Miután kidühöngte magát, talán ön is érezte, ezzel jócskán túllőtt a célon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Belegondolt abba is vona gábor, hogy ez a "dühöngő polgármester", annak a Dnyipronak a polgármestere, ahol a minap egy orosz ballisztikus rakéta eltalát egy kilenc emeletes lakótömböt, megsemmisitve 72 lakást, megölve 40 embert-köztük 5 gyermeket, megsebesitve százakat, ahol még mindig keresnek 20 embert. Na, ehhez képest orbán "megsértése"- semmi. Nulla. Egyébként meg orbán csak ebből ért- mert az eu dorgálás, a szép szavakkal kérés- az lehullik ról, az szerinte csak a gyengeségük bizonyitéka. Nem kéne neked- aki úgymond "ellenzék" vagy /voltál védeni ezt az orbán nevút, aki az "oroszok ribancát" csinálja ebből az országból. Mert ő, és kormánya az.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
vona...demagóg,szar ember lettél,orbáncsicska...
kereső
Belegondolt abba is vona gábor, hogy ez a "dühöngő polgármester", annak a Dnyipronak a polgármestere, ahol a minap egy orosz ballisztikus rakéta eltalát egy kilenc emeletes lakótömböt, megsemmisitve 72 lakást, megölve 40 embert-köztük 5 gyermeket, megsebesitve százakat, ahol még mindig keresnek 20 embert. Na, ehhez képest orbán "megsértése"- semmi. Nulla. Egyébként meg orbán csak ebből ért- mert az eu dorgálás, a szép szavakkal kérés- az lehullik ról, az szerinte csak a gyengeségük bizonyitéka. Nem kéne neked- aki úgymond "ellenzék" vagy /voltál védeni ezt az orbán nevút, aki az "oroszok ribancát" csinálja ebből az országból. Mert ő, és kormánya az.
Béla333
Egyes maffiahívők elvárják az ukránoktól, hogy udvariasan, az etikettet betartva szólítság meg az oroszokkal közös álláspontot elfoglaló magyar maffiavezért, amikor az azt nyilatkozza, hogy az ellenségük fog győzni és az országok már csak egy sivár pusztaság?
Mocskos szemetek akik ezért az ukrán véleményért megszólják őket.
A magyar maffiavezér aljasságára meg egy szavuk sincs?
Jozefina
Jobb lenne, ha Vona is csendben maradna!!!
Csizmás Kond
...ez a dühöngő szaralak egy túlkábszerezett barom...és tényleg ott születhetett ukrajnába de sajnos a sugárfertőzés megette a hatását.
telegdilaci
@Béla333:Egyébként Vonának mi köze hozzá ha Orbánról elmondja valaki az igazságot,és a véleményét,
vacsi
Nagyon jól megfogalmazott írás - minden benne van, ami fontos!
csak úgy....
mi lett vonából,orbán pincsije?! -ez ám a karrier.. :)
kereső
Meg kell védni orbánt, és kikövetelni neki a tiszteletet. Nem olvastam sehol vonától, és a többitől sem egy mukkot sem, amikor a magyar nemzet-és hir tv szajkózta tirádáit a "zenebohocóról"- Ukrajna államelnökéről, akit orbán kiröhögött a választás éjszakáján győzelmi mámorában. És, akik itt most felháborodtak , azok szakmányban ismételték és ismétlik a mai napig ezt. A legundoritóbb az egészben az, hogy orbán , putyin csicskája- mindezt az Eu-val finansziroztatja. Az eu-s állampolgárok és a magyar adófizetők állják a ribanckodását. Nem ám, a kitartó- annak mi fizetünk. Azzal, hogy itt van az oroszok európai kémközpontja, itt van a kémbank, a roszatom, és megvásároljuk a véres gázt csillagászati áron. Na, ez az igazi qrválkodás. Igy kell ezt- úri véreim.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 09:17
Na én elolvastam,hát csúsztatás az van benne meg blablabla.
simmering73
@KisTehen: Na rád pont nem jellemző az értő olvasás, úgyhogy jobb ha csendben maradsz.
kereső
@sgl: Ő volt az aki kizavarta őket, a legújabb fideSS-es történelmi narrativa szerint. Az utcai harcos...ő egyedül.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 10:05
Én is akartam korán égetni,de sajnos későn keltem fel.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 10:11
magyarul lehetne,mert ez valami titkos fidesz nyelvezettel van.
kulabombaafityiszre
@sgl: ma, 10:10
Későn elfogyott a korán.:))
Emmersson71
Sok igazság van az ukrajnai polgármester szavaiban, de tény, hogy túllőtt a célon. Persze, ez betudható a felindultságnak. Sajnos, az általánosítás-sztereotipizálás jellemző az emberekre. Az egyszerű narratíva ilyen, ahogyan a Fidesz is kommunikál.
kulabombaafityiszre
@sgl: ma, 10:23
Mivel a pártja vezetőjeként megbukott lett belőle egy mindenhez is értő,szakértő.:))
Eladott Ország
Cukifiú Vona Gabika, te csak egy fideszes, a meleg szarig seggnyaló és torzsáig szopó, szervilis csicska vagy, akit a bűnöző román cigányod, a klolostorgeci és politikai bárca nélküli qrva, kilóra megvett, mint egy hízott libát tokostól', tajustól'. Hülye majom, húzzál el a 3,14csába, takarodj a közéletból a qrva anyádba! Te meg a reformkor az, b@zdmeg...
kereső
@Emmersson71: Ahogyan orbán is túltolta a 15 fős "zártkörú " beszélgetésen. Mert ott el meri mondani, mit is gondol valójában. Orbán csak a bayereken keresztül " meri" elmondani, hogy mi is a véleménye egy másik állam államfőjéről- a "zenebohócról", ugyebár.A polgármester meg durr-bele.
Félix
@kereső: Egy éve állják a sarat rettenetes veszteségeket szenvedve a világ legerősebb hadserege ellen! Se áram sem ivóvíz sem fűtés gyerekek nők öregek mindenki célpont! Érthető a felindulásuk amúgy a polgármester korrigált! Nem a magyar néppel van a problémájuk hanem a mostani magyar vezetéssel! Teljesen igaza van!
Eladott Ország
"Mindeközben Magyarország uralkodója arról lamentál zárt körben, hogy Ukrajna úgyis elveszíti a háborút, úgysem nyerhet Oroszországgal szemben, már most is a senki földje, olyan, mint Afganisztán, ez nem a mi háborúnk, mi békét akarunk tegnapelőtt. Ő az az ember, aki harcol, amikor béke van, aki békét követel, amikor háború dúl, akinek minden megnyilvánulását az vezérli, hogy a többséggel szemben hősködhessen vagy mártírkodhasson. A jellemtelen utcai harcosok szégyene, akin annyira felülkerekedett a hatalmi mámor, hogy a magyarok egy jelentős részét a saját képére idomította, egy acsarkodó, megkeseredett, erkölcstelen masszává züllesztette Európa közepén. Aki a háború kitörése óta soha egyszer nem követelte, hogy az agresszor, aki a háborút kezdte, aki bevonult egy szuverén, független ország területére, fejezze be a vérontást és takarodjon a francba. Szerintem ez most a legnagyobb problémánk, és nekünk rohadtul nem mindegy az előjel, amivel Varsótól Prágáig, Dnyiprótól Berlinig szóba kerül Orbán neve. Ez a nemzeti érdekre hivatkozva a szövetségeseit eláruló lókupec tényleg történelmi páriává tesz minket."
Németh István
@kereső: te alapvetően egy senki vagy, nem magyar, de nem is ember amolyan saját magába szaró ganaj moslék szülött!@kulabombaafityiszre: @Eladott Ország: kiválóan jellemzed ezt nagy barom buziklubbos herét. @Bástya Béla Elvtárs: ez valóban egy minősithetetlen nímand! >> mert, hogy egy talpig barom, aki még a senkinél is senkibb egyáltalán nem vehető ember szám-ba, még úgy sem, hogy volt pártelnök, tehát ma egy nímand mi a büdös kurva anyjának levelezik egy másik herével! Egy olyan barommal aki és amely a saját történelmüket sem ismerve bele u-gat, véleményét meri kifejteni más nemzetek történelmi vonulatával! NA MOST még azt kell tud-ni, hogy az a polgármester egy nagy-nagy senki a maga valójában egy tanyaszerű település u-tolsó csavargója aki azt hiszi valaki! Az orosz földön a tanyákat is városként kezelik! Mert ahon-nan pofázik az is orosz föderatív köztársaság! Azon röhögtünk vagy százötvenen mikor kiérkez-tünk, hogy volt öt-hat ház és a sáros járhatalan út, egy fa hiddal egy szemétpatak felet és az ..."grád" volt! Az mán igaz, hogy a tiszocsi-melocsi melletti telefonfülkénél ami nem működött símán gyilkolázták egymást a muzsikok - ez már csak így dívott! Ez a Dnipró is a Dnipropetrovsk városánk a külső települése! Minősítve egy hangya az elefánthoz, ezen bellül mint hangyának is egy lapostetű a pöcsén, olyan értékrendű ez a moslék. Egy dupla senki vona, egy tripla-senki szarcsomóval levelezik és csinál nemzetközi feszültséget! Nos a vonát be kell baszni egy kóterba nevelésileg, de vigyázva nehogy buziskosdjon a pöcsét le kell kötöznni! Az agyát nem lehet, az nincs!
Tehát átlátjuk a lényeget >> az usa-nató szemetek takarodjanak Európából és az Eu. vezetése a moslék korrupt nemzetgyilkos, háborús bűnösök a börtönbe!- akasztásilag!
kereső
"Míg a senki földje első embere azért harcol lassan egy éve, hogy az országa, a nemzete ne tűnjön el egy tömegsírban, és a civilizált világ egy emberként áll mögötte, a szavakban szabadságharcos V1-ek békepárti jelmezben idétlenkedő miniszterelnöke a pálya szélén békegalamb pózba rándulva óbégat, hogy tömegsír ez már, legyen béke és tűzszünet, mert mimagyarok Moszkva a béke pártján állunk. Miközben mindenki, aki segítséget küld az ukránoknak azért teszi, mert alapvető emberi kötelességének, egyben saját, jól felfogott érdekének tartja segíteni a bajba jutott embereknek, ez az erkölcsi nulla és bandája azt mantrázza, hogy ők sem szavakban, sem tettekben nem kívánnak belekeveredni a háborúba. És a mi nevünkben, a mi érdekeinkre hivatkozva óbégatnak. Elfogytak a szavak arra a szégyenre, amit érzek ettől a gyáva, megalkuvó, pocsék emberanyagtól."

/kolozsvaroos.com/
Nyírfa
@kereső: 09.26

" Az eu-s állampolgárok és a magyar adófizetők állják a ribanckodását. Nem ám, a kitartó- annak mi fizetünk. Azzal, hogy itt van az oroszok európai kémközpontja, itt van a kémbank, a roszatom, és megvásároljuk a véres gázt csillagászati áron. Na, ez az igazi qrválkodás. Igy kell ezt- úri véreim

++++++++
neverland
Régen nem hallottam Vonáról (nem, mintha hiányzott volna). Nem tudtam, hogy közben lány lett. (túl tolta az ösztrogént?)
Mert ez a nyílt levél egy tömény szánalom - az én kicsi pónim segglyukából kilövellő szivárványszínű lányos picsogás.

A megtért hungarista nyilas náci, aki elárulta a saját pártját és 2006-ért is áll neki a zászló, békegalambként száll rá az ukrán ágyúcsövekre...

Szeretkezz, ne háborúzz!

printfashion.hu/images/patterns/tn/1/89ee3e1aaf5a09ba73b88ee6aece7d86.jpg
C_3PO
Gábor! Kimaradt az '56-os történelmi kérdésre reagálva, hogy most ugyanaz az USA bassza át az ukránokat is, aki minket akkor - hisz nem jöttek segíteni! Persze, azoknak az UTÓDAIK!
Ugyanis AMERIKA sose csinál semmit érdek nélkül!
Havanagi
Menj már vona a pixába!Hogy segítette a menekülteket?Kb 2 hétig az általa üldözött civilek állták a sarat,-és a határmenti lakosság -ők tettek meg mindent,fáradtságot és erejüket nem kímélve,majd miután ráébredt,hogy leputyinpincsizik mindenhonnan,elzavarta a civileket és odaállt nagy megmentőnek.Ne hazudj,te áruló,mert nem felejtem el,hogy megerőszakolva magam a jobbikodra kellett szavazni a választókörzetemben ,ahhoz ,hogy történjen meg a változás,de nem történt meg miattad köcsög!!Úgyhogy te fogd be, és takarodj!!
nemkati
@neverland: Ez 9 éve volt. Az ukrajnai békegalambok elpusztultak, mint az a mai helyzetből következik.
neverland
@nemkati: Ez előfordul a legjbb családban is.
A dolgok változnak, a téma örök.
neverland
@nemkati: Ha hagyod, átmegyek cinikusba. Hát ne hagyd! Olvass a fejemre! Állíts meg! Csak arra várok, hogy megállítson valaki.

www.youtube.com/watch?v=urbmwI8APdo
neverland
Hallgattam a Linking Parkot, de az van, hogy nem annyira kemények, mint a Depeche Mode.
A Depeche Mode mindent visz !!!
nemkati
@neverland: Én nem állíthatok meg senkit, te is azt csinálsz, amit akarsz. Ez a békegalamb sztori viszont nagyon érdekes. Annak is elgondolkodtató, aki nem hisz az isteni elrendelésben és a Mindenható akaratának érvényesülésében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.