Az államfő a beszélgetés során elmondta, hogy vasárnap délután már telefonon beszélt Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel.

Az új cseh elnök egyből nekiment Orbán elveinek, és minden úton nyomást gyakorol majd Oroszországra
Kép: YouTube

A megválasztása másnapján adott interjút az új államfő, akinek életéről már írtunk bővebben, ezt itt olvashatja el.

Van értelme az Oroszország elleni szankcióknak, mert hatást gyakorolnak Moszkva lehetőségeire a háború folytatásához

- mondta a szombaton megválasztott új cseh elnök vasárnap a közszolgálati televíziónak adott interjúban. 

Petr Pavel aki pont az egyre terjedő Orbanizáció miatt méretette meg magát hozzátette:

Szükség van arra, hogy minden úton nyomást gyakoroljunk Oroszországra, hogy a konfliktus Ukrajna, mint megtámadott ország sikerével végződjön.

Szerint a szankciók ténylegesen akadályozzák Oroszországot, hogy több pénzt fektessen be az ukrajnai háborúba. 

Forrás: MTI
Fotó: YouTube

109 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nyilván nem nyugdíjas írta, de jól összefoglalta a tényeket:

,,Viszont a maguk elhibázott kormányzása, az nagyon sújt. Tájékozott ember tudja, hogy az infláció nem az orosz háborúval kezdődött, hanem hónapokkal azelőtt, mert Putyin már jóelőre elkezdte Európát sújtani a földgáz- és kőolaj “adagolásával”, számítva arra, hogy így majd nem tudnak segíteni a háború kitörése után Ukrajnának. Viszont a maguk elhibázott kormányzását bizonyítja, hogy megkötötték a világ legrosszabb üzletét, ami ugyan titkos, de már kiderült: nekünk a világon a legdrágább a földgáz."

varosikurir.hu/valasz-a-hazudos-miniszterelnoknek/
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Vitya, ez nem jött be!?!?!?
Már a másik visegrádi is ""báncsa a magyart""?
Aki Én
Nyilván nem nyugdíjas írta, de jól összefoglalta a tényeket:

,,Viszont a maguk elhibázott kormányzása, az nagyon sújt. Tájékozott ember tudja, hogy az infláció nem az orosz háborúval kezdődött, hanem hónapokkal azelőtt, mert Putyin már jóelőre elkezdte Európát sújtani a földgáz- és kőolaj “adagolásával”, számítva arra, hogy így majd nem tudnak segíteni a háború kitörése után Ukrajnának. Viszont a maguk elhibázott kormányzását bizonyítja, hogy megkötötték a világ legrosszabb üzletét, ami ugyan titkos, de már kiderült: nekünk a világon a legdrágább a földgáz."

varosikurir.hu/valasz-a-hazudos-miniszterelnoknek/
zenebohóc
Bohémia vezére nyomást gyakorol OROSZORSZÁGRA?!
Béla333
Csak nálunk van annyi hülyemagyar maffiahívő, hogy O1G vezetésével még mindig az oroszokat imádják...
Elfogy körülöttünk a levegő...
Béla333
"„Az orbáni javaslat azt jelentené, hogy Ukrajna területének körülbelül 20%-a orosz megszállás alatt maradna” – írja Facebookon közzétett posztjában Rácz András, Oroszország-szakértő. Rácz arra a nagy visszhangot kiváltó mondataira reagált Orbán Viktornak, miszerint Oroszország szinte biztosan megnyeri a háborút. A miniszterelnök szerint azonnali tűzszünetet kell kötni Ukrajnában, és ezután meg kell kezdődnie a béketárgyalásoknak.
Az Oroszország-szakértő azt írja, hogy amennyiben tűzszünet lenne, akkor azzal a frontok épp aktuális állását rögzítenék. „A frontvonalból tehát kontaktvonal (line of contact) lesz mindaddig, amíg meg nem születik a béke is.” Hozzátette, hogy a posztszovjet térségben a kilencvenes évek elején Oroszország így hozott létre három befagyott konfliktust is."
telex.hu/kulfold/2023/01/29/racz-andras

Ezt csak a hülyemagyar maffiahívők nem értik, nem látják...
Őrnagy
Az új cseh elnök minden úton nyomást gyakorol majd Oroszországra!

