Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter interjút adott a Mandinernek, ezt szemlézte most a Hírklikk.

Orbánéknak fontosabb volt Vodafone megvásárlása, mint az oktatás

A miniszter elmondta, hogy a Vodafone megvásárlás az előre tervezettnél tíz százalékkal kevesebbe került, ezért jobban megérte ebbe fektetni, mint a pedagógusok béremelésébe. 

A 2020-as pénzügyi évet a magyar Vodafone 1,3 milliárd forint veszteséggel zárta, a legfrissebb kimutatásokból pedig kiderült, hogy magyar állam és a 4iG által felvásárolt cég 2021-ben is veszteséges volt, akkor 7,4 milliárd volt a mínusz.

A lap szerint a miniszternek egyébként nem ez az egyetlen olyan nyilatkozata, amely sokaknál kiverte a biztosítékot, ugyanis az inflációról képes volt azt állítani, hogy

nálunk azért drága minden, mert korábban olcsó volt.

A tervek szerint április 30-ig marad az árstopok rendszere, ám hogy utána mi lesz, azt nem tudni, de utalt arra, hogy amennyiben az infláció a kormány várakozásainak megfelelően alakul, akkor fölöslegessé válik az árstop.

Forrás: Hírklikk

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
A kormány szintjéhez méltó ez a miniszter.Hogy alacsony a szint az nem baj, legalább nem lehet átesni rajta.
Designer
Már látom a 70-es tarifát! Pedagógusoknak FLOTTA! Persze, volt korábban is...
Most majdnem ingyen lesz!
:-)
Qqberci
BuciGyuri (Marosán elvtárs) is megmondta: nem a zsömle kicsi, a pofátok nagy!

