A NATO katonai bizottságának elnöke szerint a NATO felkészült a közvetlen konfrontációra Moszkvával.

NATO: készen állunk a háborúra Oroszországgal

Mindennél közelebb került a NATO a háborúhoz. Forrás: Pixabay

Egy portugál tévécsatornának beszélt arról Rob Bauer, a NATO Katonai Bizottságának elnöke, hogy az Egyesült Államok vezette blokk készen áll az Oroszországgal való közvetlen konfrontációra

Egy erre vonatkozó kérdésre válaszolva azt állította: „Készen állunk”. Utána gyorsan leszögezte, hogy a NATO csak akkor lép a tettek mezejére, ha Oroszország átlépi a vörös vonalat azzal, hogy megtámadja valamelyik NATO-tagállamot – írta a TASZSZ orosz hírügynökség.

Bauer szerint a NATO-nak felkészültnek kell lennie, mert jelenleg Oroszországé a katonai kezdeményezés. A NATO vezetője korábban aggodalmának adott hangot, hogy az ukrajnai harcok háborúvá szélesedhetnek Oroszország és a védelmi szövetség között.

Ha a dolgok rosszul alakulnak, annak szörnyen rossz vége lehet. Ez egy szörnyű háború Ukrajnában. Olyan háború is, amely a NATO és Oroszország közötti háborúvá fajulhat. Mindennap azon dolgozunk, hogy ezt elkerüljük – idézte az Independent Jens Stoltenberget.

A Kreml többször is azzal vádolta a NATO-szövetségeseket, hogy a konfliktus részesévé váltak azáltal, hogy fegyverekkel és tankokkal látják el Ukrajnát, kiképzik csapatait és katonai hírszerzési információkat adnak az orosz erők elleni támadásokhoz – írta az Index.

A Nyugat hosszú éveken át szégyentelenül kihasználta erőforrásait, népirtásra és terrorra buzdított a Donbaszban, és gyakorlatilag gyarmattá változtatta az országot. Most pedig cinikusan ágyútölteléknek, Oroszország elleni faltörő kosnak használja az ukrán népet azzal, hogy továbbra is fegyverekkel és lőszerrel látja el Ukrajnát, zsoldosokat küld, és öngyilkos pályára állítja az országot – nyilatkozta az Ukrajnát szűk egy évvel ezelőtt lerohanó Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Forrás: Index
Fotó: Pixabay

144 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Őrnagy
@Eladott Ország: Van némi diszkrét bája amikor ta, aki bevallottan a sok fityeszes rokon miatt kerülték elmegyógyintézeti felügyelet alá, te Orbánozol itt leghevesebben!
Ha nem lennél ennyire szánalmas, talán nevetnék rajtad, pedig rajtad sírni kellene!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
NATO teljesen +hülyült??
Agyára ment a szankciózás kudarca!!???
csak kérdezem??
barátilag
J.L.
Béla333
Így van: ez a Putyin nem normális! Visszavonhatná a megszálló csapatait a saját országhatárain belülre, de ez nem akarja a békét!
Ameddig ez él, addig veszélyes a világra!
magyar1
Amíg nato tagállamot nem támadnak addig csönd. De igaza van Putyinnak, az ukránokat a nyugat és Amerika ágyútölteléknek használja.
koszpeko
@Maccska: A NATO alapszerződésben szerepel, hogy ha egyet megtámadnak az összes NATO országot megtámadják.
Olvass, tanulj aztán írj baromságokat,
Ki a nem normális aki lerohan egy szuverén független országot?
Vagy az aki kilátásba helyezi az Éjszak Atlanti Szövetség országainak megvédését ha Moszkva átlépi a határát bármelyik NATO tagnak?
Béla333
Csak emlékeztetőül: nem Ukrajna támadta meg az oroszokat, hanem az oroszok támadtak rá egy szomszédos országra.
A hülyemagyar maffiahívők ezt nagyon el szeretnék felejteni...
KisTehen
na, a lincsiknek TELJESEN ELMENTEK OTTHONRÓL
KisTehen
"Mindennap azon dolgozunk, hogy ezt elkerüljük."

HAHAHAHAHAHA

a fickónak van humora
koszpeko
@jáger laszló: Neked is írom, NATO alapszerződés
5. cikk
A Felek megegyeznek abban, hogy egyikük vagy többjük ellen, Európában vagy Észak-Amerikában intézett fegyveres támadást valamennyiük ellen irányuló támadásnak tekintenek és ennél fogva megegyeznek abban, hogy ha ilyen támadás bekövetkezik, minde­gyikük az Egyesült Nemzetek Alapokmányának 51. cikke által elismert jogos egyéni vagy kollektív védelem jogát gyakorolva, támogatni fogja az ekként megtámadott Felet vagy Feleket
KisTehen
ukrajna nem nato tad, nem eu tag