Ez érthető is! Oroszország össze is szarta azonnal magát, és most keresik a térképen, hogy mi is az az új nagyhatalom, amitől rettegniük kell! Valami olyan ez, amikor az egér megfenyegeti a hídon szembe jövő elefántot, hogyha nem áll félre, belelöki a folyóba!
Terminátor
Várjatok csak!
A trollok este sokáig "dolgoztak", még nem értek ide!
Be fogják mindennek az ellenkezőjét bizonygatni!
Hu b+!
Galway
@namihami: Ott rontotta el Babis, hogy nem húzódott el Orbántól, így persze, hogy seperc alatt utólérte az Orbán-átok! Aki ezzel a majommal barátkozik, annak reszeltek!
Galway
@Terminátor: Ne mongyad má'! Há' nem látod kristálytisztán, hogy igyekezik itten ez a szerencsétlen "Őrnagy"*, hogy megfeleljen a mai trollkodási kvótának?!

Ha a te is az idősebb nemzedék tagja lennél, emlékezhetnél a "Nem kell mindig kaviár" című NSZK-filmsorozatra, ahol a folyton pofára eső, náci Major Loos-t előbb Loos őrnagynak hívták beosztottjai a fordítás szerint, később Lószarnagy lett...
Sámannus
No csokisképű fidernyákok elhúzhattok a tajgába nyaralni a senkiföldjére ahonnan minden élőlény menekül.
Jozefina
Végre egy egyenes (eddig) ember csehország élén!! Vajon hogyan hat majd az amúgy is roskatag V4-ekre???
Csizmás Kond
...nato katona nato tejet szopik...mertpont a bohémok fogják megváltani a világot...ugrabugri...
Sámannus
@Jozefina: Ez úgy volt, hogy Antall játszotta a megmondót, amig a többi a dolgát végezte, A puhos meg egész életében az oroszok seggébe szorult. Nagy tételben fogadhatunk, hogy az élete a putyin ánuszában telik le.
Macskaszem
NEM AKAR ORBANIZÁCIÓT az országában, és ez mindennél fontosabb. Derék ember.
csak úgy....
0rbán egy politikailag levirágzott senki,akivel jelenleg európában szégyen szóba elegyedni!
Őrnagy
@Terminátor: A kommunista szarnál csak az ídös USA fasszopó kommunista szar a szánalmasabb!
Őrnagy
@Őrnagy: A cseh elnök is kommunista katonából lett öreg korára USA fasszoó kommunista, mint az itt kommentelő libsi büdösbogarak csürhéje, de ezeken nem lehet csodálkozni, hogy egymás faszát szopjátok és versengtek egymással, hogy melyik nyalja jobban és gyorsabban a náci ukránok szaros seggét fényesre! Egészségetekre!
Philip Marlowe
Még szinte meg sem választották, de máris Orbánoz, és hadat üzenne oroszországnak.
Na! Ez is egy CIA ügynök! Nyomja a központi mantrát ezerrel.
ómió
Na, akkor, "csehék" is "gazdagabbak lettek" egy militáns nyugatseggnyalóval!
Őrnagy
@ómió: Azért a legszebb a Germanisztán hozzáállása, ugyanis a német alkozmány tiltja hadviselő feleknek fegyverek szállítását! Na de Germanisztán külügyminisztere nyíltan kimondta, hogy leszarja a választói akaratot, ő csak az USA utasításait követi, így a Germanisztán alkotmányát miért ne szarná le?
neverland
@Őrnagy: (aki még véletlenül sem tudja ki az a Németh István) @Philip Marlowe: @ómió: Gyertek kevert fajúak, hallgassunk zenét: www.youtube.com/watch?v=x3wlMxmnmaE
csak úgy....
@Őrnagy: az egész 0rbán család komcsi volt,te "fasszopó" !
európában már mindenkinek büdös az 0rbánotok, csak ti agyamentek ezt nem veszitek észre!
Őrnagy
@neverland: @csak húgy...: Azt se tudom te ki a fasz vagy! @csak úgy...: Tudom faszparaszt. Azért nem vagyok fityesz hívő! Azért tartok egyformán nagy távolságot a fityesztől, Orbántól, meg az USA fasszopó libbsi büdösbogaraktól!
csak úgy....
@Őrnagy: értelek, szóval te egy távolságtartó elmebeteg !
látod, én tudom ,hogy te ki vagy és azt is,hogy már nagyon kivagy.. :)
ómió
@Őrnagy: Efftársilag jelent valamit egy "vacak" alkotmány!? Ugyan má'!
Őrnagy
@csak húgy...: Én még azt is tudom sötét libsi húgyagyú faszparaszt, hogy a kommunista rémuralmat nem Oroszország találta fel, hanem a gemanisztáni zsidó Marx Karcsi és az őt támogató angoszász zsidó Engelsz!, majd a germán titkosszolálat pénzével csinált a Lenin (Vladimir Iljics Uljanov) nevű orosz zsidó kísérletet belőle Oroszországban, ami a grúz postarabló Joszif Viszárjonovics Dzsugasvili (Sztálin) fejlesztett a legvéresebb rémuralommá! Oroszország sose lett volna a gonosz birodalma kommunizmussal, ha a nyugati szarháziak nem szervezik rájuk! Az USA pedig a kezdetektől a gonosz birodalma, csak sokáig ügyesen titkolták, de ma már mindenki látja, hogy minden ami szar egy normális társadalomnak és a háborús konfliktusok is mind tőlük indul!
neverland
@Őrnagy: A beírásod alapján te anarchista vagy (ezt veheted kijelentésnek, de veheted óvatos tapogatódzásnak is - rossz az, aki rosszra gondol; Szájer a túl oldalon lakik)
ómió
@neverland: Mid fáj, gyagyás!? Csak nem az agyad helye!?
Namely
"Van értelme az Oroszország elleni szankcióknak, mert hatást gyakorolnak Moszkva lehetőségeire a háború folytatásához"
Innen látszik, hogy fogyatékos (pontosabban egy szimpla jenki ügynök). A szankcióknak csak tárgyalásokon lenne értelme, mert arra lennének hivatottak, hogy pozíciót szerezzenek a nyugat számára.
De mivel tárgyalások nincsenek, az értelmük a nullával egyenlő még középtávon is (3-5 év).
Shikari
Egyetlen dolgot tesz! Végrehajtja a parancsokat, amire a gazdái utasítják, hiszen ezért engedték meg a megválasztását!
Ő pedig a globalofasiszta háborús gyilkosok hangos szószólója lett!
Őrnagy
@neverland: A hozzád és a Szájerhez hasonló buziktól még messzebbre elhatárolódok. Nem vagyok anarchista, és a Normális Magyarország és a normalitás pártján vagyok, nem tehetek róla, hogy ilyen párt a Gengszterváltáskor nem jöhetett létre az Ellenségi Kerekasztalnál megfogalmazott hatalomátmentési folyamat jóvoltából! Sovány vigasz, hogy a nagy kommunista csürhéből a relatív normalitást képviseltették a gengszterváltáskor a kommunisa Orbánnal, hogy ennek is örüljünk. Meg is mutatták a népnek, ha nekünk nem kell Orbán, megkaphatjuk helyette a tömeggyilkos kommunista Apró (Klein) Antal családját!
neverland
@Namely: A csimpánzok genetikai állománya 98%-ban (egyesek kutatók szerint 99,4%) megegyezik az emberével.
volvós
A V4-et sikerült viktorkának magára úszitani, nem lesz ennek jó vége...
Namely
@neverland: Az euró a jen ellenében sokszor csinál range trading-et.
Namely
@volvós: helyesen "a jenkik minden gyarmatukat megrendszabályoztak, de ez a fránya kuruc gyarmat még azt hiszi, packázhat Washingtonnal, pedig az van, amit ők mondanak".
neverland
@Őrnagy: De bizony, anarchista vagy. Nem ismersz (el) sem istent, sem embert. A normalitásnak nincs pár(t)ja!

