Tóth Gabi két hete múlt 35, születésnapja alkalmából pedig komoly döntésre jutott a NER pacsirtája.

Tóth Gabinak elege lett, mindent maga mögött hagy

Tóth Gabi a Dunakanyarba vágyik. Forrás: Szeretlek Magyarország

Az énekesnő Halász Judit egyik lemezét kapta meg bakeliten egy lemezjátszóval együtt, de persze kislánya, Hannaróza hallgatja egyfolytában az albumot – írja a Család című oldalon vezetett blogján. A bejegyzés két nagy bejelentést tartalmaz, a második a gyerekkel kapcsolatos: hamarosan óvodába fog járni. Óvodája pedig egy kis településen lesz a Dunakanyarban, ami az első bejelentés: a család úgy döntött, hogy Tóth Gabi régi vágyát teljesítve elköltöznek Budapestről.

„Még óvatosan merek csak fogalmazni, és konkrétumokat még félek elárulni, de tudjátok, hogy régi vágyam, hogy a Dunakanyarba költözhessünk. Úgy néz ki, hogy eggyel közelebb kerültünk ennek az álomnak a megvalósításához.”

Tóth Gabi az utóbbi években rengeteget beszélt arról, mennyire fontos számára vidéki származása, amiért Budapesten egyébként ki is gúnyolták – írja a 168 óra. Tehát úgy érzi, itt az ideje, hogy újra vidékre költözzön, amint erre már korábban is utalgatott. A következőket írja arról, mi vonzza igazán:

„életem legnagyobb ajándéka lenne egy vidéki otthonban kelni reggel (akár kakaskukorékolásra) és oda hazatérni este. Azon gondolkodtam, hogy mióta Budapesten élek, a belvárosban csak egyszer laktam, mondjuk igaz, hogy akkor több évig, de akkor is egy kis kertkapcsolatos földszinti lakásban, ahol azonnal paradicsomokat ültettem a díszkertbe. Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet.”