uukrajna egy szovjet utódállam
simmering73
Annyira azért nem hülye Putler sem. Nem fog megtámadni NATO országot. Tudja, hogy semmi esélye sem lenne velük szemben.
NKF
Az amcsik dumálnak a NATO-nak,az Uniónak.Ukrajnához mi közük van?
Ha öntenék a rengeteg pénzt,fegyvert már régen béke lenne!
csipetke
Putyin egy idióta,háborúsbűnös tömeggyilkos. Ki az anyja állt a háta mögé pisztollyal,hogy támadja meg az ukránokat? Ez a féleszű cezaromániás seggarc mindenképp be akart vonulni a történelembe valami nagy dologgal.Hát ez összejött. Ő Hitler.2-verziója. Azt hitte a barom,hogy egy hét alatt bekebelezi az ukránokat,és aztán jött a meglepi. Jövőre választás ruszkiországban, de ezzel az elcseszett háborúval maga alatt vágta a fát az elmebajos
Csizmás Kond
Tehát a nagy védősereg a korcs amerika parancsára átmegy támadásba... vagyis a nato csak azért terjeszkedett, hogy maga mögött tudjon minél több országot egy esetleges háború kirobbantása esetén...
csak úgy....
a fidesz gügyék már megint nem értenek semmit csak a hülyeségeiket szajkózzák!
a nato fölkészült arra az esetre ha támad a szarházi ruszki!
@KisTehen: ha egy magyar buta,akkor az kurvára..
simmering73
@KisTehen: "a NATO csak akkor lép a tettek mezejére, ha Oroszország átlépi a vörös vonalat azzal, hogy megtámadja valamelyik NATO-tagállamot " Hol olvasol te Ukrajnáról egy szót is te szellemileg alultáplált.
csak úgy....
@Csizmás Kond: "a NATO csak akkor lép a tettek mezejére, ha Oroszország átlépi a vörös vonalat azzal, hogy megtámadja valamelyik NATO-tagállamot"
@Csizmás Kond: mitöl vagy te ennyire kibaxottu buta?
koszpeko
@KisTehen: na figyelj kegemarha!
Egy erre vonatkozó kérdésre válaszolva azt állította: „Készen állunk”. Utána gyorsan leszögezte, hogy a NATO csak akkor lép a tettek mezejére, ha Oroszország átlépi a vörös vonalat azzal, hogy megtámadja valamelyik NATO-tagállamot – írta a TASZSZ orosz hírügynökség.
sgl
Oroszország gzdasági ereje, Olaszo, vagy Hollandia, vagy Spanyolország nagyságú, csak területi, nyersanyag és atomhatalom.
Más nincs.
A katonai műszaki dolgok nagy része szétlopva, elrohadva, bűnözőket soroznak be, stb.
Őrnagy
@koszpeko: A NATO csapatok amikor bevonultak Irakba az USA vezetésével (tömegpusztító fegyvereket keresni) akkor melyik NATO tagállamot is támadta meg konkréten Irak?
Csak kérdezem mert már nem emlékszem!
Amúgy több mint egy millió irakit gyilkoltak le de tömegpusztító fegyvereket egyáltalán nem találtak!
5. cikk ugye, te barom!
csipetke
@NKF: 09:02 ...és Ukrajnát úgy hívnák,hogy Oroszország-alsó. Mit szólnál,ha minket támadott volna meg ez a barom,és bekebelezné az országunkat? nyilván minden épeszű ember tiltakozna ellene. Az ukránok is csak a hazájukat védik.
@KisTehen: És hol van már a Szovjetunió? Ukrajna a Szovjetunió előtt is létezett, Kb ugyanolyan régre nyúlik vissza a történelmük, mint a miénk. Európa második legnagyobb országa. Hogy jön ahhoz egy debil,agyament, cezaromániás zakkant agyú barom,hogy leigázza?
csak úgy....
@Őrnagy: ott a szemét gyilkos saddam hussein volt a cél ,aki nem csak a saját népét gyilkota halomra ,veszélyt jelentett a teljes térségre! diktátorokkal nem szabad kesztyüs kézzel bánni,föl kell öket lógatni vagy lepuffantani,mint azt 1989 ben a román tette !
koszpeko
@Őrnagy: amikor tömegpusztitó fegyvert kerestek akkor csak Nagy-Britannia ment nem minden NATO ország és az nemis NATO hadművelet volt.
Őrnagy
@sgl: "Oroszország gzdasági ereje, Olaszo, vagy Hollandia, vagy Spanyolország nagyságú"
Na ja. Lehet hogy csak Andorra, vagy Luxemburg! Napóleon is azt hitte, azért támadta meg!
Toller Béla
Az már nem is cinizmus, hanem igazi fasizmus, amikor az önvédelmi harcot folyttató felet egyszerűen leöngyilkosozza egy genya gonosztevő !
Őrnagy
@koszpeko: Na most megnyugtattál. Csak két NATO tagállam (két atomhatalom) támadt szoros szövetségben egy független, szuverén ENSZ tagállamra szándékosan hamisított titkosszolgálati jelentések alapján! Akkor biztonságban vagyunk!
KisTehen
UKRAJNA EGY SZOVJET UTÓDÁLLAM

gondotok van a valósággal, libcsik?

