Csökkentené Budapest szerepét a területfejlesztésben Navracsics Tibor, közben Lázár János egy sor fővárosi projektet állított le. Karácsony Gergely kabinetfőnöke nyílt vérengzésről beszél. A szakértő szerint a kabinet lépései a Budapest-vidék ellentétet szíthatják

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ezek minden aljasságra képesek, csakhogy a budapestieket "megregulázzák"!!! Ez nem fog sikerülniük!!!
"2026-ig viszont még sok a tennivaló.
“Addigra szeretnénk ismételten letenni a magyar területpolitika alapjait. Ez nem kishitűségből adódik, hanem pontosan abból adódik, hogy tudom, hogy milyen óriási munka áll előttünk. Fogalmakat kell átgondolni, célokat kell átgondolni, magát az országot kell újragondolnunk”
– fogalmazott Navracsics Tibor. Közben a Telex arról írt, hogy Lázár János építési miniszter elkaszálta a fővárosi fejlesztések többségét. Nagyjából hatvan projekt esett kútba. Sok esetben uniós pénzeket kell visszafizetni, sőt akár még eljárások is indulhatnak. Lázár a lapnak úgy fogalmazott, hogy “a kabinet a gazdaságélénkítő fejlesztéseket tudja és akarja támogatni”.
Remélhetőleg már egy másik kormány feladata lesz mindez!!!
telegdilaci
@Jozefina:Valószínű irigyek a Karácsony sikereire mivel sokkal többet tett a Fővárosért amióta Ő lett a Főpolgármester a Budapestiekért mint Tarlós a 8-év Főpolgármestersége idején csinált,ezért próbálnak Karácsonynak keresztbe tenni hogy lejárassák,el lehetetlenítsék azután ráfogják hogy alkalmatlan holott normális gondolkodó Emberek tudják hogy ez ócska aljasHazugság! egyébként ennek a velejéig romlott gonosz kormánynak Budapest mindig Szálka volt a Szemében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.