Ehhez tartsa magát mindenki!!!...
Németh István
Azok a tanárok hőbörögnek fizetésemelésért akik hatalmas és rendszeres adózatlan mellék jövedelemmel rendelkeznek!? Van erkölcsi tartásuk egyáltalán >>és pont ezek voltak a tünte-tések legnagyobb hangadói! A tanárok moslék csapatát a betonba kell verni - tisztelet a becsü-letes nagyon kis létszámú kivételnek! > Ezeket a moslékokat viszont; vagyonelkobzástól, a tanári pálya elhagyásáig minden vonatkozásban bele kell taposni a betonba! Ez a moslék nagyon sze-mét és aljas balliberális ellenségnek az ellenséges szakszervezeti központoknak tulajdonítható megnyilvánulások >> nemzet és népellenes zavarkeltések, elegendőek kellenek legyenek ahhoz, hogy a szakszervezetek államellenes tevékenysége alapján felszámolásra kerűljenek! A dobrev-gyurcsány szabó t. féle szemetek mint felbújtók a börtönben landoljanak! Istenke segítsen, hogy ez mielőbb megvalósúljon!
ÉS pont ezért is > az usa-nató szemét armada takarodjon Európából, a nagyon moslék aljas az európai nemzeteket az usa-nak kiárusító Eu. elnökség, vezetés takarodjona börtönbe!!! >>>> akasztásilag!!!
ómió
Az meg, hogy mennyi pénz mire elég, efftársilag maga a "smafu"!
evacica
Orbán mindjárt gondoskodik hogy ne legyen veszteséges! Azonnal,megemelte az előfizetési díjat, pedig a szerződés úgy szólt ha határozott időre kötöm és nem határozatlanra akkor a szerződés /hűségidő/ alatt em lehet emelni! Biztos kiadja hogy az összes kormányzati szerv és állami vállalat a Vodafone-nál fizesse elő persze a Parlament is!
telegdilaci
@Designer:Ahoz képest hogy Orbán azt hazudja,hogy minden forint megy a rezsicsökentő alapba,képes volt kiadni közel 700-milliárdot a Vodafoonra,amire semmi szükségünk! a közalkalmazottak sem kapnak béremelést,erre hívatkozva ők sem kapnak fizetésemelést,az viszont még ettől a gazember Orbántól is gyalázatos hogy az Ő és a minisztereinek,Parlamenti képviselők fizetsemelésére költség térítésre van pénz az nem kell a Rezsi alapba,és ez a valaki minden nap a Szemünkbe hazudik,folyamatosan,szégyen hogy ilyen Miniszterlnöke van Magyarországnak!
telegdilaci
@Németh István: Te is eltakarodhatnál már ócska tróger FAX-szopó érdekes hogy a potrohos vezérednek,van pénze a saját és bandája fizetésemelésére,a parlamenti képviselők költség térítésére nekik nem kell megvárni hogy lapátolja az EU-a pénzt a Pedagógusok azok várjanak igaz azt hazudják nekik hogy jár nekik a Fizetésemelés csak NEM-jut,most a kormány közalkalmazott rabszolgái is kérik a fizetés emelést mivel 2021-óta nem emelkedett a fizetésük nekik meg azt válaszolta a Diktátor hogy minden forint kell a rezsivédelmi alapba,agyatlan Gyula neked nem tűnt fel hogy amikor a saját fizetés emelésükről van szó akkor arra minden körülmények között van pénz,Én a helyedben szégyelném magam hogy mindig Ócsárolod azokat a tőled értelmesebb tisztességesebb Embereket,akik fel merik emelni a szavukat ezellen a korrupt rendszer ellen,és meg szeretnének élni!
telegdilaci
@Németh István: Ócska gazember tudsz mást is a gyalázkodáson kívül amikor kinyitod azt a buta pofádat fröcsög a szar belőlle,valószínű azért gyalázod a Pedagógusokat mert nem tudtak illemre tisztességre megtanitani idiótának születtél az is maradsz életed végéi, egyébként gratulálok hogy a jó hosszú barna nyelveddel ismét benyaltál csontig!
balos
@telegdilaci: miniszter Á L N O K!!!
balos
@telegdilaci: Ne bántsd!Veri őt a sors jó "munkahellyel"!A szart takarítja a "szerelme" seggibül!
Németh István
@m73: te hülye téged folymatosan nevelni kell!@evacica: van a szomszédomnak egy kanmacskája nem akarsz bepucsítani neki, amolyan egy tőről valók vagytok -igaz nnakis van izlése,@telegdilaci: tájloztatlak fax-szopó clubb vezető, hogy a pedagógusok a korrupciós pénzekből degeszre keresték magukat! és látod pont ezek rinyálnak a béremelésért, @balos: a te nyelved meg beszorúlt a dobrev ribanc szaros vaginájába > most jelezett az iner - mentő szolgálat , hogy már úton vannak tarts ki - elindúltak a brüsszeli sittkóba, a műtétre!!!
OHHH!! micsoda nemzeti büszkeségeink vannak - mármint a mentők, hogy mindere hadra fog-hatók! Látjátok itt türemkedik ki, hogy nálunk demokrácia uralja a tetteinket, még az ellenségnek is segítünk ha szaba van, aztán azt nagyon szeretjük, hogyhátba szúrnak! Ez kiváló kommunista rutingyakorlat - ezt teszitek 78 éve aljas brigantik!
De a lényeg hogy az usa-nató aljas szemét armada takarodjon Európából, az Eu vezetése meg a börtönbe mint az Eu. nemzetek gyilkosa! Ámen!
Németh István
@m73: te baromfasz !! azon csodálokzom, hogy mint génkezelt spermahulladék még meg tudsz szólani!
És alényeget is csak tanúlgasd >> az usa-nató takarodjon Európából az Eu.vezetése takarodjon BÖRTÖNBE!!
Lepényleső
Vélhetően a Vodafone csak egy eszköz,- ami eddig is volt az a fő sodrás,a párját ritkító közvagyon magánosítás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.