HAHAHA
KisTehen
a vallás, a nyelv, a kultúra ... minden oda köti ukrajnát
csak úgy....
@KisTehen: te meg a buta tehen még butább kis tehene
KisTehen
a karácsonyt is az ortodox naptár szerint ünneplik
koszpeko
@Őrnagy: azt nem mondtam, hogy jogos volt.
De az USA nem egyenlő a NATO-val.
koszpeko
@Őrnagy: ahogy írtam NEM NATO akció volt.
ómió
De akkor belőletek se marad semmi, azt, ugye tudjátok!?
jesz
nato: készenállunk a háborúra! Igazán? Az emberélet nem számít, csak a politikusok nak igazuk legyen? Az utolsó emberig harcolnak?..kik?
Azért azt megnézném, hogy a tagországok egyenként hány katonát küldenének a
golyózáporba...ha az egyik igen, a másik miért nem?
Csizmás Kond
@csipetke: @csipetke: ..." Ukrajna a Szovjetunió előtt is létezett, Kb ugyanolyan régre nyúlik vissza a történelmük, mint a miénk. " ...egy csipetnyivel többet kéne olvasgatni ha már történelemszakossá vanzséltad magad...íme...hu.wikipedia.org/wiki/Ukrajna...és ebből kiemelve "1917 végén megalakult a független Ukrán Köztársaság, "
...szóval előtted tényleg létezett de előttünk nem...kis csipetnyi okoska...
sgl
Akkor mi a helyzet Lengyelországgal??
Asse volt anno, Ukrajnával lehetnek tezsvérek, születésileg.
Maccska
@sgl: Lengyelország ezeréves állam te hülye.Ukrajna meg sosem létezett.A Szovjetunió kreálta.
Maccska
@koszpeko: ahogy kiprovokálták ukrajna megtámadását,ugyanúgy kiprovokálhatják például Lettország megtámadását is.Az USA nak nem számít.
Őrnagy
@sgl: A lengyelek hálásak az ukrán náciknak a közös hősi emlékek kapcsán!
2013. SZEJM ülés 442 honatya:
"Népirtásnak minősítette a lengyel szejm az Ukrán Felkelő Hadsereg (UPA) által 1943 nyarán elkövetett, több mint százezer lengyel áldozattal járó volhíniai mészárlást pénteken egyhangúlag elfogadott határozatában."
A lengyelek ma is könnyes szemekkel emlékeznek az 1943-as hős náci ukránokra, azért támogatják Európában az elsők között az ukrán nácikat!
Emmersson71
@jáger laszló: 08:47 - Ostoba vagy, csak okoskodsz. Közben sötét vagy, mint a vakond belsőzsebe.
Németh István
@koszpeko: az agyadat ellepte a kosz! Képtelen vagy dondolkozni és felfogni a tényeket! Egyszerűen vitaképtelen seggfej vagy! @sgl: te nagyon hülye! > 1945 óta valójában a hideghá-borús időszak megnyíltával, amikor az usa vérszemet kapott egy idegen terület megszerzésnek lehetőségére; az akkor még szovjet vezetés felmérte, átlátta az usa aljas igyekezetét >> miként azt is, hogy nem véletlen az indokínai, stb háborús potencia kihelyezése ezekre a területekre, Majd jöttek az afgán stb. területek a szovjet hatalom valóságos bekerítési igyekezete! RÁBASZ-TAK!!! most ukránterületen próbálkoznak a 78 éve itt állomásozó alakulataikkal akarnak napóle-oni-hitleri hódítást! Csak elfelejtettk, hogy ezek a ganajok hogyan is élvezték a végkifejleteket! Vagy éppen azt hiszik, hogy mint a trójai faló befurakodtak abba a zárt egységbe amelyet az orosz felkészültség maximálisan védeni tud!? AZTÁN egyet még plusz elfelejtettek > amikor a nató, vagy inkább az usa utasítására a nato bármilyen határokat sértő tevékenységet kezd - persze nem elfogadva a simlis nyomulásaikat a fegyverzteikkel és az un. szakértői tanácsnokok-kal és "bérkatonákkal" való, már most is nagyfokú veszélyeztettséget!!! - abban a pillanatban a nyilvánvaló > "hon sértés" okán >> megelőző lépésként a háburú helyszínét az oroszok az usa területére fogják áthelyezni! NA ettől be vannak szarva!!! Az oroszok a nató EURÓPAI állomáshe-lyeit likvidálni fogják - a jelen ukrán áruló csőcselékel együtt! Nem kívánom, hogy így legyen, de van szerncsém ismerni az orosz gondolkozásmódot és a megdöbbentő alaposságukat, a több féle variációra érvényes felkészültségeiket. Különben elégséges lehet mindenki számára a II. világháborus végkifejlet > igaz nagyon sok véráldozattal, tegyük hozzá az usa bevatkozással; de a mai helyzetben az usa aljasságaival szemben a világ közvéleményét ráébreszteni a valósságra határozott katonai csapással fűszerezve >> az megsemmisítő lehet az aljadékok a rablógyilkos társadalom számára! Ennyi!
A lényeg és...
Toller Béla
@Őrnagy: Te fasz ! A lengyelek nem a volt ukrán nácikat támogatják, hanem a mostani orosz nácikat utálják, az ukránokkal együtt, Érzed, hogy különbség van a kettő között ?
Toller Béla
