A politikus arról beszélt a mintegy háromszáz meghívott vendég előtt: pártja szerint nem a Fidesz által hirdetett, a multinacionális vállalatokra építő gazdaságpolitika vezet Magyarország felemelkedéséhez.

Toroczkai László szerint le kell rántani a leplet Orbán Viktorról és a Fideszről
Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke és frakcióvezetője beszédet mond a párt évértékelő rendezvényén Budapesten, a Hotel Barában 2023. január 28-án. MTI/Soós Lajos

Szerinte ezért vagy rá kell bírni a kormányt politikájának megváltoztatására, vagy “le kell rántani a leplet Orbán Viktorról és a Fideszről”. A Mi Hazánk elnöke hangsúlyozta: a multinacionális cégek mindig a legolcsóbb, akár más kontinensről behozott dolgozókat keresik, “már eleve nem gondolkoznak a magyar munkaerőben”, amely közben egyre nyugatabbra vándorol.

Ez Magyarország végét jelentheti – fogalmazott Toroczkai László. Kiemelte: nem a külföldi cégek jelenléte ellen vannak, elfogadhatónak tartják, hogy bizonyos korlátok között működjenek itt, például kizárólag magyar munkaerőt alkalmazva, adót az itteni cégekhez hasonló módon fizetve, kedvezmények és vissza nem térítendő támogatások nélkül.

A parlamenti ellenzék többi pártjáról úgy nyilatkozott: miután kiderült, hogy külföldről kaptak forintmilliárdokat, innentől senki nem mondhatja, hogy a magyarok érdekeit képviselik. “Ők rabszolgák, kitartottak, csicskái a disznófejű nagyuraknak”, s aki rájuk adja a voksát, “az a Világgazdasági Fórum érdekeire szavaz”, “a megszállásunkat és a teljes gyarmattá süllyesztésünket” támogatja.

Mindenhol fel kell szólalni az őrület ellen, meg kell akadályozni egy újabb világháború kitörését

– hangsúlyozta szombaton, Budapesten tartott évértékelő beszédében Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, frakcióvezetője az MTI tudósítása szerint.

A politikus szerint életveszélyes, hogy az első világháborút megelőző időkhöz hasonló, “vérgőzös, vért és háborút akaró hangulat van az európai politikusok között”. Azt hangsúlyozta: meg kell változtatni az európaiak gondolkodását, mert ezen a kontinensen fog múlni, hogy lesz-e világháború, és feláldozzák-e a civilizációnkat. Közlése szerint ebben a munkában vannak külföldi partnereik, “szépen alakul az új szövetségi rendszer”, amely új frakciót eredményezhet a következő Európai Parlamentben.

“Valami elindult Európában” – jelentette ki Toroczkai László, azt hozva példaként: számos országban velük párhuzamos utat bejárva vannak jelen a politikában a Mi Hazánkhoz hasonló szervezetek.

Hozzátette: képviselőik nemmel voksolnak Finn- és Svédország NATO-tagságára, mert a két állam belépésével több ezer kilométeres határ jönne létre a katonai szervezet és Oroszország között, ez pedig nagyban növelné egy fegyveres konfliktus veszélyét. Teszik mindezt a svéd és a finn barátaik érdekében – jegyezte meg Toroczkai László, aki arról beszélt: mára a világ átalakítása, egy szűk pénzügyi kör diktatúrája véres valósággá változott.

Kijelentette: “Ukrajnát már eladták” külföldi befektetőknek, akik annak a szűk pénzügyi elitnek az uralmát terjesztik ki a szomszédos országra, amelynek már sikerült szinte az egész világot gyarmati sorba taszítania.

Forrás: MTI

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Rántsad baszki, aztán tűnjetek el ti is a süllyesztőbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgl
Ennek a rohadéknak Vonával és Ocsmány Vigyorral trióban 15 évet kellett volna kapnia a 2006-os sikertelen erőszakos állampuccskisérletért, csakhogy az akkori hatalom, - mai ellenzék,- már bőven leépült és debil impotens beszari balfaszok vezették, akik nem mertek ezekhez a hazaáruló gazemberekhez hozzányúlni.

fel nem foghatom, hogy a mai ellenzék miért nem magában keresi a hibát, miért a fidesz és pláne a vezérét zsenizi, - ezezl akarja magáról elterelni, hogy mekkora balfaszok?- és miért nem tesz végre azért, hogy hatékonyan lépjen fel végre a mai fidesz hazaáruló ámokfutói ellen.
Maccska
@sgl: én arra emlékszem amikor a mai ellenzék megostromolta a Parlamentet.
Az nem volt puccskísérlet?
Trumpnak hasonlóból komoly gondja lett,pedig ott sem volt.Magyar pártvezető viszont rakétázhatta a parlamenti őrséget.
Maccska
@Maccska: Üvegdobálás, pirotechnikai eszközök dobálása
A vád lényege szerint a 2018. decemberi Kossuth téri demonstrációkon a vádlottak üveget, pirotechnikai eszközt dobtak a Parlament épületének védelmére felsorakozott rendőri sorfalra, és eltalálták a rendőröket, továbbá lökdösték a sorfalat, hogy áttörjenek rajta. Erőszakos magatartásukkal akadályozták a rendőröket jogszerű eljárásukban.
szép új világ
Tusek - Tóth - Toroczkai. Még a saját felmenőik nevét is szégyellik. (Mondjuk ez érthető...)
csak úgy....
valami 0rbán számára rázósat tudhat ez a lacináci, mert eddíg nem nagyon rántogatta azt a leplet! különben,ha ö kerülne hatalomra, azt úgy hívnám, hogy szart a fosra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.