Ahogy arról korábban beszámoltunk, az ukrán külügyminisztérium beidézi Íjgyártó Istvánt, Magyarország Ukrajnai nagykövetét, hogy panaszt tegyen Orbán Viktor magyar miniszterelnök Ukrajnával kapcsolatos „elfogadhatatlan” megjegyzései miatt – közölte a minisztérium szóvivője.

Nagyon kiverte a biztosítékot a "ribancarcú" Orbán Dnyipro polgármesterénél is: "Nem a mi földünk a senkiföldje hanem a tiétek"
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2023. január 27-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Oleg Nikolenkót az borította ki, hogy Orbán újságíróknak azt mondta,

Ukrajna a senki földje, és Afganisztánhoz hasonlította.

Úgy tűnik, a kijelentés nem csak őt borította ki. Borisz Filatov, Dnyipro polgármestere sem válogatta meg a szavait, amikor  péntek este Telegramon reagált Orbán Viktor nyilatkozatára – írja a Telex.hu.

„Orbánnak. Oroszul. Polkorrektség nélkül. Először is, ribancarcú, nem a mi földünk a senkiföldje hanem a tiétek. Több ezer éve élünk itt, mi nem az Urálon túlról másztunk elő. Másrészt pedig különösen tehetségesnek kell lenni ahhoz, hogy Romániától, Szlovákiától kezdve Szerbiáig és Ukrajnáig mindenhol utálják az embert. A trianoni békeszerződés csak büntetés volt az állatias történelmi tetteitekért. Harmadrészt a kegyetlenkedéseitek, és az a folyamatos vágy, hogy minden világháborúban a zsarnokok kedvében járjatok, történelmi páriává tettek titeket. Negyedszer pedig, milyen alávalóságra vall megbocsátani 1956-ot a szovjeteknek és utódaiknak? Ötödször: teljes erkölcsi nullának kell lenni ahhoz, hogy az EU és a NATO szoknyája mögé bújva taposs mindenki nyakára. Kifelé a szoknya alól, és három nap alatt kisöprünk titeket, szemetek” – írta Filatov.

Barmok. Nem, nem a magyar emberek. Hanem az ott hatalmon lévők

– tette hozzá Dnyipro polgármestere.

