Tovább dagad a diplomáciai botrány és megy az üzengetés, azután, hogy a magyar miniszterelnök lesenkiföldjézte Ukrajnát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Óriási, hadüzenettel felérő, kitörölhetetlen hibát követett el Orbán. Mindegy, hogy csak kicsúszott a száján, vagy tudatos döntés által, de ez az a pillanat, amikor egyértelműen meg kell vonni tőle a bizalmat.
Európa nem Orbán Viktor játszótere, Európa népek, nemzetek sokszínű , történelmi egyvelege. Aki erre köp, annak nincs helye egy ország vezetésében.
Mindenki, akár fideszes, akár nem, vonja le a megfelelő konzekvenciálat, mert az önleértékelésünk és a közmegítélésünk 24. órájának a végén járunk.
Peller Anikó
Ez a riban carcú pókehas már teljesen elveszti a kontrollt maga felett a cárevicshez dörgölőzésben, de az eus pénz jól jönne a már előre elköltött euromilliárdok pótlására.
Peller Anikó
'Először is, ribancarcú, senki földje az nem a miénk, hanem a tiétek. Több ezer éve élünk itt, nem az Urálból jöttünk.

Különösen tehetségesnek kell lenni ahhoz, hogy Romániától és Szlovákiától Szerbiáig és Ukrajnáig mindenhol utálják az embert. A trianoni békeszerződés végül is büntetés az önök történelmi aljasságáért.

Borisz Filatov úgy véli, igazi söpredéknek kell lenni ahhoz, hogy megbocsássunk a szovjeteknek és utódaiknak 1956-ért és teljesen erkölcsi szemétládának kell lenni ahhoz, hogy az EU és a NATO ernyője alá üljünk, és mindenkinek elcsavarjuk a nyakát.

Kifelé az ernyő alól, és három nap múlva elintézünk titeket, rohadékok. Kibaszott szemetek. Nem, nem a magyar emberek. A szemetek azok, akik ott hatalmon vannak O1G.'

Khhmm.
Peller Anikó
Elintézünk titeket, rohadékok! Az ukrán polgármester Orbánnak üzent,

www.msn.com/hu-hu/hirek/other/elint%C3%A9z%C3%BCnk-titeket-rohad%C3%A9kok-az-ukr%C3%A1n-polg%C3%A1rmester-orb%C3%A1nnak-%C3%BCzent/ar-AA16PXJa

Kihúzod a gyufát 5. Vicctor, meglásd. Szorul a hurkod ónagyg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.