A politikus arról beszélt a mintegy háromszáz meghívott vendég előtt: pártja szerint nem a Fidesz által hirdetett, a multinacionális vállalatokra építő gazdaságpolitika vezet Magyarország felemelkedéséhez.

Toroczkai László szerint le kell rántani a leplet Orbán Viktorról és a Fideszről
Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke és frakcióvezetője beszédet mond a párt évértékelő rendezvényén Budapesten, a Hotel Barában 2023. január 28-án. MTI/Soós Lajos

Szerinte ezért vagy rá kell bírni a kormányt politikájának megváltoztatására, vagy “le kell rántani a leplet Orbán Viktorról és a Fideszről”. A Mi Hazánk elnöke hangsúlyozta: a multinacionális cégek mindig a legolcsóbb, akár más kontinensről behozott dolgozókat keresik, “már eleve nem gondolkoznak a magyar munkaerőben”, amely közben egyre nyugatabbra vándorol.

Ez Magyarország végét jelentheti – fogalmazott Toroczkai László. Kiemelte: nem a külföldi cégek jelenléte ellen vannak, elfogadhatónak tartják, hogy bizonyos korlátok között működjenek itt, például kizárólag magyar munkaerőt alkalmazva, adót az itteni cégekhez hasonló módon fizetve, kedvezmények és vissza nem térítendő támogatások nélkül.

A parlamenti ellenzék többi pártjáról úgy nyilatkozott: miután kiderült, hogy külföldről kaptak forintmilliárdokat, innentől senki nem mondhatja, hogy a magyarok érdekeit képviselik. “Ők rabszolgák, kitartottak, csicskái a disznófejű nagyuraknak”, s aki rájuk adja a voksát, “az a Világgazdasági Fórum érdekeire szavaz”, “a megszállásunkat és a teljes gyarmattá süllyesztésünket” támogatja.

Mindenhol fel kell szólalni az őrület ellen, meg kell akadályozni egy újabb világháború kitörését

– hangsúlyozta szombaton, Budapesten tartott évértékelő beszédében Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, frakcióvezetője az MTI tudósítása szerint.

A politikus szerint életveszélyes, hogy az első világháborút megelőző időkhöz hasonló, “vérgőzös, vért és háborút akaró hangulat van az európai politikusok között”. Azt hangsúlyozta: meg kell változtatni az európaiak gondolkodását, mert ezen a kontinensen fog múlni, hogy lesz-e világháború, és feláldozzák-e a civilizációnkat. Közlése szerint ebben a munkában vannak külföldi partnereik, “szépen alakul az új szövetségi rendszer”, amely új frakciót eredményezhet a következő Európai Parlamentben.

“Valami elindult Európában” – jelentette ki Toroczkai László, azt hozva példaként: számos országban velük párhuzamos utat bejárva vannak jelen a politikában a Mi Hazánkhoz hasonló szervezetek.

Hozzátette: képviselőik nemmel voksolnak Finn- és Svédország NATO-tagságára, mert a két állam belépésével több ezer kilométeres határ jönne létre a katonai szervezet és Oroszország között, ez pedig nagyban növelné egy fegyveres konfliktus veszélyét. Teszik mindezt a svéd és a finn barátaik érdekében – jegyezte meg Toroczkai László, aki arról beszélt: mára a világ átalakítása, egy szűk pénzügyi kör diktatúrája véres valósággá változott.

Kijelentette: “Ukrajnát már eladták” külföldi befektetőknek, akik annak a szűk pénzügyi elitnek az uralmát terjesztik ki a szomszédos országra, amelynek már sikerült szinte az egész világot gyarmati sorba taszítania.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ez a trockos is csak egy nagy nemzeti dumaláda...,gyogyi shikarik bálványa!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Kedves Elnök úr! Le kell rántani a leplet Orbán Viktorról, és a fideszről? Nosza rajta! Tegye!... Ja, hogy nem megy? Akkor minek mondja?
namihami
@jesz: 19.57: Nem megy? Nem szabad neki! A kormány hűséges, kitartott ""ellenzéke""!
csak úgy....
ez a trockos is csak egy nagy nemzeti dumaláda...,gyogyi shikarik bálványa!
Lepényleső
...aztán gyorsan vissza is takarni,- szégyenünket leplezni?
surdilloFUJT
@Pegero: ..MEG ANYÁDAT BERENDELNI A SAROKRÓL,NAPIHÜLYE!!!
surdilloFUJT
Nagyon hamar játtsza ez a fasisztoid nyilasivadék az ""orbánellenességet",úgy tesz mintha nem a fidesstől(orbántól) kaptak volna annyi szavazatot,hogy beülhessenek a fidess által meggyalázott parlamentbe!!!Kiváncsian várjuk orbanbasi reakcióját!!!
troll6
Ugyan má' Laci! Együtt 4/5-öd ?! Az nem jó???
Maxipocak
@m73: Ja. Erről valahogy qrvamélyen hallgatnak.
Törölt Nick
Te ökörállat, ki bánatos fasz akar háborút Puttyogón meg a Gecin kívül? Senki te vadbarom.
Pálinkás Pál
ezt hozza a liberális politika...normál esetben 2006-miatt ez a gyökér mostanában szabadulna, ha megélte volna...sokat köszönhettek fletónak nemzethy köcsögök...
Jozefina
Toroczkai bármit is mond a létezésével is Orbánt támogatja, megosztva a magyarokat!!!
szép új világ
Tusek - Tóth - Toroczkai. Még a saját felmenőik nevét is szégyellik. (Mondjuk ez érthető...)
csak úgy....
valami 0rbán számára rázósat tudhat ez a lacináci, mert eddíg nem nagyon rántogatta azt a leplet! különben,ha ö kerülne hatalomra, azt úgy hívnám, hogy szart a fosra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.