A független politikus szerint az igazságügy-miniszter próbál úgy csinálni, mintha semmi köze nem lenne egykori helyettese, Völner Pál és a bírósági végrehajtói kar elnöke, Schadl György közti korrupt üzletekhez. Csakhogy a nyomozás dokumentumai szerint ez nem igaz.

Hadházy papírokkal támasztja alá, hogy Varga Judit legalább egyszer Schadl Györggyel, és szerinte nem is csak "bájcsevegtek": épp arról volt szó, amiért a legkorruptabb végrehajtó jelenleg is rács mögött van, a végrehajtói praxisok pénzért történő adás-vételéről.

A nyomozás adatai szerint Schadl úgy intézte a karon belüli konfliktusokat, illetve úgy „szabadított fel” ismét értékesíthető végrehajtói pozíciókat, hogy fegyelmi eljárásokat indított a neki nem fizetők ellen. Ezek az emberek persze nem hagyták annyiban, igyekeztek mozgósítani a kapcsolataikat. Schadl ennek akart elébe menni, amikor megkérte Völnert, szerezzen neki időpontot „a jó miniszter asszonyhoz”.

- írja.

Hadházy Ákos: Varga Judit pontosan tudhatta, mit művel Schadl György

Fotó: JOHN THYS / AFP

Állítása szerint a lehallgatási jegyzőkönyvek tanúsítják, hogy néhány napon belül sikerrel is járt, Varga pedig ígéretet tett, hogy lepattintja az akadékoskodókat. Ezzel tehát – ha igaz, amit Schadl és egyes vádlottak állítottak – minimum bűnpártolást követhetett el, hiszen értesülhetett az ügyről és mivel mégis passzív maradt, fedezhette a korrupt hálózat fejét. Ennek ellenére az ügyészség semmit nem tett a miniszter szerepének tisztázására, még tanúként sem hallgatta meg Varga Juditot, nem hogy gyanúsítottként.

Eddig is sejteni lehetett, de a dokumentumok alapján már ki is jelenthető: ez egyáltalán nem biztos, hogy a „jó miniszter asszony” ártatlanságát bizonyítja, viszont egyre biztosabb, hogy az ügyészség és a legfőbb ügyész bűnösségére utal. Ha ugyanis a kötelességüket végezték volna, akkor legalább a mellékelt dokumentumok miatt kihallgatták volna Varga Juditot

- írja. 

Véleménye szerint nagyon fontos megérteni: a Schadl-féle bűnszervezet rendkívül kiterjedt volt, csápjai a kormány legfelsőbb köreiig nyúltak. A nyomozati anyagok alapján rengeteg kapcsolódó eljárást kellett volna indítani. Az ügyészség azonban lecsapkodta ezeket, kreált egy nagyjából kerek történetet, amelyben csak Schadl György és Völner Pál a főkolomposok, aztán ezt rekordgyorsasággal le is zárta. 

Hadházy azt ígéri, a következő napokban megmutat néhány olyan szálat, amelyet fel kellett volna venni, amelyekben eljárást kellett volna indítani, de az ügyészség ezt elmulasztotta.

Ezzel párhuzamosan pedig mindent meg fogok tenni azért, hogy a törvénynek megfelelően megtudjam, hogy milyen adatok alapján zárták le a „Tóni-Barbara-Ádám” ügyben a feljelentésemet, és miért nem tájékoztattak engem erről eddig

- zárja szavait.