Már az oviban is ez volt a jeled: img.freepik.com/premium-vector/anarchy-symbol-punk-s-dead-vector-isolated-grunge-illustration_419911-572.jpg?w=2000
Őrnagy
@Namely: A szankcióknak sajnos van értelme és hatása rövid távon is, csak nem az, amiről hazudoznak! Teljesül az az USA geopolitikai cél, hogy Európát leválasszák az Orosz nyersanyagokról és energiahordozókról, hogy Európa és az Euro mint fizetőeszköz ne veszélyeztesse az USA gazdaságát és a dollár szerepét a világgazdaságban. Ez rövid távon teljesül, hosszabb távon Európától függ, hogy meddig akar még USA gyarmat maradni!
Aki Én
@Őrnagy: a nagy terület nagyot erőt jelent?
Ezt látjuk most Ukrajnában is?
Őrnagy
Az új USA fasszopó Cseh elnök azért kezdte a megválasztása utáni beszédét egy hatalmas Orbánozással, mert amikor bejelentkezett elnökjelöltnek, az USA azzal a feltétellel támogatta guruló dollárokkal, hogy legalább ezerszer elgyakoroltatták vele a nagy Orbánozást, nehogy megválasztása esetén megfeledkezzen róla! Gyorsan felmondta a kötelező leckét, és mostmár szabadon cselekedhet! De lehet, hogy olyan sikeres volt az elhülyítése, hogy mostmár csak azt mondja amit a megbízói engedélyeznek számára és amire utasítják!
csak úgy....
@Őrnagy: minden sorodból sugárzik az elmebajod és a buta tudálékos proli,csak így tovább! :) te azt képzeled magadról,hogy okos vagy, közben csak egy agyament,bunkó "fasszopó" !
neverland
@Őrnagy: Petr, nem az orbánozással kezdte, hanem azzal folytatta! A csehek nem akarnak orbanizációt, hogy az országuk Matyarország sorsára jusson.