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: Telex

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Jogos és igaz. Sajnos a Karmelita mára már szeméttelep lett.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
0rbánt már mindhol gyülölik, amin nem is csodálkozok!
justhpeter
Jogos és igaz. Sajnos a Karmelita mára már szeméttelep lett.
Pálinkás Pál
előbb utóbb csak elintézik az ukik ezt a gangeszi getzit...
Jozefina
Nagyon kemény mondatok!!! Azért ilyet még egyetlen miniszterelnök sem zsebelt be!!! Szégyent hoz hazánkra Orbán!!!?
És akkor csodálkozunk, hogy a kárpátaljai magyarokat is káréri emiatt??!!
Dr. Proktor
Szólj igazat és siket karcsi meg a macskája betörik a fejed...
Dr. Proktor
@Shikari: Mindig mindenki szembe jön veletek az autópályán...
jáger laszló
A bumeráng visszatért!!!
Ezt kapd ki viktorunk,ha tudod!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
Galway
@KisTehen: Joguk van hozzá, nem csináltak s*gg*t a szájukból, mint Vezéred és Kan-cellárod, a ribancképű!
justhpeter
@Maccska: @Shikari: Két nyalakodás között el kellene gondolkodnotok, mégis hogy állna a szátok ha az a háborús bűnös, tömeggyilkos példaképetek nem Kijevbe akart volna átugrani azzal a százezernyi testvérével, hanem mondjuk Budapestre.
Kebletekre öleltétek volna ?
kereső
@KisTehen: nem kellett súgni. Az amerikai konzervativok honlapjára felkerült az "interjú". amit ez a dreher nevű - amúgy az MCCC alkalmazásában álló- nem ujságiró irt. Figyeltek fideSS!! - USA!! - na lehet köpködni.
kereső
@KisTehen: Igen- mert orbán az amcsiknak adott interjút- és az nyilvánosan internetre került. Hol éltek ti? Nem a 21. században, ahol az interneten megjelenő hir pillanatokon belül a világ másik sarkában is megjelenik? Nem fax, meg postagalamb van már.
Csizmás Kond
...több ezer éve élnek ott ???...hol???...mert olyan hogy ukrán nemzet csak mesterségesen van de valójában nincs és nem is volt...még a jelvényük is varég, vagyis viking leszármazott...
...szóval ilyen amikor egy ritkabuta és balfasz kezd el történelmet mesélni.
rokker33
Hülye ukránok! Lövik őket irtják a tetveket és ők a magyarokkal vannak elfoglalva. Nem baj...Putyin hamarabb ér Kijevbe mint amire számítanak.Majd akkor ugassanak, mikor kalasnyikovval lövik őket agyon az lesz szép látvány :) :) :) Orbán meg pont leszarja az ukrán korcsokat ő Putyin kedvére akar tenni nem egy ilyen selejtes népnek fog nyalni :)
kereső
@KisTehen: Gondolom a világon mindenhol van "sajtófigyelő", mint nálunk is- csak a kereső szavakat kell beütni. És már súgni sem kell.
kereső
Szégyellem, hogy orbán viktor Magyarország miniszterelnöke lehet!! Egy hibbant néró, és egy putyin ötvözete.
Dr. Proktor
Hát nem Kievben jött létre a rusz birodalom? Mikor még Moszkva helyén még erdő volt?
nejlontacskó
Az ukránok üldözik az ukrajnai magyarokat.
Ez sajnos igaz.
De vajon, mit javítanak ezen Orbán nyilatkozatai tettei?
Semmit!!!
Sőt mélyítik az ellentéteket, de még ehhez is, nyálukat csorgatva tapsolnak az itt is, megnyilvánuló fidesz barmok!
Normálisak vagytok???
Pálinkás Pál
@Maccska: @KisTehen: @Shikari: ti valami nemzethy köcsögklub tagjai vagytok ? már hogy egyformán ugattok,és hármotok IQ pontja összesen nem éri el a 60-at...nálatok ott a pártban alapkövetelmény a félanalfabétizmus..?...
kereső
@Dr. Proktor: Mocsár volt az az erdő!
Dr. Proktor
@kereső: Most is az...
Emléksze még arra, hogy "a Szovjetúnió csak rugalmasan kiterjesztette védelmi határait"
Hazugok voltak, hazugok most, hazugok maradnak!
Ja, és tolvajok... ezért barátai a NER-nek.
izéke
Eléggé visszafogottan nyilatkozott a polgármester...szerintem bemásolhatott volna pár sorocskát a tatároknak a török szultánhoz intézett leveléből...bőven oda illett volna
izéke
A zaporozsjei kozákok a török szultánnak!

Te – török sátán, az átkozott ördög testvére és rablótársa, magának Lucifernek titkára! Az ördögbe is, hát milyen lovag vagy te, ha csupasz seggel még egy sünt sem bírsz agyoncsapni? Az ördög kiszarja, a sereged meg felzabálja. Nem vagy te jó arra, hogy keresztény fiak éljenek alattad, a seregedtől nem félünk, földen és vízen megütközünk veled. Te babilóniai szakács, makedóniai kerékbetörő, jeruzsálemi serfőző, alekszandriai kecskebaszó, a Nagy és Kis Egyiptom disznópásztora, örmény disznó, tatár tegez, kamenyecki hóhér, podolszkiji gonosztevő, a világ és alvilág bohóca, magának a viperának unokája, és a faszunk görbülete. Te disznópofa, te kancasegg, te hentes kutyája, te kereszteletlen tökfej, hogy baszom az anyádat. No, imígyen szóltak hozzád a zaporozsjeiek, te takony. Még a keresztények disznajait sem fogod te terelgetni. Most befejezzük, mivel a dátumot nem tudjuk, kalendáriumunk nincs, a Hold az égen (szójáték, mert hónapot is jelent a „meszjac”), az év az évkönyvben, a nap meg ugyanaz, mint nálatok. Ezért seggbe is csókolhatsz minket.