Forrás: Facebook/Hadházy Ákos

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez egy kormany ""felelős"" tisztviselője?!?!?! Ha tudta, mi folyik az irányítása alatt, akkor azért bűnös! Ha nem, akkor azért!
Mert egyébként csak egy Orbán-szopó koszos kis karrierista, akinek a nagy pénz az egyetlen ""szaktudása""! Az a fontos, hogy a Gazdi elégedett lehessen vele és a CsOK jöhessen!
Persze, ha bukik, akkor majd visszafizeti, minden retorzió nélkül! Vajon egy mezitlábas állampolgár is megtehetné ugyanígy, hasonló büntetés nélkül?
Persze, a despota nem is vár el többet, sőt, ha nem teljes a szolgaság, akkor ennek a Kmalacnak már nem is alkalmas!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Shikari
Szarházy tudhatta, hogy a hazaáruló libsik csaltak a választáson!
namihami
Ez egy kormany ""felelős"" tisztviselője?!?!?! Ha tudta, mi folyik az irányítása alatt, akkor azért bűnös! Ha nem, akkor azért!
Mert egyébként csak egy Orbán-szopó koszos kis karrierista, akinek a nagy pénz az egyetlen ""szaktudása""! Az a fontos, hogy a Gazdi elégedett lehessen vele és a CsOK jöhessen!
Persze, ha bukik, akkor majd visszafizeti, minden retorzió nélkül! Vajon egy mezitlábas állampolgár is megtehetné ugyanígy, hasonló büntetés nélkül?
Persze, a despota nem is vár el többet, sőt, ha nem teljes a szolgaság, akkor ennek a Kmalacnak már nem is alkalmas!
Clavigo
Kész csoda,,hogy Hadházyt még nem érte valami " baleset "...
Clavigo
@Shikari: @Pegero: a fitymasz furkó- tagozata.. Csodálatos eszme futtatások..biiirkák..
Pegero
@namihami: Miből gondolod, hogy Szarházy Ákos tudja, mit tudhat Varga Judit?!
Menj át a napos oldalra, hogy ne maradj sötét.
Őrnagy
Nem zárható ki, hogy azt is tudta, hogy mit csinál évek óta Szarházi Hadházy, mert azt mindenki látja. Igyekszik mindent szétverni ami az útjába kerül.
justhpeter
Volt bárkinek bármiféle kétsége ?
És ha lettek volna kétségek akkor sem számít, mert az nem hihető, hogy a miniszterhelyettes dolgairól nem tudott, így ezért kell mennie, ha pedig tudott megáll a büntető eljárás is.
Őrnagy
@Clavigo: A súlyosan elmeháborodottakat egyetlen társadalomban se szokták bántani. Én azt nem értem, hogy egy elmeháborodott lódoktornak miért nincs annyi esze se, hogy kezeltesse magát.
lusta
@justhpeter: Azt azért ne higyjük, hogy csak ez az egy minisztérium dolgozik úgy, hogy a miniszternek fogalma sincs mit és hogyan dolgoznak a helyettesei vagy nagyon is fogalma van.
Aki Én
@Őrnagy: esetleg néha cáfolhatnátok.
Veszélyesen buták vagytok, ti propaganda zabáló agyhalottak. Nincs sok eszetek, azt sem használhatjátok.