@Németh István: Gyenge vagy ! Az oroszok egyedül soha nem nyertek háborút, a saját eszközeikkel meg pláne nem. És most sem fognak, egyszerűen nincsenek hozzá elegen ! Nagy, összeharácsolt föld, kevés gondolkodó ember ! Ha nincs árulás a másik oldalon ha nincs egy olyan szövetséges, amelyik mindent megad nekik, csak kérni kell, ha nincsenek olyan buta emberek, mint te meg az orbán, akik elhiszik, hogy örök béke meg barátság ...akkor ezek elveszett népek ott a nagy orosz pusztán ! Egymást falják fel. Akár a magyarok, ha magukra hagyják őket !
Maccska
@Toller Béla: az ukránoktól könnyebben visszaszerezhetik az ősi lengyel földeket,mint az oroszoktól.A lengyeleknek egy gyenge ukrajna az érdekük.
GeoCravker
A németek de facto közölték, hogy háborúban állnak. 4-5 napja. Elfelejtettek szólni Soltenbergnek?
Őrnagy
@Toller Béla: Bizony van különbség. A mostani ukrán nácik (horogkeresztes és Hitler arcképes tetoválásokkal) a Majdani USA szervezésű puccs óta még csak 14-15 ezer oroszt gyilkoltak le, és hogy, hogy nem, az oroszok nem kívánták a beavatkozással kivárni amíg elérnek a 100 ezerig! Az oroszok a békességet keresték, és Merkel mutti segédletével megkötötték a Minszki békét, de Merkel mutti és Macron is kikotyogta, hogy azt az oroszokon kívül senki nem gondolta komolyan, csak a háborúra való felkészüléshez akartak időt nyerni!
Tagadhatjátok ti pöcegödörből előbújt USA fasszopó libsi büdösbogarak a tényeket, de már George Friedman is elmagyarázta 2015 évi geopolitikai előadásában, hogy az USA eltökélt célja, hogy Európát leválassza az orosz energiahordozókról és nyersanyagokról és ebből azóta se enged! Minden ezért van, ha a csillagokat is lehazudjátok az égről, akkor is!
www.youtube.com/watch?reload=9&v=IuIoB--Al-I
relatív
A világ hatalmainak mai vezetése valamely bolondokházi menekültként funkcionál.
Nincs egy épeszű emer sem ezek közt ?
Azért már az ismeretek - bármilyen alacsony szinten történt IS egyeseknél - annyira elterjedtek, hogy látható egy ( a cikkben említett vízió ) ilyen összecsapás a Föld évszázados elsivárosodásához vezethetne, élőlények nélkül !
fideszes gyökér
A Ribancpofa is háborúban áll, hiszen jó drága gázt veszünk az orkoktól.
fideszes gyökér
@relatív: szarunk le.
Csak Orbán Viktor legyen továbbra is gazdag bunkó!
Ez Magyarország érdeke.
Maccska
Egész ukrajna nem ér annyit amennyibe már eddig került a világnak.
Egy halott is sok érte.
Őrnagy
@fideszes gyökér: Te gyagyás USA fasszopó húgyagyú libsi büdösbogár honnan és mennyiért tudnál gázt szerezni az országnak és hogyan tudnád eljuttatni a magyarországi gáztározókba az orosz gáz helyett? Erről próbálj értekezni te kretén!
fideszes gyökér
@Őrnagy: meg lehet oldani, de ahhoz sajnos nem kell leszopni a nácigecit.
Bástya Béla Elvtárs
Kíváncsi vagyok, mi lesz a Casus belli !!! Hogyan dobják oda martalékul megint Lengyelországot???
Őrnagy
@fideszes gyökér: Ne hazudozz. Arról mesélj, hogy hogyan és honnan! Tengerpartunk nincs, LNG kikötőnk nincs. 5 éven belül technikailag megoldhatatlan. Ha még jobban leszopod az USA faszt és naponta kinyalod a Szaros Gyurka seggét, akkor se lehet megoldani, mert egyszerűen a közeli tengerpartokon sincs ehhez szükséges mennyiségű LNG fogadására alkalmas kikötő, és baj van a piaci kínálattal és a szállítási eszközökkel is a kikötőig és a kikötőktől a magyar tározókig.
Őrnagy
@Őrnagy: Az egyetlen megoldás az lett volna, amit az USA korábban akart, csak másra fogta az akciót, hogy az "Arab tavasz" 2011 évi beindításával megszerzi Szíriát, és a Katari gázt Szírián keresztül csővezetéken szállítják Európába. Ha ezt Oroszország és Asszad szíriai elnök nem akadályozta volna meg, akkor már itt lenne a gázvezeték Magyarországon! Ez az USA terv nem jött be, maradt "B" tervnek a Majdani puccs megszervezés 5 milliárd $ befektetéssel, majd az Északi áramlat gázvezetékek felrobbantása! Így Magyarország örülhet, hogy heves USA és Brüsszeli tiltakozás ellenére mégis megépült a Déli áramlat gázvezeték, mert anélkül most az iparunknak és a lakosságnak se lenne elegendő gáz, a gazdaság leállt volna, a lakosság meg fűtés nélkül maradt volna.
Lehet itt Putyinozni, meg ordenáré módon Orbánozni, de a tények makacs dolgok.
fideszes gyökér
@Őrnagy: vannak vezetékek például Ausztria felől is jön, de neked, félázsiai majomnak jobb a drágább is.
Maccska
@fideszes gyökér: jópár új vezetéket adott át a fidesz kormány.Jellemzőjük hogy orosz gáz jön belőlük.
Peller Anikó
@Órnagy gyula: Gázt onnan kell venni ahol eladó, kb féláron minta putyingáz.