www.youtube.com/watch?v=LOgR3vb4UYQ
verőce21
Jól betolták Sorosék a V4-ek közé ezt a Ló[email protected]!
csak úgy....
@verőce21: te is egy fantáziadús vakegér, mert a sorosék.. :)
simmering73
Most verőce21 a soros. Mint a bolondgombák úgy bújnak elő ezek az illipsi zombik.
verőce21
Amíg nemzeti érzelmű vezetői voltak Csehországnak - és Szlovákiának is -, addig még a soros egyetemét, a CEU- t sem engedték megtelepedni az országukban...!

atlatszo.hu/kozpenz/2017/03/31/igy-uldoztek-el-a-ceu-t-szlovakiabol-es-csehorszagbol-az-1990-es-evek-elejen/
csak úgy....
@verőce21: bezzeg 0rbán,míg ö nemzeti érzelmü volt, ö megengedte...
csak mikor átcsapott komcsi náciba, akkor lett neki ciki.
Peller Anikó
@verőcke21: De nem 1990-et írunk hanem 2023-at, nem tűnt fel?

És nem 45-öt és nem 1526-ot. Feldughatod, hogy mit mondtak az elődök 1990-ben

@Órnagy: Neked már olyan sikeres az elhülyítésed, hogy mostmár csak azt mondod amit a megbízóid engedélyeznek és amire utasítanak? Vagy te magadtól lennél ennyire hülye?
verőce21
Nem is árulkodó PP. globalista támogatottsága, ha azonnal a tűsarkús zongoristát kellett felhívnia...! :)
verőce21
@Peller Anikó: "De nem 1990-et írunk hanem 2023-at, nem tűnt fel?" - de Soros bátyád azóta is él még...!
Őrnagy
@Peller Anikó: Ha egy hozzád hasonló méretű szardarab kezd el fröcsögni rám, eltaposom, majd lemosom a cipőm talpát a szartól!
KisTehen
az ukrán kiskatona azonnal parancsot kért z-től ... másnap, már hívta

HAHAHA
KisTehen
- Jó napot, elnök elvtárs! Szolgálatra jelentkezem.