Szégyen.
orbánnak szerencséje van veletek.
jáger laszló
Varga Judit legszívesebben letagadná.hogy 1általán ismeri Völner Pált!!??Juditka nem szégyen az,csak fölöttébb kellemetlen!!
Semmi gond,majd idővel +szokja...
csak ennyi
barátilag
J.L.
m73
@Pegero: a kurvaanyádat szarházi!:-)
m73
@Shikari: a kurvaanyádat te szarházi hazaáruló!:-)
m73
@Őrnagy: téged kéne szétverni szarházi bugris!:-)
Istenakinincsen
@Őrnagy: Őrrnagy elvtárs jelentem: Maga egy ökör
Őrnagy
@Aki Én: Velem nincs szerencséje gyagyás még a fityesznek, meg Orbánnak, sőt más pártalakulatnak se! Én nem támogatok olyan pártot ahol egyetlen volt MSZMP tag, vagy MSZMP származék, vagy ÁVH tag, vagy ÁVH származék, vagy volt nyilas és nyilasszármazék, vagy kilóra megvásároltak külföldről! De az elmebajos politikusoknak sincs sok szerencséje velem, mint amilyen a Szarházy elvtárs!
Istenakinincsen
@Pegero: ma, 20:12 Te talán nem tudod, vagy nem akarod tudni te szarházi!!???
Hadházy feltárja a szürke valóságot, függetlenül attól, hogy neked tetszik-é vagy sem.
Őrnagy
@Istenakinincsen: Nos a hozzád hasonló gyagyásoknak sincs szerencséje velem! Szarok a pofád közepébe, és ez a tőbbi külföldről pénzelt USA fasszopó gyagyásokra is vonatkozik, csak most nem strapálom magam a sok kretén felsorolásával!
Istenakinincsen
@Shikari: Te nyomorék buzi köcsög balfasz! Takarodj a fajtádhoz. Remélem elég szépen szóltam hozzád tahó:)))
Istenakinincsen
@Őrnagy: Őrnagy úr jelentem: Maga egy ökör. Minek neked ennyi nick név te bunkó? Kinek van veled szerencséje te szerencsétlen???
Őrnagy
@Istenakinincsen: Neked nincs szerencséd velem gyagyás!
Pegero
@Istenakinincsen: Neked mindenki gyagyás, ökör, szarházi, nyomorék, buzi, köcsög, balfasz, tahó, bunkó, aki nem úgy gondolkodik, ahogy te??? A lelkivilágodat hánytad ide, gratulálok!
Istenakinincsen
@Őrnagy: Akkor ne válaszolj te szerencsétlen marha.
Őrnagy
@Istenakinincsen: Aki megjegyzést tesz rám, azt megtisztelem a válaszommal! Leszarom, és átlépek rajta.
Maccska
A szarházy annyira rafkós ,hogy beperelni azért ne lehessen.
Egy marha nagy pofont azért megérdemelne.
Őrnagy
@Maccska: Szarházy Ákos szeretetre szorul, meg kellene kínálni egy szívlapáttal!
surdilloFUJT
@Maccska: @Őrnagy: @Pegero: hármatokat,szellemi toprongyok,szarosnyelvü fidesscsicskák,szaros tehenesszekéren kellene végigutaztatni az országon,hadd lássák az emberek,hogy milyen szar ,aljas,fidessnyaloncok vagytok!!!
neverland
@Őrnagy: Holnap a Deákon? (High Noon) Hozz szívlapátot - vagy amit akarsz.