Aláírók: Iván Szirko ezredatamán és az egész zaporozsjei sereg.”
gina
Nagyon helyes, mit képzel magáról ez a román senki kipcsák, mindenkit lekezel. pedig maga a legalja rühes kutya, nem tud viselkedni,, de hol tanulta volna a disznóólban???
gina
@Maccska: Te mocskos kis prosztó, te ugatsz, nem tanultál a jó Anyádtól becsületet? NEM...OV stilusa meglátszik rajtad tahó
gina
@Shikari: Anyád te szar kis román putris örülj hogy még élsz te proli máshol ugass...
gina
Úrinö vagyok de ahogy meglátom ezt a mocskos zsiros emberi véglényt lesüllyedek a nivójára, szomorú,, az ukrán polgi is OV nyelvén válaszolt, remélem egyszer kilövik ezt a zsiros moslékot
gina
@KisTehen: Te meg egy kis fogatlan panelproli a kocsmádból hahahahahahhahaha Ismerünk már agyhalott 1 Bites hahahahahhaha
gina
@KisTehen: Behúzott farokkal ha egyáltalán van nektek, fogtok eltünni a szinröl alja prolik hahahahahahhaha
csak úgy....
@KisTehen: telex.hu/belfold/2023/01/26/datadat-origo-per-itelet-jogeros
Jogerősen pert vesztett az Origo a Datadat ellen, milliós sérelemdíjakat kell fizetniük
a szemetetek ismét kapott egy kokit! :)
Gyurka80
@justhpeter: Ez a ukri polgi nem tudja, hogy a magyarok napi 10-15 ezer ukrit látnak el.Neki a "köszönöm" lenne a megfelelő szó és nem a fenyegetés. A magyar határt ezért le kell zárni az ukrik elől menjenek másfelé, ha ilyen idióta vezetőik vannak!
kereső
Fegyir Sándor üzenete az orosz trolloknak, az orosz szimpatizáns magyaroknak:
"A Kárpátalján élő ukránok és magyarok összetűzésére tett kísérletekkel kapcsolatban. Magyarországon orosz ügynökök hamis információkat terjesztettek a kárpátaljai magyarokról. Hasonló információkat terjesztenek Ukrajnában is. A cél egyértelmű – egymás ellen fordítani a kárpátaljai magyarokat és az ukránokat.
Minden orosz ügynöknek szeretnék válaszolni mint Ukrajnában, mint Magyarországon, akik hazugságokat terjesztenek.
A kárpátaljai magyarok Ukrajna tisztességes állampolgárai. Minden nemzetiségű kárpátaljai ezrek (köztük magyarok is) fegyvert fogtak és elindultak harcba - mert nem akarjuk azt, hogy az orosz megszállók Kárpátaljára is jöjjenek el és öljék a rokonainkat. Mindannyian emlékszünk, hogy mi volt a múlt században, emlékszünk a „malenkiy robot” és az oroszok által szervezett magyarok koncentrációs táborokra.
A kárpátaljai magyarok jelenleg a fronton védik földjüket és családjukat az orosz megszállóktól. Hálásak vagyunk magyarországi barátainknak, akik ebben a nehéz időszakban segítenek bennünket.
De azoknak, akik elárulták népüket és csatlakoztak az Oroszország szolgálatához, egy dolgot akarunk mondani: ne avatkozzatok be. A jó és az igazság akkor is győzni fog, és az orosz kegyetlen gonoszság vesztes előtt áll."
www.facebook.com/photo?fbid=5661944847268094&set=a.406698642792767
amortizáltok
bakker vitya de kiosztottak és a Trianont is megkaptad ? vagy fel sem fogtad?? magyarán érthetően az elődök dicstelenségével? ajaj ? nem tudom érted e ?bakker kiosztottak akár egy szaros óvodást csak sok -sok valóságalapú ám a téma amit megkaptál .ja ott nem csak a szépre emlékeztettek.
simmering73
Adtak a ribancarcúnak, csakhogy szokja a törődést. Rossz vége lesz ennek.
Lepényleső
Trianont nem kellett volna belekevernie,hiszen ha azt betartaná a világ,akkor Kárpátukrajna sosem lehetett volna
Ukrajna része (ahogy Délvidék egy-egy része Szerbiáé,Horvátországé,Szlovéniáé,a Felvidékből pedig nem lehetett
volna Szlovákia,- és a hovatartozást illetően 50 év elteltével meg kellett volna tartani a helyi népszavazásokat,de
sehol sem tartották azokat meg,ergo nem is létezik élő Trianoni szerződés?)? Egyébiránt ül,de így kerek?
Dr. Proktor
@Lepényleső: ... esetleg Jugoszlávia példája szerint már csak Kis-Magyarország lennénk, területi vitákkal a románok által megszerzett Alföd, a szerbek birtokolta Balaton miatt...
vacsi
Ez az ember csak úgy fröcsög a gyűlölettől...
Németh István