- Előszöris nem kellett volna leállítani a házszigetelési programot, mivel a stadionokban nem lehet lakni. Sokkal kevesebb gázra lenne szükség szigetelt házakban.
- aztán nem kellett volna a benzinre sapkát tenni, mert így a hülyeautósok csak mégtöbbet autóztak, míg a pékek, bótok, termelők tönkrementek vagy az égbe nyomták az árakat. Sapka nélkül fogyasztás fékező hatása lett volna, a szállítást meg lehetett volna segíteni.
- nem kellett volna megszüntetni a ROLA szállítást, hanem egy párhuzamos vágányt kellett volna kiépíteni első körben Szeged Bp között, így kevesebb gázolaj kellene a kamionokba, mert a stadionokkal nem lehet árut szállítani.
- a takarékosság nem kifizetődő az elbaszott kormányodnak, mert az üzemanyagon van a legnagyobb adóbevétel amit aztán stadionok építésére fordítanak az épeszűnek éppen nem mondható vezetőid, + még hitelből. Na persze a maradékot el is kell lopni.
Eladott Ország
@Őrnagy: Ez a nagyravágyó, szélhámos, kitáplált húgyszagú falusi tahó O1G, kinek számára nincs kínzóbb dolog mint a jelentéktelenség, teljes hülyének nézi a magyar lakosságot és az EU-t. Igyekszik elhitetni magával és cselédjeivel, hogy ő egy jelentős személyiség, aki a világpolitikát alakítja - közben az EU-ban és a világporondján nem más mint egy jelentéktelen, ügyeskedő, simulékony, gátlástalan kis seggdugasz. Rüheli mindenki! Trotty-gatyás békegalambunk Ukrajnához való hozzáállásához és megnyilvánulásaihoz simán belefér a "ribancarc" definíció. Az pedig, hogy jópár ov-szövetséges elbukott, az nem jelenti, hogy nálunk is kinyílna az emberek szeme. Itt nem csak az Elios-lámpák miatt van sötétség! Javaslom a békegalambnak, hogy álljon a két harcoló fél közé, és követelje a tűzszünetet és a békét. Szerintem mind a két oldal, előről-hátulról beleereszt egy-egy rakétát, hogy kussoljon végre. De hát ehhez nagyon gyáva, csak a pofája nagy.
A hintapolitika vége. Ezt kellett volna óriásplakátolni az ellenzéknek! Moszkva-Brüsszel
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274941456_3049230032001343_5298960974228275698_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=yGPJ0xRYuG8AX9wOkxZ&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBKwuI792SJy0XAjJCO-kPeLedbrXisLCHKWDgXV1eoSg&oe=63DA4C7D
Minden ami aljas és ocsmány a politikában, minden ami megvetendő és embertelen a lakossággal szemben, azt az Orbán kormány mind elkövette, a leggyűlöltebb személy lett...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/259416150_2979382452319435_5115950868726761427_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=LDfVYcvtyVcAX-mqn_z&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDGCVAmoya46Nff55akX6fWXQb5vvlEj_Zo5UC1XezVUw&oe=63DAEFB0
fideszes gyökér
@Maccska: Nagyon hálás vagyok az Orbánviktornak, hogy minden eszközzel támogatja a népirtást.
A büdöscigánykurvaannyát is tisztelem a vén faszkalapnak!
Őrnagy
@Peller Anikó: Ugyan gyagyás! Ez merő süketelés! Honnan mennyiért, és milyen szatyrokban szállítva lehet kiváltani az orosz gázt, és eljuttatni a magyar tározókba? A házak szigetelésével lehetett volna talán 15 % gázmegtakarítást elérni, de csak a lakossági fogasztás felében, ugyanakkor igen nagy befektetést és építőipari kapacitást is igényelt volna, miközben sok szigetelt házban panaszkodnak a penészedés okozta károkra.
Maccska
@fideszes gyökér: Orbán azonnali békekötést javasol folyamatosan.
Mégis hogy népírt te kretén?
Ha a nyugat nem támogatta volna fegyverekkel ukrajnát már rég vége lett volna a haborúnak.Így meg több százezernyi halott,rommá lőtt ország.
A fegyvergyárakon meg az USA n kívül ki járt jól???
Őrnagy
@Eladott Ország: Van némi diszkrét bája amikor ta, aki bevallottan a sok fityeszes rokon miatt kerülték elmegyógyintézeti felügyelet alá, te Orbánozol itt leghevesebben!
Ha nem lennél ennyire szánalmas, talán nevetnék rajtad, pedig rajtad sírni kellene!
fideszes gyökér
@Maccska: javasolja, javasoljatgatja a békekötést.
Gondolom a másik bunkó már el is fogadta a javaslatot és rögtön békét is köt.
fideszes gyökér
@Őrnagy: nemzetközi skinheadbéke.
Jaaaa...
A büdösparaszt típusú majombékét kívánjuk.
Le a románokkal, szlovákiát is vissza.