Szerinted miért kérdezgetem, hogy holnap a Deákon, te fasz?
Mert tele van a tököm a sok ígérgetéssel. Gyere és csináld, ne hadoválj össze-vissza!

Őrnagy, mi?...
Te is 120 kiló unalom vagy, mint Németh István?
neverland
Varga Judit példája azt bizonyítja, hogy hegedülni tudni kevés!
A hegedüléstől nem lesz valaki jobb ember - egy aberrált beteg kurva esetében ez hatványozottan igaz.

Varga Judit, igazságügy miniszterként több minősített bűncselekményt is elkövetett, de CSAK Magyarországon úszhatja meg ezeket, Polt Péter az ördög... a maffia ügyvédje jóvoltából.
Polt Péter kezd nyomorék lenni a bűnei miatt, de ebből sem tanul, csak folytatja az ármányt.

Sok mondanivalóm van még, de még nem tudjátok elhordozni...
jáger laszló
Varga J addig marad ameddig Ov akarja ehhez nyújt segítséget poltpeti a maga ügyészi módján ameddig igénylik
csak ennyi
barátilag
J.L.
percsi
Több 100ezer magyar családot tettek tönkre, több millió magyar szenved a végrehajtók miatt, és az ügyészség semmit nem tesz, nem lép az ügyben! Ez már nagyon durva!
magyar1
A telefonbeszélgetés, ha igaz, valóban azt mutatja, hogy a jó miniszterasszony is tudhatott a dologról.
Csak azt csodálom, hogy Orbán ezt eltűri, igazi szégyenfolt a kormányon.
Shikari
@Istenakinincsen: Lebaszunk egy fülest megint a fajtátoknak, aztán lesz patkány cincogás!:-)))))))))))))))
Shikari
@m73: Libsikuss van, pofádat ne levegőztesd!
vacsi
Ha nem tudta, akkor nem volt alkalmas arra a posztra!
Maccska
Ez már az a szint,hogy ha a Szarházy nem tudja bizonyítani,akkor szarrá kellene büntetni rágalmazásért.
Jozefina
Majd ezek a jegyzőkönyvek idővel eltünnek a nyomozati anyagból!!!
"Állítása szerint a lehallgatási jegyzőkönyvek tanúsítják, hogy néhány napon belül sikerrel is járt, Varga pedig ígéretet tett, hogy lepattintja az akadékoskodókat. Ezzel tehát – ha igaz, amit Schadl és egyes vádlottak állítottak – minimum bűnpártolást követhetett el, hiszen értesülhetett az ügyről és mivel mégis passzív maradt, fedezhette a korrupt hálózat fejét. Ennek ellenére az ügyészség semmit nem tett a miniszter szerepének tisztázására, még tanúként sem hallgatta meg Varga Juditot, nem hogy gyanúsítottként."
Felháborító, hogy Polt helyett Hadházynak kell dolgozni!!!
Maccska
@Jozefina: azért ez bizonyítéknak semmi!
Azt kellene tudni hogy mit mondott Schladl Vargának.Nem hiszem hogy az igazságot.
Inkább saját magát védte valami hazugsággal.
Maccska
"pontosan tudhatta"
Ha hadházynak van bizonyítéka,akkor ne beszéljen feltételes módban
Béla333
A Fidesz nevű maffiaszervezet működése...
Toller Béla
Ákos, fogalmazz rejtelmesebben, így majd számonkérik tőled, hogy nem szolgálsz véres és forrő tárgyi bizonyítékokkal ! Nyilvánvalóan igazad van, de ezek a mimózás nem ismernek gátlásokat !
Maccska
@Toller Béla: feltételes módban vádaskodni a bulvárlapok szintje.
Aki Én
@Őrnagy: nem is érted, hogy Hadházy miről beszél.
namihami
@Pegero: 20.56:. Mert egy felelős(!!) beosztással és az ahhoz igazodó fizetéssel bíró szak(!!)ember kellene, hogy legyen. Egy olyan pozícióban, ahol kötelező tudni a keze alá tartozó terület ügyeit. Mert ez nem csirkelopás szintű korrupció volt!
Persze, egy olyan politikai rendszer, amelyik eleve erre épül és azok, akiknek éppen ennek vizsgálata lenne a feladatuk , az azt vizsgálók mélyen beépült emberei a korrupció rendszerének, Az állam összes erre szolgáló szervezete (titkosszolgálatok, rendőrség, ügyészség) inkább ""elégeti"" az előkerülő tényeket(!!), mint felhasználná--a társaik ellen.
Persze, ha ellenzéki érintett, akkor ""munkásököl-vasököl""! Igen, meg kell vizsgálni azokat is--de IS! A haverok pedig addig is szabadlábon, mert náluk nem merülhet fel a bizonyítékok eltüntetése--ugye!?!?!
Na, megvilágosodottkám--ezzel neked is kisütött egy kicsit a Nap? Vagy a jobbosok Vesta szüzek, akik csak a népért élnek?
balos
A wc-s kurva ne tudná,hogy mi történik a budijában!Ne má!Benne volt nyakig!Ide bűzlik!
Alfa
varga judit...nem igazságügyi miniszter!
varga judit... GAZSÁGÜGYI miniszter !!!
ómió
És Hullaházy efftárs, mint bolsevik "vátész", meg csak utólag hazudozgat!?
Namely
Hadházy bohóc heti semmitmondó és feltételes módban írt (ezért bíróság előtt azonnal visszavonható) hazug posztja :)