@justhpeter: @m73: @Dr. Proktor:@amortizáltok: nektek barmok csak az jut, hogy azz a kormány-főtöket szapuljátok alázzátok aki nem engedi a seggét kinyalni az olyan sperma hulladékoknak mint ameilyenek ti vagytok!
moslékok elvárom, hogy tudjátok és naponta zsolozmázzátok > az usa-nató geci bada takarodjon ki a francba Európából, az Eu vezetése az alljas korrupt, buzi, nemzetgyilkos bandája takarodjon a sittre! - akasztásilag!
Gyurka80
@kereső: Ez a Fegyir Sándor hülye , összekeveri a szezont a fazonnal!
Virág Árpád
Már csak egy kérdés maradt, Elvtársak! Ki fizeti a révészt?
zenebohóc
Egyik sem diplomata! Még csak nem is diplomatikus! Persze aztán majd ha lehiggadt, másnap mindkettő magyarázza / magyaráztatja a bizonyítványát!
Gyurka80
@Dr. Proktor: Ennyire hülye nem lehetsz! Mi köze a románoknak alföldhöz?!
Gyurka80
@Csak Norisz és senki más: Az is a barom vörösök miatt volt!
Istenakinincsen
@KisTehen: tegnap, 16:46 Nem látod ugye hogy hol van a bibi?!? Szerinted azért nyer a tolvaj maffiakormány tizen-x éve mert 1,4 millió agyhalott barom már többség? Ehhez azért kellett még valami ügyeskedés nem? Okosban megoldották mint a cigányok?
Istenakinincsen
@KisTehen: Nincs többség te marha! honnan szeded a 48%-ot??? Minek/kinek a 48%-a?
jáger laszló
Dnyepropetrovszk polgármestere keresetlen szavakkal illette OV-t,
Mit válaszolt a viktorunk??
Hát nyelt 1et!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Cucika
Igaza van Orbán mindenkivel ujjat húz.Mindig az ellentéteket szítja. Egy elmebeteg.
amaramaistanna
Orbán "elment egy pofonért" megkapta. Mi meg megint szégyenkezhetünk miatta.
amaramaistanna
@Shikari: Egyszerűen nem a magyarokat, hanem a vezetőit, a kormányt szólta le. Joggal. Ha tiszteletet várunk el, azt másoknak is meg kell adni. De mi várható az "orbánféléktől" akik saját "népüket" is megalázzák és nyomorba döntik. Putyin/ Putler és más nácik hátsójának nyalogatása helyett emberként kéne viselkednie. Ami a történelmet illeti, stúdiumokat kellene folytatnod, mert nagy a hiányod az ismeretekben. Több területen is.
jáger laszló
A levelet I
Íjgyártó meghozta D,Petrovszkból Szíjjgyártónak amit most tanulmányoznak!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
@KisTehen: 16:46 Te nem jártál be matek órára? Tényleg 60 alatt van az IQ-d te szerencsétlen marha.
kereső
@Gyurka80: Ez a Fegyir Sándor az ungvári magyar egyetem professzora., aki a hazájáért harcol a fronton.Igy aztán nem hiszem, hogy bármit is összekeverne...
ómió
Ennek is már rég robbantották le a fejét!?
Fenyöfa58
@Shikari: A FÖNÖKÖTÖK IS TOTH / Roggyant TONI /!!Igen hülye vagy néha ,vagy mindig !!!
amaramaistanna
@Shikari: Ezt a baromságot meg ki súgta neked? Zelinszkij családjából például csak a nagyapja maradt életben a többiek meghaltak zsidószármazásuk miatt. Zelenszkij mint "náci - zsidó" elképesztő. Talán ha nem az orbáni és az orosz hazugságokat nyalnád be, hanem vennéd a fáradtságot és tájékozódnál , művelődnél. Szánalmasan ostoba vagy, nincs sajnos erre jobb szó. :(
vacsi
"Barmok. Nem, nem a magyar emberek. Hanem az ott hatalmon lévők – tette hozzá Dnyipro polgármestere."
De azt már nem tette hozzá, hogy mi a véleménye a Kárpátalján élő, már 100 éve hozzájuk csatolt magyarokról. Ugyanez? Mert ahogy viselkednek velük...
Istenakinincsen
@Shikari: Nálad nagyobb szar nincs! Ugató kutya...menj jutifalatért
Dr. Proktor
@m73: Nem hinném hogy kurva lett volna, legfeljebb szegény, így nem tellett saját és gyermeke iskoláztatására...
Anyukák szerelmi élete ne legyen téma!
Dr. Proktor
@Shikari: Ostobák vagytok, de ez ne legyen téma!
Nem röhögünk rajtatok, csak sajnálkozunk...
sunoge
@Shikari: Meg fogod kapni az élettől, amit megérdemelsz. Bár szerintem már meg is kaptad, szerencsétlen.
neverland
„Figyelj rám, te büdös disznó! ... Ne feledjétek, hogyan végzik a zsarnokok és a hatalom bitorlói. A legközelebbi példa a román diktátor, Ceausescu.”

168.hu/kulfold/dnyipro-polgarmestere-utan-most-egy-ukran-telegram-sztar-osztotta-ki-orban-viktort-252421
neverland
@Shikari: január 28., 13:15

Buli van, seggarc: www.youtube.com/watch?v=S1jXMGUGFyw

Amúgy, anyádnak kéne bocsánatot kérnie a világtól - érted. (mondjuk a világ szerencsésebb helyzetben van, mint mi matyarok, mert a világ nem tud matyarul)
neverland
Hű, bakker, ezt nem akartam elküldeni. Még piszkozat volt, még átdolgozás alatt ált, de véletlenül megnyomtam a nagy piros gombot.

bocsi... ja nem, mert szájber gyereke nem kér...
neverland
Két műfordítás közben megesik az emberrel (magyarról magyarra fordítok - ez amolyan spanglish shit)
Havanagi
@neverland: Remélem még lesz több ilyen hazafias megnyilvánulás,mert egyszerűen egy utolsó és aljas ,a hazájukért harcoló Ukrajnával szemben emberi silányságát megmutató O1G véleménye.
neverland
@Havanagi: Ukrajna megtámadása óta, Orbán szájából az '56-ozás felér egy káromkodással.
Az összes nemzeti értékünket kisajátította és szaros gumicsizmával a földbe taposta. Pl. már nem hordom a kokárdát évek óta, mert véletlenül sem akarok fideszes gyökérnek látszani! Micsoda bűn ez...
Havanagi
@neverland: Sajnos ez a szomorú valóság.Kokárda?Kb 20 éve nem hordom.Őseink forognak a sírjukban,nem ilyen országról álmodtak.
neverland
@Havanagi: És nem ilyen országért adták a vérüket!

