam, de senki nem figyelt rám)
A gyengébbet báncsák! Ezt tűrhetetlen !!!
sunoge
@KisTehen: Szóval ti vagytok a többség. 3 alma az több mint 6 alma. Persze pityu, a ti matekotokban, mely a ferdítésre épül.
Pont mint az alternatív konzultciós 97% hehe...szánalmas.
Nanya
@Shikari: a jó büdös qrva anyád llájkolt téged te KÖCSÖG !
Nanya
Meg kell mondjam : Ez az ember nem hülye ! De a mocsok csúti rabló seggnyalói nagyon hülyék !
@shikari: te mindenek felett egy idióta szopógép,ner nyaló aljas senkiházi,idióta,ostoba ,tudatlan,analfabéta ,buzi köcsög vagy !
Istenakinincsen
@neverland: tegnap, 14:43 Ez a setét satu shikari magát lájkolja a többi nick nevével. Ez az egy bolond (sok néven) csinált már hülyét magából:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.