Te Bunkófasz.
Őrnagy
@fideszes gyökér: Ez nem más, mint USA fasszopó libsi büdösbogár gyűlölködés és pótcselekvés értelem hiányában.
fideszes gyökér
@Őrnagy: az értelmet máshol keresd.
MAGYAR VAGYOK GECC!
ROHADJÁL KI AZ ORSZÁGOMBÓL TE BUNKÓ!
Nessy
Épp a napokban fejtette ki Orbán, hogy Putyin nem veszíthet! Ergo kétoldalú békekötés Putyin számára nem létezik! Ez van! Ez a realitás!
fideszes gyökér
@Őrnagy: Békét szeretnék kötni, de te azért csak húzzál vissza Szibériába, ott nyugi van.
rokker33
Látom megint összegyűlt az usát védő csőcselék :) :) ostobák ha Putyin megmutatja valódi hatalmát az egész nátó elmehet a picsába! Kína Fehéroroszország india és a közel kelet az Oroszországhoz fog csatlakozni!) Efelől semmi kétségem, akkor hiába a nato szánalmas hadserege szart nem fog érni Putyin és Kína ellen,de ezt a rühes libernyák korcsok nem értik meg! Hamarosan kifogunk pusztulni a föld 80%=a radioaktív szennyezett lesz minimum 1000 évig,akkor már jöhet nátó usa idegen légió és egész katonai hadsereg szépen elpusztulnak ahogyan mi is elpusztulunk! ÁMEN!
Őrnagy
@fideszes gyökér: A te elmeroggyant lelkedben nehéz békét csinálni. Én ilyen csodára nem vagyok képes!
Németh István
@koszpeko: az agyadat a kosz már ellepte, a szádba ömlik a szar! nem zavar!?
Olybá tűinik az írásaim mindíg telibe találnak a moslék szerkesztés lekeveri > de valójában kapják be a derék gebe lenge szervét! Aztán a >@fideszes gyökér: @Maccska: a nagybarmok hírvívői emésztgessék csak a saját baromságaikat! De azt tudniuk kell nekik is mint mindenkinek, hogy hiába tolta be az usa a nató által a modernyos "trójai falovát" az orosz föderációs határain bellülre - ugy tök illegálisan, meg vonúltatott be harci eszközöket és az azokat kezelő tanácsno-kokat meg fizetett bakákat - azzal csak azt érte el, hogy élesre állították az orosz csapásmérő eszközöket, valamint az un alvó tartalékokról bontogatják a takarókat! !! Hiszem, hogy egy rosz "mozdulat" pl. a mig 16-osok háborúba állítása az ukrán odalon - mert hogy az mán leginkább támadó manőver - ahogy a kavbolyokhoz ilik az oroszok tudják, hogy mit, hogyan tegyenek!
Nos ezért kell nekünk az, hogy>> elsődlegesen tőlünk de összességében Európából húzzanak el a kurva anyjukba haza az usa területére az usa-nató csapatok! Aztán az EURÓPAI UNIOÓ vé-szes közellensége az Eu vezetés cakli-pakli meg mielőbb a sittre vonúljon amolyan csaucseszkú modin, de minimum akasztásilag! >> NE FELEDJÜK MILLIÓK SZENVEDNEK a moslék Eu. vezetés miatt! ÁMEN!!!
TASzSz
@rokker33: Hírül adom, hogy Észak-Korea is csatlakozik majd!! Először csak 100 ezer túlképzett katonájával! Aztán...
Maccska
@Nessy: akkor remélhetőleg a legutolsó ukrán egy olyan lesz, aki le tudja írni a nevét.

