Mennyiben magyar érdek az orosz oligarchák kimentése? Hogyan szolgálja Magyarország és a magyarok érdekét orosz oligarchák védelmezése a szankcióktól? – ezt a kérdést az Egyesült Államok budapesti nagykövete, David Pressman tette fel nemrég a Twitteren. Teljesen jogos kérdés, függetlenül annak – a háborús konfliktusban nyilvánvalóan nem elfogulatlan - megfogalmazójától - fejtegeti a témát Ujhelyi István képviselő szokásos heti nyílt levelében.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az Egyesült Államok magyarországi nagykövetsége is feltette a kérdést: "mégis hogyan szolgálja magyarokat az, hogy a kormány orosz oligarchákat véd?" - Nem a magyarokét, hanem a doktorminiszterelnökúrét. Igaz, ez a fideszkárosultaknál egyenlő a magyarokkal. Csak úgy felmerül bennem, hogy amit jó ideje csinál ez az... ember, az nem szolgálja az ország érdekeit, sőt, kimondottan árt. Hülyének nem gondolnám, ebben az esetben viszont adódik a kérdés: Nem véletlenül hazaárulást követ el? Nem Putyin ügynöke valójában?! Miért kell a hadsereg vezetését tönkretenni? Miért kell összerúgni a port a szövetségesekkel? Miért kell beengedni az orosz ügynököket az EU-ba a kémbankon keresztül? Miért kell a külügyminisztérium számítógép-hálózatát nyitva hagyni az orosz ügynökök előtt? Miért kell a titkosszolgálatokat egy közismert bűnöző keze alá adni? Ezek nagyon nem magyar érdekek. És lehetne napestig sorolni a hasonló eseményeket. Ez egy ruszki ügynök! Magyarország legutóbb szeptemberben próbálta eltávolítani Viktor Rashnikovot, Pjotr Avent és Alisher Usmanovot a szankciók alól, amikor a blokk korlátozó intézkedéseit legutóbb szeptemberben akarták megszüntetni, de a politikai nyomás hatására gyorsan visszalépett. Mentsd a ruszkit és a kémet, ezzel is a segged véded! A nevezett urak valószínűleg súlyos pénzeket fizetnek a kolostordisznónak ezért, az meg nem akar véletlenül kiesni egy ablakon.
gdb.rferl.org/009f0000-0aff-0242-938c-08da90c5271c_w1597_n_r1_st_s.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.