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Ide ne told a pofád! Belerondítasz a panorámánkba...
Takarodj vissza Tapolcára!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Baker
Ide ne told a pofád! Belerondítasz a panorámánkba...
Takarodj vissza Tapolcára!!!
Toller Béla
Ócska duma ez az "elegem van Budapestből, megyek a Duna-kanyarba". menjél, egyetlen szó nélkül ! Úgy az igazi !
sokanvagyunk
Most is van kakasa, kukorékoltassa reggelente. :)
jáger laszló
35 éves lettem én-+lepetés e költemény csecse becse
József A Születésnapomra után szabadon
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
Tóth Gabi: Arra kérek mindenkit, ne bántson azért, mert keresztény vagyok. A fideszessé, (mély)keresztény-konzervatívvá vált Tóth Gabi szerint őt azért bántják, mert keresztény. Azt írta Facebook posztjában, ő felvállalja vallását, nem csak beszél róla. A konzervatív énekesnő legutóbb az Eucharisztikus Kongresszuson lépett fel. Szerintem, ha valaki tényleg hívő, akkor viselkedjen úgy. Szerintem a hívők nagy részének nem fér bele az a viselkedés amit a médiában látunk. Több alázatot , több ruhát , több példamutatást! Keresztyényi könyörület: fedetlen melleket minden nőnek. Gondolom ez a templomba járó ruhája. Olyan keresztény ember ő, hogy még fiatal korában fél Tapolca átment rajta. Már csak egy spagettipántos trikót kell beszereznie, aztán mehetnek az emlők a kirakatba...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/241890757_390536075921336_3940771160658426692_n.png?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=9lTwOhFKFLYAX-DT_l3&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAjBHlZZmLt5wtga3WygASJ6_-ufz7Bbt42np1ghJotUQ&oe=63DCFAEB
Tóth Gabi órája. 7 millió Ft. Ez igen, mit lehet ehhez szólni? Valamit jól csinál ez a hölgyike,az éneklésen kívül. „Ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben”
www.nyugat.hu/var/improxy/bnl1Z2F0XENsYXNzZXNcRkhEUGljdHVyZQ__/92/54/925487_toth_gabi_oraja.jpg?m=1660895398
Ezzel szemben Ferenc pápa a Reddit tanúsága szerint már legalább hét éve hordja azt az analóg Casio MQ24-7B2 órát, amit budapesti látogatása során is viselt. Ráadásul a Casio megerősítette, hogy valóban az ő termékükről van szó, de a cég beszámolója szerint a Vatikán nem kereste meg őket az órával kapcsolatban, így valószínűleg kicsengették érte a vételárat – mind a nyolc dollárt
igenyesferfi.hu/media/2021/09/casio_ora_II_ferenc_papa.png
Tóth Gabi+ Viktor. Kolompár Totovics Winettou! Ez ütött mint a buszkerék.
twitter.com/janos_hary/status/1600527386096898050
justhpeter
@Eladott Ország: Az utolsó képen a dakota asszony jó lenne tanyára cselédnek.
namihami
@justhpeter: 18.20:. Nem, mert azoknak dolgozni kellett. Legfeljebb ugyanolyan műparaszt lehetne, mint a kép eredetije is!
karma1
vegre, gabika, huzzal el a redvasba, mert nagyon nem valo vagy kulturemberek koze! Az allando nyafogasod, az alkorosztenyseged, meg ugy altalaban a tehetsegtelenseged mar nagyon faj! Menjetek valahova videkre, tartsal tehenet, birkat, lovat, fesuskagylot, csak ne legyel mar minden nap a 90 %-nyi bulvarban!
neverland
Dunakanyar? A kanyarban sincs a szép tájakat illetően! Ha Ausztriában elmész valamerre 60 kilométert csukott szemmel és utána kinyitod a szemed, sokkal szebb tájakat láthatsz mint a Dunakanyar.
Amerikában többet kell utaznod, hogy szép tájakat láthass, de Amerikában az utazás és nem a cél a lényeg!

"S az ember célja e küzdés maga."

Várom a második stroke-ot. Egyszer ismertem egy embert, akinek 9 stroke-ja volt. Utólag tudta meg. A 10. elvitte.
A kérdés: Ha nem tudta volna meg, hogy 9 stroke-ja volt, elvitte volna a tizedik?
icegygenabro
Most hogy már megfizették a felszopásért,költözhet!
Dr. Proktor
Azt se bánnám ha messzebb költözne, mondjuk a fatornyosba...
Toller Béla
Elege lett a meghurcolt matyónak ? MIből lett nekije elege ? Már elég pénze van a Dunakanyarhoz ? És fenn is tudja majd tartani ! Férjemuram majd mindenkit beperel, akinek ez ne tetszik, Amúgy a fenét sem érdekli, csak ezt a még ő van megsértődve attutűdöt rühellem ! Nekünk van okunk a sértődésre !
Nyírfa
Nem az a baj, hogy él benne egy ártatlan, tiszta, gyermeki kép arról, hogy hogyan lenne jó élni, hanem az, hogy nem tud felnőni, s ezt a képet megvalósítani. Ettől lesz annyira modoros, kapkodó, csapongó, labilis, téveszméket kialakító.
Most éppen utazgat, és "osztályfőnöki órákat" tart, tanácsokat és lelki útmutatást ad óvódákban, kisiskolásoknak. Remélem, ha már az óvoda- és iskolavezetők megengedik ennek a hitbuzgó , tévelygő embernek a gyerekek agymosását, a szülőknek lesz annyi eszük, hogy otthon kigyomlálják aTóth Gabi-féle bölcsességeket a gyermekük fejéből.
Persze sokkal egyszerűbb lenne, ha Gabit az ovi, az iskola kapujáig sem engednék.
gina
Jaj de jó,,. örökre eltünhetne ez a matyó ribi
volvós
Ribanc, TAKARODJ és vissza se gyere te rohadék !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.