Putyin meg fogja tartani Kelet ukrajnát és a krímet.Ukrajna pedig semlegességet vállal.
Ennyi lesz a béke ára.

Aztán megy minden a maga útján.
Egyébként ma már Vietnam meg az USA meglehetősen jó viszonyban vannak.Ki gondolta volna egykor?
csipetke
@Csizmás Kond: 09:41 Ukrajna,és ukrán emberek önálló nyelvvel már 1917 előtt többszáz évvel is léteztek. Hogy a nevük 1917-ben változott köztársasággá, az egy dolog. Ilyesmin Magyarország is átesett.Voltunk fejedelemség,kiályság,monarchia, első magyar köztársaság,proletárdiktatúra,második magyar királyság,kommunista diktatúra, és most köztársaság. Na ezen átesett Ukrajna,és még sok-sok ország. Vigyázz,nehogy megártson a fejednek ez a sok infó. Okoska...Azért legközelebb te nézz utána, mielőtt hülyeségeket írsz..
KisTehen
a libsiknek elment a maradék eszük is
Németh István
@Maccska: A vietnami háború idején a háttérből az oroszok sok mindenben segítették vietna-mot, különben ha jól emlékeznétek akkor nyitottunk mi is vietnám irányába! (csak úgy Pl. > a Törő-csik Mari fogadott fia is vietnámi, stb.) A jó viszony nem új keletű, miként az sem, hogy utálják az usa-t mint a marék gilisztát, a koreaiakkal együtt - amelyről azt kell tudni, hogy pont az usa hozta azt a barom helyzetet, hogy osztódtak észak-dél koreára! A japánok a kurrir szigetek miatt nincsenek jóban az oroszokkal, de azt hamar leküzdik ha élesedik a helyzet a két atomot nem felejtették el! még akkor is ha maguk is tudják a Pölhabbori támadás keménységéért nyuszik!
Az usa gyarmatszerző területrabló, a hatalmi befolyásait kiterjeszteni akaró taktikája ÉS nem semmi módon a pusztító háborús tevékenységeknek külső országokba való "exportálása" alapel-ve a politikai mezsgyéikenységeiknek!!! Nem véletlenül van az, hogy mindenhol készségesen hadakoznak >> csak át kell tekinteni a közelkelet, az arabok, az afgán az irak-iráni majd az Eu. szerb-koszovó, stb. bevatkozásait ! Egy undorító erőszakos és minden népet országot HÜLYÉ-NEK NÉZŐ KÉPZŐDMÉNY AZ USA!!! A világ rendjéhez tartozik a földrészek ezen belül a nemzetek szuverenítása! Ezzel szemben afolyamatos szarkeverés a felbújtás érvényesül! >>78 éve itt vannak Európában elviekben biztosítékként az szovjet és nyugat demarkációs vonal őrzőjeként! Csakhogy a szovjetk eltűntek 30 éve, de ők maradtak és máris terjeszkedtek > lásd, mint felbújtók érvényesítik a mocskosságaikat a lengyeleknél, és nem kevésbé > sőt pláne az ukrán puccsista mohó világfik útján, akik a nemzetüket is eladják, világhábrús helyzetet okozva!
Ezért kell és nem mellőzhető, hogy az usa-nató armada takarodjon Európából > és az usa érdekeltségű aljas korrupt, háborúsbűnös vezetés a buzik csapata a börtönbe kerüljön mielőbb!
csak úgy....
@rokker33: a hülyék hitlertöl is elhitték,hogy elfoglalja a világot,rá is baxtak!
kína szarik putyinra,nekik nem érdekük egy esetleges európai háború.
KisTehen
a nato bele akar vinni minket az ukrán háborúba
csipetke
@KisTehen: 09:27 Ne legyél már ilyen nyomi..Mielőtt írogatsz,nézz már utána, csakhogy ne tűnj annyira hülyének. Ukrajna önálló szuverén ország, saját nyelvvel. Nem oroszul beszélnek,hanem ukránul. A Szovjetunió meg már régen szétesett darabjaira...
csak úgy....
@TASzSz: jó duma! :) ha azok az észak-koreai katonák ideértek európába, akkor megadják magukat és menedék jogot kérnek!
KisTehen
@csipetke: nem tudsz olvasni? mi másért beszélnének egy orosz háborúról?
csak úgy....
@KisTehen: ma mikor misén voltál, meggyóntad a múlt heti hazugságaid? :)
KisTehen
@csak úgy...: megbocsátottam nektek ... de a számlálótok most újraindult
Sámannus
A faltörő kos a te műved. A kos akkor védekezik ha támadják.
Terminátor
@Németh István: !
"Ezért kell és nem mellőzhető, hogy az usa-nató armada takarodjon Európából"
És azonnal a putykó csapatai vegyék át a helyét!
Nem erősködhetünk, csak választhatunk.
Remélhetően jól!
koszpeko
@Németh István: te szarházi mocsok!
Csak frőcsögni tudsz másokat alázni ha nincs érved.
De úgy is beléd fojthatom a szót ha bele taposok a pofádba és lesz nagyobb.
45ös
csak úgy....
@KisTehen: szegény boci, te már totál kakukk!
KisTehen
@csak úgy...: nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja

a nato be akar lépni a háborúba
csak úgy....
@KisTehen: neked kéne belépned végre a diliházba és alaposan kivizsgáltatni a buta buksidat! nálad már régóta zörög a haraszt..
Csizmás Kond
@csipetke: ...még most sem olvastad el a történelmüket ...az egy lecsó terület volt ahol százévente négyszer változott az etnikai összetétel, viszont nagyon behatárolta a szláv ami ugyancsak egy kevert nyelv és identitás, viszont annak egy dialektusa a mai ukrán. Ami a közigazgatási rendszert illeti az egyáltalán nem változtat az etnikai helyezeten legyen a királyság vagy köztársaság attól nem lesz a kozákból, a zsidóból, a lengyelből vagy a vikingből ukrán...tehát olvass és tanulj mert rádfér.
csak úgy....
@Csizmás Kond: a magyarok a tatár és török után nem voltak "lecsó" terület, te agyament?! manapság nem találsz magyarországon eredeti magyart,max. magyarosítotott nevüt! benned még a cigány vér is elképzelhetö +a román...
koszpeko
@csak úgy...: Ezeknek hiába magyarázod hogy ne menjen a hóember szaunába.
Csizmás Kond
@csak úgy...: Te vagy a román te görény. Idetoltad az redves valagadot és azzal akarsz magyarnak látszani hogy lerománozol másokat ?...annál hülyébb vagy hogy el tudd rejteni a kilétedet, ezért megtaláltalak és magasról tojok abba a gyérfogú szádba ingyenélő vakarcs, gyüttment korcs...
Őrnagy
@csak húgy...: Megértjük, hogy te frusztrált vagy román-tót-cigány keverékként. Ha ez ekkora probléma nálad költözz a tieid közé!
Németh István
Mint látom némelyek képesek normális módon gondolatokat, mi több valós és ahelyüket megálló tényeket is közölni!
Persze ez nem jellemző a moslékovics és aljas >@csak úgy...: @Csizmás Kond: @csipetke: sajátos megnyilvánulásokra! "DE majd bele jössz bébi" oszt az igatságra is ráébredtek! Alnyeg >> az usa-nató takarodjon Európából. az EU. moslék aljas vezetése börtönbe!
csak úgy....
@Csizmás Kond: mivel csináltattam egy géntesztet, én tudom,hogy ki vagyok és honnan származok, te viszont egy buta senki!
csak úgy....
@Őrnagy: azt hittem,hogy nálatok shikari a limit és nincs butább köztetek, erre jössz te és bebizonyítod az ellenkezöt! :)
Pálinkás Pál
@Őrnagy: sajnálod az arabokat..?...pedig azzt ugatjátok hogy állatok.../ ez így igaz../...most meg hirtelen fontosak lettek az irakiak..mellesleg a sok iraki halott köszönhető az orosz haditechnikának is...kuwait megtisztítása több ezer iraki,és 73 amerikai katona életébe került..
Csizmás Kond
@csak úgy...: Csináltattad az anyád valagát, mert pont az ilyen csóró gennyládáknak futja géntesztre...azt sem tudod miből áll, vagy hol kezd ...amúgy a vörös hajad és a gyér fogad épp a korcsságod jelei.
justhpeter
Ez a kör a bolondok hajója ! Mindenki elfeledkezik egy dologról, mégpedig arról, hogy Putyin egy önálló - másik országot rohant le. 1939. szeptember 1. ismétlődött meg 83 év után Hasonlóan hamis okból, előzetes diplomáciai lépés nélkül.
Mire kaphat itt Putyin felmentést ?
Másik aspektuból nézve az is tény, hogy az orosz reguláris hadsereg fegyvertelen civil lakosság ellen is háborút visel.
Mutassanak olyan civilizációt, ahol ez a tény nem súlyosbító körülmény !
Nos, kedves Putyin-párti honfitársaim hogyan is állunk a háborús bűnökkel ? Mert nyilván nem az ukrán nép vásári szórakozása volt a tömegsírok gyártása. Netán ebben az ügyben is felmentést kellene adni a tömeggyilkosnak ?
Lehet, hogy a magyar Putyin-hívek kisebbségből is helyénvalónak tartják a módszeres népírtást, de a józan hazai többségnek tartoznak még egy válasszal, mégpedig azzal kapcsolatban, hogy ha Putyin délelőtt végez Ukrajnával, délután melyik ország felé veszi majd az irányt a cári Oroszország visszaállítása érdekében.
Azt hiszem, aki egy közveszélyes elmebeteget támogat maga is az.
Csizmás Kond
@Németh István: ...miaz Pesta, te lettél a normalitás szakértője...gondolom ezt az elvonókúra okozza...
m73
@Maccska: mi van ruszkiék köcsöge? Beszartál fotelbuzi?:-)
m73
@KisTehen: a kurvaanyádat barom!:-)
m73
@Maccska: te sem érsz egy rakás szart sem!:-)
csak úgy....
@Csizmás Kond: bediliztél román cicka ,50 euró nekem nem pénz, megérte! :)
azóta drágább lett de te olcsóbban sem mernéd megcsináltatni,mert fosol,hogy úgy jársz mint a szegedi csanád! sicc te egy buta mischling
tudod mit,te idióta!? küldj rólam egy fotót,mert kíváncsi vagyok magamra a hajamra és a gyér fogaimra! :)
csak úgy....
@Csizmás Kond: tessék gyogyós macska ,csináltathatod a tesztet,most megin árleszállítás van!
www.myheritage.hu/dna
csagyi
@csipetke: 13:22 Egy tévedésedet akarom korrigálni.
Ma a hivatalos nevünk Magyarország.
Ugyan van Köztársasági Elnök-k, ezért hiszed Te is a "köztársaságot".
Németh István
Az usa-nató, az EU vezetése nem csupán orosz ellenességet bizonyít, hanem egyértelműen uralmi hegemóniát az egész európai félteke felett! Ez a tét > az Európai Földteke ásványi kincsei kellenek a kiéhezett és energia hiányos Eu. vezetésnek amely meg van zsarolva az usa globalizációs törekvéseinek megfelelően! ÉS!!! az Eu vezetés aljas korrupt módon az egységes elvi rendszerbe tartozó valójában gazdasági érdekkcentralizált szövetséget (az Eu.-t) az usa irányítása alá kívánja átjátszani!
TESSENEK ELHINNI >> az usa-nató aljas bandának semmi keresnivalója nincs Európában - takarodjanak is el e Földtekéről az Eu vezetését végérvényesn likvidálni kell!
Bástya Béla Elvtárs
@Béla333: Igen! 2 ország hadban áll egymással! Egyik sem NATO tag, s egyik sem tagja az EU-nak! Akkor innen kié a probléma???
TASzSz
@csak úgy...: De előtte tarolnak - nem kímélve a polgári lakosságot! Sajnos!!!
KisTehen
@m73: bekaphatod mind a 4 farkamat :)
KisTehen
a libsik így szokták vádolni orbánt
Csizmás Kond
@csak úgy...: mégegy utolsó...azért az ötven euróért rádnéztek és megállapították, hogy fehérbőrű vagy, de azt a tükörből is megállapíthattad volna...mert egy igazi genetikai teszt amit csak úgy kény és kedvre nem is végeznek el ezerszeresen több...na de ilyen olcsót csak az olcsójánosok szoktak füllenteni...na meg a román gecik...mint te...hazátlan szarházi.
csak úgy....
@Csizmás Kond: te nagyon buta tudatlan seggfej! nézz utánna mielött hülyeségeket beszélsz valamiröl! eddig 104 millió ember csináltatott genetikai tesztet ennél a cégnél az egész világon ! azért mert te egy tudatlan fax vagy,az nem jelenti azt,hogy ez nem igaz! a román geci te vagy és az idióta is! :)
www.myheritage.hu/dna
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...olvastam vazze, de az még apasági tesztnek is gyatra...csak az olyan hülyéknek jó mint te...
csak úgy....
@Csizmás Kond: te pöcs , itt még az sem kizárt,hogy megtalálod a testvéredet akit apád titokban csinált ,vagy kiderül,hogy a muterod kefélt félre és az eddíg édesnek hitt tesód csak a féltestvéred! :)
cirmi te egy hihetetlenül visszamaradott, buta ember!
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...egy román görény vagy...
csak úgy....
@Csizmás Kond: román az anyád te buta fattyú!
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...egy román migrács görény vagy...
csak úgy....
@Csizmás Kond: az én öseim nyugat európaiak,nem olyan gyütmentek mint a tiéd,hogy fele indiából a másik fele palesztínából! :)
csipetke
@Csizmás Kond: 14:15 Én utánaolvastam, mert érdekelt. Javaslom neked is,mert valamit nagyon benéztél. De ez legyen a te problémád. Ne válaszolj,nem érdekelnek a sajátgyártású magyarázataid
Csizmás Kond
@csak úgy...: Te beszélsz indiáról a gyér fogaiddal ??? éphogy az ilyen foghézagosak származnak onnan indiai és pakisztáni részről,...a vörös hajad meg holmi korcs kavarodás jele...ezt nem mondták el a genetikai teszteden ?...oláh görény...
csak úgy....
@csipetke: szegény cirmink, az utóbbi idöben teljesen elbutult!
Csizmás Kond
@csipetke: Attól még hogy téged nem érdekel a tény az tény marad...ukrán nemzet nincs legalábbis genetikailag, mert ma mindenki olyan nevet nemet biggyeszt magára amilyent akar, viszont attól még nem az ami szeretne lenni.
csak úgy....
@Csizmás Kond: hol találkoztunk,mikor láttál te ökör,csak nem rólam álmodtál? :)
cirmi, ugye te sánta és pupos !? -talán korcs vagy? ;)
csak úgy....
@Csizmás Kond: te meg a tények! :) cicka,az egyedüli tény veled kapcsolatban,hogy ritka butus vagy!
m73
@KisTehen: majd a szájer józska kisbuzeráns:-)
m73
@Németh István: a kurvaanyádat te ruszki hazaáruló féreg!
Maccska
Majd Trump elnök leállítja a barmokat.
jáger laszló
A döntést nem a NATO hozza ,hanem az USA és OROSZORSZÁG!!!
Ők vethetnek véget a háborúnak is,ha úgy akarják!!!???
csak ennyi
Barátilag
J.L.
rokker33
@TASzSz: igaz észak Koreát elfelejtettem, pedig nekik is hatalmas hadseregük van...
TASzSz
@rokker33: Abból a krémje 100e fő! A teljes haderő 1 millió felett van! Bármikor hadrafogható...
m73
@Maccska: és a trampli majd leállítja a NATO -t te fassz?:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok