Miután kidühöngte magát, talán ön is érezte, ezzel jócskán túllőtt a célon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Belegondolt abba is vona gábor, hogy ez a "dühöngő polgármester", annak a Dnyipronak a polgármestere, ahol a minap egy orosz ballisztikus rakéta eltalát egy kilenc emeletes lakótömböt, megsemmisitve 72 lakást, megölve 40 embert-köztük 5 gyermeket, megsebesitve százakat, ahol még mindig keresnek 20 embert. Na, ehhez képest orbán "megsértése"- semmi. Nulla. Egyébként meg orbán csak ebből ért- mert az eu dorgálás, a szép szavakkal kérés- az lehullik ról, az szerinte csak a gyengeségük bizonyitéka. Nem kéne neked- aki úgymond "ellenzék" vagy /voltál védeni ezt az orbán nevút, aki az "oroszok ribancát" csinálja ebből az országból. Mert ő, és kormánya az.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Havanagi
Menj már vona a pixába!Hogy segítette a menekülteket?Kb 2 hétig az általa üldözött civilek állták a sarat,-és a határmenti lakosság -ők tettek meg mindent,fáradtságot és erejüket nem kímélve,majd miután ráébredt,hogy leputyinpincsizik mindenhonnan,elzavarta a civileket és odaállt nagy megmentőnek.Ne hazudj,te áruló,mert nem felejtem el,hogy megerőszakolva magam a jobbikodra kellett szavazni a választókörzetemben ,ahhoz ,hogy történjen meg a változás,de nem történt meg miattad köcsög!!Úgyhogy te fogd be, és takarodj!!
nemkati
@neverland: Ez 9 éve volt. Az ukrajnai békegalambok elpusztultak, mint az a mai helyzetből következik.
neverland
@nemkati: Ez előfordul a legjbb családban is.
A dolgok változnak, a téma örök.
neverland
@nemkati: Ha hagyod, átmegyek cinikusba. Hát ne hagyd! Olvass a fejemre! Állíts meg! Csak arra várok, hogy megállítson valaki.

www.youtube.com/watch?v=urbmwI8APdo
neverland
Hallgattam a Linking Parkot, de az van, hogy nem annyira kemények, mint a Depeche Mode.
A Depeche Mode mindent visz !!!
nemkati
@neverland: Én nem állíthatok meg senkit, te is azt csinálsz, amit akarsz. Ez a békegalamb sztori viszont nagyon érdekes. Annak is elgondolkodtató, aki nem hisz az isteni elrendelésben és a Mindenható akaratának érvényesülésében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.