HAHAHA
csak úgy....
@verőce21: bennetek komcsikban kádár él tovább, központi irányítás, álca parlament, kádár szerepében a nagy tehetségü dick tátor , 0rbán vityenka a lopásairól európaszerte elhíresült maszlag manó! :)
KisTehen
- Hogy mit parancsol, elnök elvtárs? Vadászgépeket? 75-öt?
Nekünk csak 5 van. Hogy azokat is adjuk oda, mert az elnök elvtárs úgy is megvédi az országunkat ... nincs rájuk szükségünk.
- Értettem elnöke elvtárs!
szaboria1
Lassan a V4 is vége lesz Orbán miatt, már beszóltak neki a lengyelek, szlovákok most már a csehek is.
Sámannus
@szaboria1: Ez csak papsajt mondják a csüngőhasúra.
Maccska
Ki az a Zelenszkij akivel egyből beszélnie kell ennek a vén komcsinak?
Félix
@Maccska:Akkor elmondom neked hogy tudd! Volodomir Zelinszkij az Oroszországgal élet halál harcát vívó Ukrajna bátor vezetője akiről a világon elismeréssel tisztelettel nyilatkoznak a felvilágosult jobb érzésű emberek méltán! Kivéve a hozzád hasonló agymosott fizetett fityeszes bértollnokokat!
Őrnagy
@Félix: Ez valóban figyelemre méltó. Érdekes, hogy a halálba vezényelt ukrán katonák meg olyan videókat tesznek fel az internetre, hogy fonják a kötelet Zelenszkijnek, és ha a kezük közé kerül, fellógatják egy lámpavasra! Azon gondolkodom, hogy a halálba küldöttek vajon miért nem tisztelik a táncos bohóc elnöküket?
Németh István
@Aki Én: te nagyon barom - a neked ilyen állatságot irogatónak illő párja! menj a kúrva anyádba te őshülye! A @Peller Anikó; a szaros vaginájú némber ugat, mert csipi a szar, kínjába fröcsög, @csak úgy...: te valójában csak úgy elmehetsz a büdös kurva anyádba mocskos úszító aljas söpredék! @szaboria1: te baromfasz, ki lóg ki a V4-ek sorából?? hülyegyerek >> a lengyel barmok, aztán a csehek mint agynélküli őspockok, valójában nem is nép! A szlovákok a hős németek seggét nyalva kerűltek a budi halmára - mert ugye a németek eltüntek az új ország neve a "migrás land" államformája az iszlám, nyelve arab-bantu nigegeró és indiai keverék! Miről beszélsz te faszkalapok főhülyéje!??
A lényeg, hogy az USA-NATÓ aljas söpredék takarodjon EURÓPÁBÓL; az EU elnöksége, vezetése > az EURÓPAI NEMZETEKET KIÁRISÍTÓ aljas gazemberek takarodjanak a börtönbe - akasztásilag!
csak úgy....
@Őrnagy: látod,hogy igazam van veled kapcsolatban,hogy te egy elmebeteg!?
te bedölsz a szar ruszki propaganda filmeknek ,meg sem fordul a buta agyadban,hogy az hamisítvány! az ukránok szívvel lélekkel a hazájukat védik , te pedíg egy buta rongy ember!
neverland
1404 és 1409 - egymás alatt Őrnagy és Németh István.
Ma már nem lesz jobb!
csak úgy....
@Németh István: gyuszipista bé vagy bazva? akkor nálad minden rendben...
neverland
Bár, ha Őrnagy megszólítaná Németh Istvánt...
Őrnagy
@csak húgy...: Te akkor is hazudsz, ha kérdezel. 2014 óta azért menekült el 20 millió ukrán állampolgár Ukreténiából, mert annyira akarnak harcolni a náci ukrán vezetőik mellett, hogy elindultak nyugatra keresni a harcot az oroszokkal! Csakhúgy te hülyébb vagy a sokévi átlagnál!, és még csak nem is titkolod!
csak úgy....
@Őrnagy: hülyegyerek a ruszkik menekülnek a besorozás elöl!
te mindent elhiszel a putyini propagandának? te egy elmebeteg és még csak nem is titkolod! :)
Őrnagy
@csak húgy...: Szerinted Kárpátalján az oroszok fogdossák össze besorozásra az orosz katonakorúakat a fonton meghalt magyar származású katonák temetésén? Akkor ez a Putyin nagyon ügyes propagandista lehet, ha rákeni az ukránokra!
Lehet valami abban amit mondassz, egy hatalmas agybaj feltűnő megnyilvánulása!
Ó te nagyon gyagyás, már majdnem sajnállak, hogy hogy lehet valaki ennyire hülye, mint te!
csak úgy....
@Őrnagy: ez egy tipikus elmebeteg megnyilvánulás! :) azt tudod,hogy nálad valami nincs rendben de nem ismered föl ,hogy gyogyós vagy és ezért a te idiotizmusodat próbálod másokra kenni, akik fölismerik nálad,hogy te egy félnótás!
csak úgy....
@Őrnagy: propeller.hu/itthon/3898802-fegyir-sandor-azert-harcolunk-mert-nem-akarjuk-hogy?all#c3572453
Fegyir Sándor: "Azért harcolunk, mert nem akarjuk, hogy az oroszok megöljék a rokonainkat"
"Az Ungvári Egyetem tanára szerint orosz ügynökök szeretnék egymásnak ugrasztani az ukránokat és a kárpátaljai magyarokat."