De én szeretem Hadházy-t. Heti 1-2 idióta posztból kényelmesen megél: semmi munka, semmi felelősség, semmi gond, ez minden yt/fb/insta/stb idióta álma :)
Ez ám a kényelmes élet

:)
m73
@Shikari: mert mit csinálsz? A kurvaanyádat!
jáger laszló
Jucika csak hallgat,,...
Nem mond semmit!!!Hazudni nem akar,de a hallgatás a jelen helyzetben a totális beismeréssel =!!!
Ma ezt kapd ki Jucika,ha tudod!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L:
csak úgy....
@Namely: a bohócok ti vagytok, akik örültök annak,hogy jól átvagytok bazva és alaposan meglopva! :) -nektek sosem esik le ,hogy hülyét csinál belöletek a fidesz?
percsi
@csak úgy...: Nem ők vannak átbazva-meglopva, hanem a magyar nép, a több millió kifosztott magyar ember. Ők támogatják a magyarok kifosztását.
Pegero
@namihami: Nem tudom mi verte ki nálad annyira a biztosítékot, hogy ennyi időt szakítasz rám, de javasolnám foglalkozz mással, vagy vedd igénybe a ChatGP-t, ha velem akarsz társalogni!
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 06:30 Mit baszol te le? Fülest? Ez röhejes már bocs:))) Kinek? Szerinted egy füles megoldja a problémákat tanár úr kérem?
Shikari
@Istenakinincsen: Megint odabaszunk a libsi fajtádnak, aztán majd vinnyogva szűkölsz!
Istenakinincsen
@Őrnagy: tegnap, 22:54 Vitéz úr! Ismerős a stílusa:)) Tiszteletlenül jelentem: Maga egy nagy büdös ökör!
Mesélje már el, hogy kit támogat tanár úrnagy ? Mert azt írta tegnap, 22:25- kor, hogy sem a fideSS-t sem, sőt más pártalakulatot sem.
Istenakinincsen
@Pegero: tegnap, 22:49 Gondolkozhatsz másképp az nem baj. Véleményed is van az sem baj. A véleményed tükrözi és megmutatja a lelkivilágodat azok számára is akiknek más a véleményük. Hiszek az emberi jóságban, az empátiában, az összefogásban, szeretetben! Ez egy másfajta hit, és csak ez működhet jól! Azt hittem, hogy ennél több emberség van benned, de tévedni emberi dolog. Amúgy gyagyásnak még nem neveztem senkit...Na majd ezután! Köszi a jó tanácsot!
Nekem mindenki ökör, szarházi, nyomorék, buzi, köcsög, balfasz, tahó, bunkó, stb aki menthetetlen kőfejű és gondolkodásra képtelen szemellenzős fanatikus.
jáger laszló
Jucika nem nyilatkozik!!
Már a Vólner-Schadl ügy tárgyalására fókuszál amelyben ő is sáros!!!
Ez az úgy ennek LNÉre már ráégett!!
Ezen már az IM-i pozíció sem segíthet!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 18:57 Buzikuss! Ismerős te pöcs? Jjja akkor még riziko voltál? Most is az vagy: az emberiség szégyenfoltja!
Shikari
@Istenakinincsen: Bizony, jól mondod, libsikuss!
Libsinek itt nincs pofàzni valója, megint odabaszunk a patkány fajtájuknak!
Istenakinincsen
@Shikari: Hova baszol oda te szerencsétlen senki?
Pegero
@Istenakinincsen: Nekem nem mindenki ökör, szarházi, nyomorék, buzi, köcsög, balfasz, tahó, bunkó, stb aki menthetetlen kőfejű és gondolkodásra képtelen szemellenzős fanatikus, de azért vagytok itt egy páran, akiknek ezeket a jelzőket a nyakukba lehet akasztani, többek között neked is itt van egy! Akaszd a nyakadba, hadd lássa más is