Egy Rákay "Kálmán" Philip, aki szégyelli még a magyar nevét is, csinál filmet Petőfiről...
Ez mindennek az alja!
kereső
huppa.hu/szele-tamas-fecseges-a-kolostorban/

A cikkben van link, amelyben olvasható az erdeti!!! irás. Viccelt orbán???,
Dr. Proktor
@Németh István: Pistám!
Hát milyen magyart tanítottak neked a KGB-ben?
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 06:28 Te mint magyar??? Elképzelni is félelmetes hogy ilyen lenne egy magyar? Egy magyar vizsla is okosabb nálad te vicsorgó korcs kutya. Tudod hol a ti hazátok? Jó messze az őserdő mélyén egy barlangban! Nem az a kutya harap amelyik a leghangosabban ugat és vicsorog mint te:))) Rajtad jókat lehet röhögni akkor is ha sírni kéne.
Istenakinincsen
@Shikari: Te egyre hülyébb vagy! Nem érzed hogy az orrodnál fogva vezetnek? Az én gazdám én vagyok, hát a tied?
Azért pitizek neked, mert te még elnyerheted a legesleghülyébb címet ebben a nagy versenyben. Dolgozol keményen látom:))
Találj ki valami újat a Tel Aviv helyett te szerencsétlen, ez már uncsi. biztos van már újabb videója a gazdádnak ahonnan tanulsz.
Istenakinincsen
@Shikari: A gazdám én vagyok, a tied meg nem te vagy. Eddig érthető rabszolgakutya?
bence
Majd addig kekeckedik az Ukránokkal , míg valamelyik ki lukassza a fejét !
Istenakinincsen
@Shikari: Tévesek az információid te seggfej! Jókat röhögök rajtad ahogy ugatsz és vicsorogsz a kerítés túloldaláról:)))
Mit szóltál a témához amúgy? Nem a magyar néppel van baja, mert az viszonylag normális ugye? A kormányunk hozzáállása verte ki a biztosítékot nála és az nem egyenlő a magyar néppel! Érted csicskakutya?
Istenakinincsen
@Shikari: Még mindig nem értem hogy jön ide Tel Aviv??? Ott laksz?
vacsi
Nem az számít, hogy mit mond, hanem, hogy ki mondja...
neverland
Nme shikari a geci (ő csak bolond), hanem az eddig 16 másik, aki lájkolja ezt a hülye faszt a bullshit dumájáért.
neverland
Megkeményedtem. Akkor sem fog győzni Oroszország, ha fene fenét eszik is!
Ukrajna területén jogosan lépnek fel a NATO haderők !!! (már ezt is régen megírtam, de senki nem figyelt rám)
A gyengébbet báncsák! Ezt tűrhetetlen !!!
sunoge
@KisTehen: Szóval ti vagytok a többség. 3 alma az több mint 6 alma. Persze pityu, a ti matekotokban, mely a ferdítésre épül.
Pont mint az alternatív konzultciós 97% hehe...szánalmas.
Nanya
@Shikari: a jó büdös qrva anyád llájkolt téged te KÖCSÖG !
Nanya
Meg kell mondjam : Ez az ember nem hülye ! De a mocsok csúti rabló seggnyalói nagyon hülyék !
@shikari: te mindenek felett egy idióta szopógép,ner nyaló aljas senkiházi,idióta,ostoba ,tudatlan,analfabéta ,buzi köcsög vagy !
Istenakinincsen
@neverland: tegnap, 14:43 Ez a setét satu shikari magát lájkolja a többi nick nevével. Ez az egy bolond (sok néven) csinált már hülyét magából:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.