látod,ennek a faxinak hiszek,mert ott él és naponta tapasztalja a dolgokat,miközben te a fotelba vakarod a tökeidet és hazug putyin propagandát terjesztesz!
neverland
Matyarországon így éz ki egy ürnagy:
Faszombakom oltáro nagy seggel...
Nézd Orbán valagág, te geci!
neverland
Sióokat ittam? Mégmindig normálisbb vagyok , minzüt a mergannyo. fidesues fasszopó.
Őrnagy
@csak húgy...: Akkor a Munkácsi Turulszobrot is a Putyin ügynökei verték le a helyéről, és a Beregszász kultúrházat is Putyin ürgebőrbe bújt ügynökei gyújtották fel, és a Halállistákat is Putyin Ukreténiába beépült ügynökei írják valójában, az Azovi náci egységek meg valójában mind orosz ügynökök a horogkeresztes Hitler képmásokkal teletetoválva! Nagy zsiványok ezek az orosz propagandisták, de te csak egy szánalmas idióta vagy!
Őrnagy
@neverland: Szarral töltött koponyával nyilván neked az USA és a náci ukrán fasz mézédesnek tűnik libsi kretén! Na menj a büdös picsába, ahová való vagy!
neverland
A cseh elnők..
Kiál a hazááért és az ukránok szbadságáért.
Te büdös paaszt mayar, bróbálasz beslni - az egész volág az Orszok halálát akatórj
ák.
Galway
@Őrnagy: Hát így esik ez Senkiföldjén!
neverland
Ez van, tesók +, egy bozonyos aloholszint alatt egy bizonyos szint alákerülök.

www.youtube.com/watch?v=_6FBfAQ-NDE
neverland
@Őrnagy: zte és én beleragadtun abba, hogy ki a faszom Némerth István-.

Az egész hátrelévő életedet meghatároztam.
Vágod ezt? Beskatulyáztalak téged geci. Ezzel kell együtt élned!
Őrnagy
@neverland: Nem szoktam azzal foglalkozni, hogy a súlyosan elmebeteg libsi barmok mivel foglalkoznak! Ez csak rád, és az ápolóidra tartozik!
csak úgy....
@Őrnagy: 0rbán óta gyülölik az ukránok a magyarokat,persze 0rbánnak ez volt a célja, hogy majd eljátszhassa a megmentöt,- közben az ukránok dühükben tökön rúgták a turult,nagy dolog! nem köllött vóna szart keverni,pesze mi máshoz ért 0rbán!?
neverland
@Őrnagy: Kár volt. Ezzel a válasszal. Érted már, hogy miért vagy csak egy balfasz?

anarchidsta gec - mit javasolsz (csak, hogy nem ond, nohógy nem hallgattalak meg - a kurva nayád%!)
neverland
(az alkoholisták már csak ilyenk)
Őrnagy
@csak húgy...: És nyilván az Orbán miatt égettek el élve 50 oroszt Odesszában, és a majdani puccsot is az Orbán iránti gyűlöletük vezérelte Kijevben!! Ritka nagy barom vagy, de már nagyon unlak! Ne szórakoztatnál másokat az ukretén baromságaiddal, mert én már szarok a pofádra, ha nem unod még!
Őrnagy
@neverland: Azt hittam csak elmeroggyant vagy. Azt nem tudtam, hogy súlyosan alkoholista is! Menj elvonóra barom!
neverland
@Őrnagy: Te fasz anarchista nihilista geci, te tényleg azt hiszed, hogy én vagyok bajban - de tényleg?

Minden megtörténik, ami akarok.

Mentek a levesbe, mert én így akarom.yz meg ban nektek hpgy ahogy én akarom, úgy lesz?
csak úgy....
@Őrnagy: sajnállak,te nagyon bután fogsz meghóni! -persze a pokolba nem köll ész...
neverland
(bebasztam, úgy osztom az igazságot)