nevesajandek.hu/public/uploads/large-1604363137-h-250-VB002.jpg
Shikari
@Istenakinincsen: odabaszunk a libsiknek
Istenakinincsen
@Pegero: ma, 20:23 Ennél azért többet vártam tőled. Néha előjött a belőled a benned bujkáló értelem, de csak néha látható.
Apró szikrák, de ezek még nem képesek tüzet gyújtani. Te egy olyan másik tüzet raksz ami embertelen és káros! Tényleg ez a te szinted, és nem is akarsz feljebb lépni? Ha így folytatod akkor te is belekerülsz az: ökör, szarházi, nyomorék, buzi, köcsög, balfasz, tahó, bunkó, stb brigádba...sőt szerintem oda tartozol:). Ez a te döntésed. Te tényleg egy igazi bunkó vagy?
nevesajandek.hu/public/uploads/large-1604363137-h-250-VB002.jpg
Nagyot csalódtam benned! Akaszd a nyakadba: uploads.disquscdn.com/images/8284edda84dc22967cc9366494d14ea9e16a554770bcb7040cebbf3ef1efa566.jpg?w=800&h=242
Pegero
@Istenakinincsen: A Propeller nem az a fórum, ahol érdemes értelmes ember módjára polemizálni. Kikapcsolódásnak viszont nem is olyan rossz! :))))
Istenakinincsen
@Pegero: Ebben igazad van, ez inkább egy kocsma de itt is lehetne értelmes ember módján beszélgetni...függetlenül attól, hogy nem oszt nem szoroz és nem változtat semmin ami itt megjelenik. Ne mond már hogy ez neked a kikapcsolódás!
Huuu nem értem, ez szánalmas.
Pegero
@Istenakinincsen: Még szánalmasabb, ha van aki reagál arra, amit írok. Nem tudom érted-e?!
:DDDD
Istenakinincsen
@Pegero: :))) Értem. Én vagyok az egyik ügyeletes hülye. Amit még nem értek az az, hogy akkor miért irkálsz ide?
Pegero
@Istenakinincsen: Ezek szerint mégsem érted!
Istenakinincsen
@Pegero: Így már tényleg nem értem. Megosztod a titkot?:))
Pegero
@Istenakinincsen: Elég szájbarágósan leírtam az előbb! Ez már tényleg szánalmas. :(
Istenakinincsen
@Pegero: Akkor további jó szórakozást! Ha neked ez a kikapcsolódás(nem tudom miből) akkor ez tényleg szánalmas:(
Pálinkás Pál
@Shikari: álmodozz csak lápi román...
sgl
Most csak azt kérdem: Varga Jocó tudja mit csinál Hadházy?
Shikari
@Pálinkás Pál: Böfögj csak migráncs, amíg szabadlábon vagy!
m73
@Shikari: mikor? hova és kinek? A kurvaanyád:-)
Shikari
@m73: Téged apád szoptatott, kis buzi! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Shikari
Magyarországon mindenki pontosan tudja, Szarházy miért nem magyar!
csak úgy....
@Shikari: magyarországon mindenki tudja,hogy te egy elmebeteg!
m73
@Shikari: honnan tudod patkány? Ott voltál szájer buzija?:-)
m73
@Shikari: honnan tudod hogy nem magyar? A kurvaanyádat!te nem vagy magyar,ezt mindenki tudja! A kurvaanyádat!:-)
m73
@Shikari: mi van köcsög? Meg akadt a fideszes lemezjátszó?:-) a kurvaanyádat!
gina
Lefizetett OV ribanc, persze hogy tud mindent. a szemét
Shikari
@m73: @gina: Libsikuss! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
m73
@Shikari: ennyit tudsz te szánalmas fotelbuzi?:-)
Havanagi
@namihami: A maffiakormánynak ilyen emberekre van szüksége,ezért lehet még mindig a helyén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.