Büdös niggerek - Atomot afikrakára.
Őrnagy
@neverland: Gyagyás, mint a Csakhúgy havrod! Egyikőtök hülyébb mint a másik! Szarok a pofátokba!
neverland
noritsa lángokba afrikt európa.
Büdös niggerek!
csak úgy....
@Őrnagy: te csak szarnál,ha nem lennél mindenhez hülye! :)
te putyin wc. keféje!
teuton
@Őrnagy: Irod: "Ritka nagy barom vagy, de már nagyon unlak! Ne szórakoztatnál másokat az ukretén baromságaiddal, mert én már szarok a pofádra, ha nem unod még!" ENNEK mi köze a cikkhez, vagy teged csak a masok mocskolasaert fizetnek??? A helyesirasi hibaidat nem is emlitem, mert a gyapjas trollok mind ilyen "szinvonalon" firkalnak -lasd germanpista, durrfing, stb.-, többre ugysem telik töletek, de azert a hazugsagaidra talan jo lenne bizonyitekokat hoznod, de nem az orosz mediabol! Mert ugye Odesszaban pontosan 50 oroszt egettek el allitolag, nem 41et, 33at vagy 56ot... A media szereti a kerek szamokat... Vagy egyet sem, mint az allitolag labonlött orosz hadifogolynal, amiröl a kamuvideo mar 1 honappal a haboru meginditasa elött a neten volt.
A Majdanpuccsot meg eleg nehez Zelenszkij szamlajara irni, mert akkor es meg utana is masok voltak az elnökök. Persze barmifele "puccsra" sincs semmi bizonyitek, azonkivül azota volt 3 szabad valasztas es Zelenszkij tamogatottsaga 94%! Orbancode mennyi???
neverland
Kurvára semmi nem érdekel ezen a világon.
Miniden untat - unalmasak vagytok, emberek.

www.youtube.com/watch?v=YRom6y1E8p8

Az a legizmeóaldósabb neked, hogy segbebaszod a nődet?

Te beteg fasz!
durbincs
@DR PRÉDlKÁTOR: @DR PRÉDlKÁTOR: De maguk ugy is csak denevérkumiszt isznak ? ? +mint @icegygenabro: @kereső: @Dr. Proktor: @teuton: @balos: @Sámannus: @Nyírfa: @Nessy: @gina: @Galway: @csak húgy...: @rohács1926: a többi soroszsizsik ?
Őrnagy
@teuton: Na mégegy felesleges gyagyás.
Őrnagy
@neverland: Azt mondja a mondás, hogy aki le van szarva ne nagyon mocorogjon. Minek ugrálsz? Téged már leszartalak, nincs értelme mocorognod!
Shikari
Meg akar felelni a globalofasiszta gazdáinak, hiszen azok engedték meg, hogy megválasszák.
NKF
Már régen le van zsírozva ez a fasz! pedig a cseheket szerettem mindig!
Sajnos gennyládák vannak minden országban!
Toller Béla
@Shikari: Megmondanád, ó, nagyon bölcs, ki lehet egy cseh elnök gazdája ? Az ott nem Magyarország ?
Shikari
@Toller Béla: Persze, hogy az ott nem Magyarország! A csehek igazi gazdái az amerikai zsidó bankárok és spekulánsok, akik az egész USA-t a markukban tartják a fél világgal együtt!
Na ők a ti igazi gazdáitok, megvásárolt, elbutított okoskodók!
KisTehen
@Toller Béla: z ... be is jelentkezett nála azonnal
durbincs
@DR PRÉDlKÁTOR: @DR PRÉDlKÁTOR: De maguk ugy is csak denevérkumiszt isznak ? ? +mint @icegygenabro: @kereső: @Dr. Proktor: @teuton: @balos: @Sámannus: @gina:@Nyírfa: @Nessy:@percsi: @gina: @Galway: @csak húgy...: @simmering73: @rohács1926: a többi soroszsizsik ?
jáger laszló
A cseh elnök nekiment a z orbánnak!!
Micsoda bátorság!!!??
csak + ne üsse a bokáját mint a Varjú a vádlifogásért!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Aki Én
@Németh István: figyelj már te retkes cigányoknak is legalaja, te tesók elmebeteg gyereke!
Sose mássz le apádról, ha ilyen butaságokat hordasz össze. Megmondtam már, te elmebeteg rerkes korcs!
Németh István
@Aki Én: figyelj oly kimerítő a tudományos nyelvezeted, hogy csupán annyit jegyezz meg látom -ugye a gyenge elmélyűségedet - hogy az anyucidba nem tudván visszaballagni, így csupán a szél fújjon el mint spermahulladékot! > na minő gentelemanyus vagyok hozzáűd bumfordi?
De azért csak zsolozmázd > az usa-nató takarodjon Európából, az Eu. vezetése a büdös rohadékok a börtönbe!
Lepényleső
Diplomatikus,- aki úgy fogalmaz,hogy a bánnak vannak elvei,- hogy milyenek,azt diplomatikusan nem mondja ki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.